Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12351) creedszl


creedszl
aktív tag

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy FH4-ben ha rangsorolt versenyt megyek és nekem az assist-ok mind le vannak véve, akkor olyan ellenfeleket tesz be akiknek szintén ugyan olyan az assist beállítása?
Illetve komolyan büntet a gép ha nekimegyek a falnak?Mármint elkúrom a kanyart nekivágódok a falnak és még lelassít????WTF?

Hulligaaan

(#12352) szTotyy válasza Kiskokó (#12350) üzenetére


szTotyy
őstag

Évszakos eseménylista vagy valami hasonló név alatt találod a játékon belül a menüben, annak a listának kell megcsinálnod a felét és megkapod a kocsit.

Pont a múlt héten letöltöttem/regisztráltam a Discordra, bár még nem használtam, de úgy tudom nem kell a társalgáshoz külön szerver. A szokásos néven vagyok fent. Ha gondolod este kipróbálhatjuk.

(#12351) creedszl: nem szortírozza a játék a segítséggel versenyzőket.
A falnak menős büntetés egyébként jó dolog. Van, hogy így is nekilöknek a falnak és én szívom meg, de összességében jót tett a pvp versenyeknek.

[ Szerkesztve ]

(#12353) DjDanee87 válasza creedszl (#12351) üzenetére


DjDanee87
addikt

Nem sorol asszisztok alapján, csak a besorolás (teljesítmény) szerint próbál közel azonos szintűeket összerakni. De nincs olyan rengeteg player így mindig van eltérés a szintekben.
Assistot mindenki saját belátása szerint használhat, de lassabb vagy velük. ABS, traction control, automata váltó mind rosszabbak, mint segítség nélkül jókor váltani, jó fékerőt használni. Így igazából magát szivatja aki használ valamit. Én pl kanyarív jelzéssel és automata váltóval játszom a legtöbbször.

A falnak csapódós lassítás elég új dolog. Azért lett ilyen mert ez előtt az volt a gyorsabb megoldás, hogy nem fékeztél, hanem a kanyarban a fal lassított/irányított. Ezt a wallride megoldást akarják megszüntetni ezzel a lassitassal. Fékezz időben és nincs gond.
Persze a rendszer nem tökéletes. Engem is löktek már neki offroad pályán egy háznak, ami belassított. Extra szívás volt, mert nem elég, hogy önhibámon kívül mentem neki és állított meg a ház. Elindulni is egy év volt a lassítás miatt.
Összességében azért nekem tetszik ez a megoldás. Nagyon utáltam azokat akik a falnak köszönhetően tudtak nyerni.

(#12354) CJ4567 válasza DjDanee87 (#12353) üzenetére


CJ4567
veterán

Szerencsére ebben a patch-ben az apró érintések már nem lassítanak, engem az idegesített a legjobban, amikor egy pillanatra a falhoz értem és már kaptam a lassítást.

No Sana No Life

(#12355) creedszl válasza DjDanee87 (#12353) üzenetére


creedszl
aktív tag

És a kormányzás is szimuláción van nálad?

Hulligaaan

(#12356) Kiskokó válasza szTotyy (#12352) üzenetére


Kiskokó
veterán

+ zsír
Megpróbálom beüzemelni a mikrofont vettem egy új talpast hogy ne kelljen fogdosni.

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#12357) rdt89


rdt89
addikt

Ez az új Top Gear kihívás sorozat marhára adja, a hozzá kapott kocsik betegek, bár nem tudom az első kihívást kinek sikerült 3 csillagra megcsinálnia? :O A legjobb időm szinte kicsúszásig feszítve a kanyarokat 2:20 az 1:40 helyett.

(#12358) Skeleton01 válasza rdt89 (#12357) üzenetére


Skeleton01
aktív tag

Ne a játék által jelzett útvonalon menj, azon nem lehet három csillagosra teljesíteni. A kezdés után nem sokkal vágj át balra a Derwent tározón, majd szintén bal forduló után egyenesen, végül egy jobb visszafordító után irány a fesztiválhelyszín.

