Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13406) Kisgépkezelő válasza Cingáriusz (#13398) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Nekem sokáig a Bentley 8 Liter volt a kedvenc driftkocsim. :D Akkora a tengelytávja mint egy busznak úgyhogy nagyon szépen lehetett vele venni az íveket. Még multiban is meglepően kompetens.
Sokan driftelgetnek még AWD tuningos Fiat 500-al. Kicsit nehéz beleszokni, mert teljesen valószerűtlenül csúszkál az úton, de drift adventure-ben elég OP.
A Formula driftek is nagyon jók, bár szerintem azok már a legalapabb tuninggal is annyira szépen veszik az íveket, hogy bűn őket AWD swappel elbarmolni. A földutasra arra viszont mindenképp kell az AWD, de oda meg egy csúszkálósabb rally autó is megteszi. A Hoonigan RS200-at szokták szeretni.
Driftelni egyébként mindenképp manuális váltóval érdemes, mert az automata nem vált fel elég magas fokozatba és főleg nem szereti otttartani. Általában erősebb kocsiknál a 4-5 kicsit gyengébbeknél (úgy kb. A800-ig) inkább a 3-4, de egy kicsit érdemes játszadozni a váltó áttételezésével, hogy legyen egy olyan fokozatod, amivel szépen elforgatja a kereket az szűkebb lassabb kanyarokban is, de a hosszabb íveken se pörög tiltásig. Esetleg még egy fokozat a nagyon szűk, vagy a nagyon hosszú kanyarokra, de többnyire váltás nélkül szoktam driftelni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.