Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3751) anorche1


anorche1
őstag

Sziasztok!

Nem talalom h hol tudnam at allitani, hogy online jatszva ne halljam a 10eveseket. Kerestem az audio bellitasokban, se kikapcsolni, se lehalkitani nem tudtam 0ra.

Szerk.: Lemaradt, hogy a horizon 3ban, xboxon

[ Szerkesztve ]

"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

(#3752) Elmör válasza anorche1 (#3751) üzenetére


Elmör
senior tag

Azt szerintem nem tudod megoldani, én is néha ha játszok online akkor lehalkítom, akkor beállítom az audio-t az autó hangjának kiemelésére, az kicsit tompítja, de egyébként semmi más, rohadtul idegesít engem is. :W

Forza Horizon 3:
lehetséges, hogy olyan bugom van, hogy nem tudja a játék, hogy én végigmentem az összes úton és mégis egyetlen egyet hiányol? Már vagy 5-ször átnéztem az egész térképet a legnagyobb felnagyításon és nincs kihagyott útrészem. Vagy végig kell menni a vasútvonalon is? Azért csak nem..... :F

RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz

(#3753) DjDanee87 válasza Elmör (#3752) üzenetére


DjDanee87
addikt

PCn ki lehetett kapcsolni a többiek mikrofonját szerencsére :)

Nekem is hiányzott 3 út, azóta meglett. Nekem ez segített Itt linkeltek csomó részt, ami könnyen elkerülheti a figyelmét az embernek

(#3754) r.levente75 válasza Elmör (#3752) üzenetére


r.levente75
addikt

Térképen kinagyítva ez hogyan látszik?

Más, hány központot lehet létrehozni? Nálam most négy van három maxon, a negyedik hármason. Az első kettőnél azt hiszem adott g-t a harmadiknál nem.

[ Szerkesztve ]

(#3755) duplaa


duplaa
tag

Sziasztok!
Nem tudjátok mitől lehet az Forza Horizon 3-ban, hogy a kép teljesen randomra elkezd villogni? Elindítom a játékot és akár a garázsban állok, akár verseny van elmegy a kép, aztán visszajön. Ezt csinálja párszor aztán egy darabig jó. Aztán megint ezt csinálja. Hang meg mindig van. Akár elment a kép, akár nem. :F (Digitális formában van meg a játék.)
Ha berakok egy lemezes játékot, az teljesen hibamentesen fut.

Éder mester vajon mit haluzott a sok faragasztótól? Pumuklit?!

(#3756) ricshard444


ricshard444
veterán

Már nem fog jönni autó a Horizon-be? Megszoktam, hogy minden hónapban jön. :)

Vannak dolgok...

(#3757) plejik válasza ricshard444 (#3756) üzenetére


plejik
addikt

Nem , állítólag ennyi volt. Most már a Forza 7 az elsődleges , még gondolom megy a Horizon új részének a fejlesztése .

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#3758) Grafirka


Grafirka
őstag

Forza horizon 3 standard edition es ultimate edition kozott mi az erdemi kulonbseg? Kiprobalnam de egyeltalan nem vagyok biztos benne hogy valoban tetszeni fog ezert nem szivesen dobnek ki 100 USd -t

Mivel kevesebb a standard mind az ultimate?

Thrustmaster - T150 kormannyal rendesen egyuttmukodik a jatek ?

(#3759) cyberkind válasza Grafirka (#3758) üzenetére


cyberkind
félisten

Nem kapod meg a VIP-t és a hozzáadott kocsikat, illetve nincs benne a Car Pass ami csak 6 kocsipakkot tartalmaz, bőven elég a sima szerintem.

Paranormal Cocktivity

(#3760) Grafirka válasza cyberkind (#3759) üzenetére


Grafirka
őstag

Minden palyan kocsikazhatok az alapverzioval is ?

(#3761) Csapoati válasza Grafirka (#3760) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Igen, de itt nincsenek pályák, csak egy szabadon bejárható jó nagy játéktér.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#3762) Grafirka válasza Csapoati (#3761) üzenetére


Grafirka
őstag

Kosz a segitseget

[ Szerkesztve ]

(#3763) Patrick76496 válasza Elmör (#3752) üzenetére


Patrick76496
őstag

Szerintem benne van a pakliban. Én az összes PR Stuntot megcsináltam a játékban 3 csillagosra, mégis volt, hogy a drift zoneokból meg a speed trapekből hiányzott a statoknál 6-7 úgy, hogy azt állította, hogy azok eddig be sem voltak triggerelve. Szóval szerintem bug, bár te tudod, hogy megvolt-e már mind egyszer.