(#12359) rdt89 válasza Skeleton01 (#12358) üzenetére


rdt89
addikt

Nagyon köszönöm. :R Már 10-szer nekimentem, mondom hát ha meg. A 3 csillagnak ez a híja meg a Medve vadászos Mercis és megvagyok. :)

(#12360) DjDanee87 válasza creedszl (#12355) üzenetére


DjDanee87
addikt

Nem. Az nem tudom pontosan mit csinál, igazából ki sem próbáltam az opciókat, hagytam úgy ahogy alapból volt.

(#12361) GhanBuri Ghan válasza Skeleton01 (#12358) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Én simán megfordultam indulás után, és utána végig aszfalton éppen, hogy lehetett teljesíteni. Bár Christ hallgatva azt várták Stigtől, hogy átvágok tökön-paszulyon :)

(#12362) csab991 válasza DjDanee87 (#12360) üzenetére


csab991
senior tag

Sokkal gyorsabb az irányváltás ahogy kormányzol. Billentyűn próbáltam, de ahogy egy hirtelen kitérő manővert kellett csinálni, akkor az ellenkormányzásnál már kicsúsztam a kocsival. Gondolom kontrollerrel jóval kifinomultabban lehet korrigálni.

(#12363) gxcman


gxcman
tag

Sziasztok!

Lenne néhány újonc Horizon 4-s kérdésem, főleg tuningal kapcsolatos.

1. Ha ( szerelő által tuningolt pld: Lv 20-s) tuningolt autót vásárolok a kereskedőházban, és leszedem rólam a tuningot, akkor az a tulajdonomban marad, vagy másik autóra is felhasználhatom...ha alap kivitelben adom el a járgányt?

2. kapcsolódik picit az elsőhöz...ha pld Henesey autó akarok, gyorsulásra, és pálya versenyre használni,,akkor 2db alap autó kell és pld:
A gyorsulási
B pálya autó
Megvásárolt tuninggal értem, vagy lehet cserélni is és nem muszáj 2 db autó....vagyis leltáramban marad e ami tuningot vásárolok örökre?

Előre is köszi

(#12364) Skeleton01 válasza gxcman (#12363) üzenetére


Skeleton01
aktív tag

A tuner által a gépre felhasznált alkatrészek megvásároltnak lesznek jegyezve az adott autóhoz. Ha leveszed a setup-ot róla, azokért az elemekért, amiket ő már feltett rá, nem kell újra fizetned, ha bármit közülük ismét fel szeretnél tenni rá.

Több beállítást is le tudsz tölteni ugyan ahhoz az autóhoz, viszont akkor a házadba visszatérve mindig el kell dönteni épp melyik legyen rajta, nem tudsz gyorsan választani közülük.

[ Szerkesztve ]

(#12365) Skeleton01


Skeleton01
aktív tag

Kicsúsztam a szerkesztési időből, fontos még, ha eladod a járgányt, akkor a tuner által feltett, vagy általad megvett alkatrészek is "mennek vele", akár épp rajta vannak, akár alap állapotban veszik meg tőled. Ha ezután egy ugyan ilyen típust veszel szalonból, akkor ahhoz újra meg kell venni mindent.

[ Szerkesztve ]

(#12366) CJ4567 válasza csab991 (#12362) üzenetére


CJ4567
veterán

Kontrolleren se szabad használni cross country-ban, mert egy ugrató után nagy eséllyel a falba dobod az autót. :DDD

No Sana No Life

(#12367) Micsurin válasza Kiskokó (#12350) üzenetére


Micsurin
nagyúr

A parti funkció tökéletes Box - Pc közt is. Mi Sea of Thieves alatt azt szoktuk használni barátommal.

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#12368) szTotyy


szTotyy
őstag

Van már valami hír az új év kocsijairól, megnyerhető dolgairól? Vagy hány órakor van az "évforduló"?