(#3757) plejik: Kár, pedig én is várok már rá egy ideje, azt hittem lesz még egy Car Pass. Én is pont most akartam megkérdezni. :D
Pedig reménykedtem benne, hogy bekerül még a 300ZX (Z32), a Horizon 2-ben és a Motorsport 6-ban is benne volt. Ha az FM7-ből is kihagyják, akkor én biztos megdobálom valamivel a Turn10-t. :DDD
Bár az R31 és a 2 S14 Silvia is nagyon szép dolog, hogy benne van a játékban, ezekkel sajnos szinte semmilyen autós játékban nem lehet találkozni.

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#3764) Elmör válasza r.levente75 (#3754) üzenetére


Elmör
senior tag

Amelyik úton nem jártál az szürke színű vagy ha csak 1 részén nem jártál akkor ott azon a részen olyan, innen tudom merre jártam.

Egyébként érdemes a gyorsutazás táblákat minél előbb megszerezni (átmenni rajtuk) és akkor utána ingyen lehet "teleportálni", igaz így nem teszek annyi km-t a kocsikba mint korábban, meg az egyik eléggé csak nem akart meglenni, de aztán megtaláltam azt is kis segítséggel. :C

Kinek hány autót sikerült megvenni és megnyerni?

Nekem 115 autóm van jelenleg, ebből kb. 15-öt vettem én (főleg Hondákat), a többit ugye a pajták megtalálása (talán 16 vagy 18db), az utcai versenyek megnyerése (asszem 4 autó) és még a félkarú pörgetések adták, ja meg a játék megjelenése után elég gyakori volt az ajándék autó, pedig alap verzió van meg, semmi deluxe vagy vip. Egyedül a Bentley GT van meg kétszer, mert végigvittem mind a 3 skill-es táblázatot, erre nézem ez már meg van és nem is tudtam eladni, úgyhogy csináltam 2 verziót a kocsiból. :))

Megcsinálom még a versenyekből ami maradt, a driftelős meg a sebesség zónákból is van 1-2, aztán utána beszerzem a car pack-ot meg a Blizzard hegy dlc-t. Ez a Hot wheels dlc valahogy nem hozott lázba.

RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz

(#3765) kago akira válasza Patrick76496 (#3763) üzenetére


kago akira
tag

Z32ért én is sírok... (nem) Sajna fb csoport miatt napi szinten jön elő a falamon ezért nem telik el nap hogy ne vágynák a horizonba való megjelenésre .. :(

Amúgy én vártam hogy a H3 még kap egy fuji kaidot befejezésre mert akkor tökéletes lenne a játék. Bár tény sok lenne a crash a lefől menőknek onlineba :D

Ryzen 2600x - 32GB RAM - SAPPHIRE RX580 - 970 EVO 500Gb SSD - INWIN 301 sevenfan eDition :D

(#3766) DjDanee87


DjDanee87
addikt

A 100% completion-höz kell a képkészítés az 528 autóról is? Most valami 98,4%on vagyok és szerintem minden más megvan.

(#3767) Grafirka


Grafirka
őstag

Tud valaki valami megoldast arra hogy PayPallal lehessen kifizetni a jatekot? elvileg a paypal a storban (microsoft) elfogadott fizetesi lehetoseg, de ahogy nezem, keleteuropa orszagainal inaktiv . Valakinek van ilyen jellegu konkret tapasztalata, vasarolt Store -bol PayPalal ?

(#3768) oriic válasza Grafirka (#3767) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Nem tudod megvenni a játékok PayPallal Store-ból.

CDkeys-en van kód 40,19 euróért, ott tudsz PP-vel fizetni. [link]

Live-Die-Respawn

(#3769) Grafirka válasza oriic (#3768) üzenetére


Grafirka
őstag

Koszi a valaszt, es a linket. Vegre korvonalazodik valami lehetseges megoldas.

Ez egyebbkent hogy mukodik? Paypalrol utalom a penzt es kuldenek egy serialt a mailomra ? Honnan toltom le a jatekot ? . A "CDkeys.com " oldal megbizhato ? Tenyleg egy valid licensem lesz? Neked innen szarmazik es gond nelkul hasznalod ? Elnezest az amator kerdesekert .

P.S. egyebbkent no comment kategoria , hogy egyeseknek (nyugateuropa , US, stb ) lehet paypalal fizetni , kettosoknek nem .

(#3770) Dexar007 válasza Grafirka (#3769) üzenetére


Dexar007
veterán

Küldtem pü-t,nalam van ket felesleges kulcs.:)

U.i: Az enyem nem szürkezonas. ;]

[ Szerkesztve ]

Give me your cum,bull!

(#3771) oriic válasza Grafirka (#3769) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

CDkeys egyfajta szürkezóna, mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy saját felelősségre vásároljon. (egyébként rengetegen vásárolnak itt, konzolosok és PC-sek is. én is vásároltam már többször az oldalról, mindig valid kódot kaptam, soha nem volt semmi gond)

Fizetés után kapod a kódot mailben és az oldalon is a profilodhoz ha regisztrálsz. Van az oldalnak Facebookja is, ott lehet kérni még 5% kedvezmény kupont.

A kapott kódot simán csak aktiválod Store-ban és töltöd a játékot. Play Anywhere a Forza Horizon 3 így PC-n és Xbox-on is játszhatsz vele ugyanazon a profilon.

szerk:

Na mire telón ezt bepötyögtem már jött jobb válasz. :P :R

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#3772) Grafirka válasza Dexar007 (#3770) üzenetére


Grafirka
őstag

Mar kifizettem :D koszi mindenkepp az ajanlatot , kesve neztem a a valaszokat .

(#3773) Grafirka válasza oriic (#3771) üzenetére


Grafirka
őstag

Hogyan aktivalom store ban az adott kodot ? Legyszives ird le , eloszor maszkalok a store-ban es nagyon nem tiszta hogy, mikor mi mekkora ...

(#3774) oriic válasza Grafirka (#3773) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Win10-en belépsz Store-ba (Start menü-Áruház, vagy Store ha angol Win-ed van). Ott katt fiókod képére és Redeem Code (Magyarul talán Kód aktiválása, nekem angol Win-em van)

Ott megadod kódot, majd My Library-nál elindítod letöltést.

Live-Die-Respawn

(#3775) Grafirka válasza oriic (#3774) üzenetére


Grafirka
őstag

Megvan tolti , koszonom . :R

(#3776) oriic válasza Grafirka (#3775) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Igazán nincs mit. Jó játékot. :)

Live-Die-Respawn

(#3777) Grafirka válasza oriic (#3776) üzenetére


Grafirka
őstag

Remelem elfogadhatoan mukodik majd a thrustmaster T150 kormannyal. fiamnak vasaroltam meg , o fog jatszni vele , no meg en is egy kicsit valoszinu :D Egyebbkent teljesen arkad tipusu autokazasra szamithatok ?

Meg egy utoslo kerdes.arra nics lehetoseg hogy a jatek kitet valahogy letoltsem valahonnan ? , pl win ujratelepites utan ne kelljen ismet orakat varjak amig feltelepiti store bol? Jelenleg 80mb/s jon es kulonosebben nincs okom panaszkodni de jobban szeretnem egy kulso HDD-n tarolni es onnan telepiteni.

(#3778) dunc válasza Grafirka (#3777) üzenetére


dunc
nagyúr

Még árkádabra! :))

(#3779) r.levente75


r.levente75
addikt

Fh3
Tudna valaki ajánlani egy beállítást, hogy mit kellene levenni és rárakni egy autóra, hogy ne verjenek rommá a parkolós versenyben a reptéren? Egyik autómmal sincs siker, már a rajtnál lealáznak. :U

[ Szerkesztve ]

(#3780) btf


btf
aktív tag

A Tune menüben nézelődj.

A videóban 15:48-tól kezdődik.

[ Szerkesztve ]

“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)

(#3781) Patrick76496 válasza kago akira (#3765) üzenetére


Patrick76496
őstag

Olyan Facebook csoport/oldal nekem is van követve, bár még így is legtöbbször S-Chassis jelenik meg a feedben. :D
- - - - - - - - - - -
Közületek is mondta valaki, hogy elő szokott jönni ez a disconnectelős dolog online játék közben. Nálatok is ilyen gyakran? Tegnap 2 egész co-op versenyt tudtunk menni egy disconnect után, utána megint disconnectelt a játék. :W Nem mindig jön elő ilyen gyakran, de hogy napi 3-4x újra kell indítani emiatt a játékot 4-5 óra játék alatt, azért elég bosszantó.

Nem hinném, hogy a kapcsolattal lenne a gond, mert utána nem sokkal ki is akad teljesen a játék (nem crash) és aztán mindig kell ugye a restart. Arra sem tudnám fogni, hogy "gyenge" a gépem, mert előtte fél évig sosem volt ilyen. Egyszer megpróbáltuk, hogy Discordról visszatértünk a TS-re. 1-2 napig jó volt, de utána megint elkezdte.. Ha egyedül játszok, akkor annyira nem jellemző, de akkor is csinálja néha. Nvidia driverből is próbáltam már többet (még mindig a 378.92 a legstabilabb nekem), de ahhoz sem lehet kötni.

Még úgy is előjön, hogy bezárom a böngészőt (szokásom 10-15 lapot nyitva hagyni, bár erre (is) van a sok RAM), torrent sem megy egyáltalán, csak 3 zenelejátszó van megnyitva a háttérben (max). Szerintetek lehet vele valamit kezdeni azon kívül, hogy várjak a patchre?

Előre is köszönöm a segítséget! :R

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#3782) DjDanee87 válasza r.levente75 (#3779) üzenetére


DjDanee87
addikt

Ha nem értesz a tuninghoz keress róla videót, ami linket kaptál az mondjuk driftelésről szól, gyorsulási versenyhez más tuning kell. Biztos van youtubeon, horizon3 drag tune guide-ra keresve gondolom találsz.

De ha olyan lusta vagy, mint én, akkor tudod azt csinálni, hogy a tuninghoz a load-ra mész a custom helyett. Akkor behozza neked a mások által készített, és megosztott tuningokat. Aztán a szűrőt használva töltesz le valamit. Ha beírod hogy "drag" találsz majd kifejezetten a reptérre összerakott beállításokat. Én pl a Blizzard mountain-re szoktam így tuningot keresni , beírva hogy snow.

(#3783) r.levente75 válasza DjDanee87 (#3782) üzenetére


r.levente75
addikt

Köszönöm ahogy látom ez nem lesz egy egyszerű feladat. :R

(#3784) rocket válasza r.levente75 (#3783) üzenetére


rocket
nagyúr

Nem akarsz vacakolni, akkor tolthetsz le Upgradeket, vagy vehetsz marketplacen Drag-ra tunningolt autokat.

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#3785) Grafirka


Grafirka
őstag

T150 kormanyon melyik a 4 nek megfelelo gomb ? Kihivashoz szuksegs a 4 majd aztan enter de a 4 esnek megfelelo gombot nem talalom.

(#3786) btf


btf
aktív tag

A Forza Horizon 3 PC Demo a héten megkapta ugyanazt az optimalizációkat tartalmazó patchet, amit a teljes verzió Májusban.

Akit eddig a gépigény tartott vissza, azt most végre tehet egy próbát a FH3 Demoval. :K

[ Szerkesztve ]

“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)

(#3787) sqpp válasza btf (#3786) üzenetére


sqpp
őstag

Jah, csak most meg minden crashel a legutóbbi pár hetes frissítés óta :C

[ Szerkesztve ]

(#3788) }{3@Đ$}{0ot


}{3@Đ$}{0ot
addikt

Racing Games Fails :DDD

™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||

(#3789) Csapoati


Csapoati
nagyúr

Jövő keddig 2755 Ft Golddal a FH3 Blizzard Mountain. Annyiért megéri, vegyétek-vigyétek! A FM6 Car Pass is jó áron van a boxosoknak (1500 Ft)

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#3790) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

A Forza 7 második heti autólistája:

1968 Abarth 595 esseesse
1934 Alfa Romeo P3
1950 Alfa Romeo 158
1965 Alfa Romeo Giulia Sprint GTA Stradale
1965 Alfa Romeo Giulia TZ2
1968 Alfa Romeo 33 Stradale
1939 Auto Union Type D
1959 BMW 507
1957 BMW Isetta 300 Export
1953 Chevrolet Corvette
1957 Chevrolet Bel Air
1960 Chevrolet Corvette
1964 Chevrolet Impala Super Sport 409
1966 Chevrolet Nova Super Sport
1967 Chevrolet Chevelle Super Sport 396
1967 Chevrolet Corvette Stingray 427
1969 Chevrolet Camaro Super Sport Coupe
1969 Chevrolet Nova Super Sport 396
1969 Datsun 2000 Roadster
1967 Dodge Coronet WO23
1968 Dodge Dart HEMI Super Stock
1969 Dodge Charger Daytona HEMI
1969 Dodge Charger R/T
1969 Fiat Dino 2.4 Coupe
1952 Fiat 8V Supersonic
1932 Ford De Luxe Five-Window Coupe
1940 Ford De Luxe Coupe
1946 Ford Super Deluxe Station Wagon
1964 Ford Fairlane Thunderbolt
1965 Ford Mustang GT Coupe
1967 Ford Falcon XR GT
1969 Ford Mustang Boss 302
1951 Holden 50-2106 FX Ute
1967 Honda RA300
1959 Jaguar Mk II 3.8
1961 Jaguar E-type S1
1956 Jaguar D-Type
1954 Jaguar XK120 SE
1945 Jeep Willys MB
1968 Lancia Fulvia Coupé Rallye 1.6 HF
1939 Mercedes-Benz W154
1954 Mercedes-Benz 300 SL Coupé
1955 Mercedes-Benz 300 SLR
1967 Mercedes-Benz 280 SL
1949 Mercury Coupe
1965 MINI Cooper S
1969 Nissan Fairlady Z 432
1966 Nissan Silvia
1969 Oldsmobile Hurst/Olds 442
1968 Opel GT
1958 Plymouth Fury
1965 Pontiac GTO
1969 Pontiac Firebird Trans Am
1969 Pontiac GTO Judge
1965 Shelby Cobra 427 S/C
1965 Shelby Cobra Daytona Coupe
1963 Volkswagen Beetle
1963 Volkswagen Type 2 De Luxe
1967 Volkswagen Karmann Ghia
1967 Volvo 123GT

Live-Die-Respawn

(#3791) Csapoati válasza oriic (#3790) üzenetére


Csapoati
nagyúr

A veterán szakasz. :) Külön öröm a VW-k visszatérése.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#3792) sqpp


sqpp
őstag

Amúgy Motorsportban jobbak a hangok mint Horizonban?

[ Szerkesztve ]

(#3793) m0h0senator válasza sqpp (#3792) üzenetére


m0h0senator
őstag

Elég nagy az átfedés az autóknál szerintem meghagyják talán csak a zárt pályához igazítják a durrogást stb...

An odyssey through the realm of consciousness.

(#3794) cyberkind válasza sqpp (#3792) üzenetére


cyberkind
félisten

Nemcsak a hangok a kocsik is jobban néznek ki, de a belsőnézet biztosan jobb, legalábbis eddig így volt.

Paranormal Cocktivity

(#3795) m0h0senator


m0h0senator
őstag

csak legyen split screen :B :B

An odyssey through the realm of consciousness.

(#3796) DjDanee87 válasza cyberkind (#3794) üzenetére


DjDanee87
addikt

Nem játszottam még Motorsport játékkal, mert csak PCm van - de jobban néznek ki abban az autók Horizon3nál? Az akkor durva lehet, mert szerintem közel tökéletesek H3ban.

(#3797) Tufa_ válasza DjDanee87 (#3796) üzenetére


Tufa_
aktív tag

Windows store, motorsport 6 apex es kiprobalhatod pcn is.

(#3798) Bib


Bib
őstag

Érdemes előrendelni a Fm7-et ? Ilyenkor olcsóbb esetleg? Melyik verziót érdemes megvenni?

(#3799) twi452 válasza Bib (#3798) üzenetére


twi452
senior tag

Egy páran itt az amazon-ról rendeltük elő xbox one digital-t, amerikai kamu címmel így pár ezressel olcsóbb mint a store-ból
15k körül jött ki a standard a store-os 19900 helyett.

szerk:
megtaláltam, akkor komolyabb akció volt amikor ez feljött most nincs sajnos csak gondolom az áfát lehet megspórolni

[ Szerkesztve ]

(#3800) spank0309


spank0309
tag

Nálam már kezd elmúlni a hatás, nem sok feature kerül az újabb részekbe a 3 óta, sőt még a szimulátorosságából is veszti el az értékét. De ez csak az én véleményem. Megvan az 1.2.3.4.6. Horizon 1.2.3. De én most jó darabig kihagyom a sorozatot mert egyáltalán nem éri meg 2 évente belerakni ennyit, mert nem adnak annyi extrát amennyiért árulják az újabb részeket. Hangsúlyozom ez csak az én véleményem, a játék fullos semmi bajom vele.

Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.