(#12369) csab991 válasza szTotyy (#12368) üzenetére


csab991
senior tag

Csütörtökönként fél 5-kor van évszakváltás. Linkelték már az új autókat, de a Kocsik -> Autógyűjtemény menüpont alatt te is megtalálod ezeket, ha rászűrsz arra, ami még nincs meg.

(#12370) szTotyy válasza csab991 (#12369) üzenetére


szTotyy
őstag

Aha! Köszi, csak melóból kérdezek rá, hátha van valami érdekes, ami miatt este érdemes lenne hajtani.
Ja, és akkor pont jókor írhatom: BÚÉK! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12371) Daw93 válasza szTotyy (#12370) üzenetére


Daw93
senior tag

A TopGear verdák közül a kombi merci egész kellemes, azt a nagy szart is le lehet venni a tetejéről :D bár az már 1 napja elérhető

GTA Online: Daweee93

(#12372) szTotyy válasza Daw93 (#12371) üzenetére


szTotyy
őstag

Az a Merci nem is rossz a csomagtartó nélkül. A traktort meg majd megszerzem, mire eljön a szántás ideje! :U :D

(#12373) DaveHutt


DaveHutt
őstag

Ez a Top Gear sztori rohadt jó, betegre röhögöm magam. A többi új sztori miért nem lehet ilyen...

(#12374) parandroid válasza DaveHutt (#12373) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

A biztosítós sem volt rossz. A régiek közül talán a laraceres volt szórakoztató, a többi inkább erőltetett. A drifteseket eleve utáltam (a pasi is az agyamra ment), de a legszarabb szövege / sztorija a taxisnak volt.

Amúgy elsőre meglett a summer games, a második fordulóban ki is lépett mindenki a másik csapatból, erre belefagyott a záróképbe - amikor vége, megáll az autó, és elkezd tölteni. Néztem egy darabig az autó seggét, szállíngóztak a levelek, a hangot lekapcsoltam, mert ezeket a dalokat már kezdem unni, nemhogy 5 percen keresztül az álló képnél ugyanazt a 40 mp-es dalrészletet, aztán meguntam, és újraindítottam a játékot. Persze nem adta be a szemétláda...

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#12375) DaveHutt válasza parandroid (#12374) üzenetére


DaveHutt
őstag

Valahogy nekem a német humor és annak hiányára rájátszás nem jött be. A drift zónák nálam viszont nagyon beletaláltak, különösen a Fortune Islandes.

(#12376) parandroid válasza DaveHutt (#12375) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nem is annyira maga a driftelős feladatok, hanem az az erőltetett modorosság, meg az inkoherens sztori, amire gondoltam. Ja, a leggyengébb amúgy ebből a szempontból épp a skillpontos volt, ráadásul talán a legnehezebbre is az sikerült.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#12377) gxcman


gxcman
tag

Sziasztok!

Kérhetnék 1 kis segítséget FH4 nyár évszakos # FORZATHON HETI kihívás, retro szuper autót kér, van megfelelő kocsim a játék szerint , mert 1/4 rész ok, de nem tudok rájönni melyik az főleg, hogy a 3/4 trafi résznél olyan kocsi kell ami 360 fölött megy...

A retro az kb év szerint kb mikori gyártású autót keressek, 1970, vagy 1980 föleg , hogy gyors is legyen, esetleg ha konkrét típust is megemlítenétek megköszönném.

(#12378) DjDanee87 válasza gxcman (#12377) üzenetére


DjDanee87
addikt

Amikor az autóid között vagy, tudsz különböző feltételek szerint rendezni. Azt hiszem kontrolleren az Y gomb (bár nem 100%), de alul mindenképp írja hogy melyik gomb mit csinál, tehát alul látod melyiket kell megnyomni.
Akkor kiválaszthatod, hogy "bajnokság" szerint rendezze a kocsikat akkor már oda tudsz menni a retró szuperautó kategóriába és ott látod melyikek tartoznak bele a tieid közül.
De példának egy: Mercedes CLK GTR. Szerintem mind, de legalábbis a többsége tud 360 fölött menni tuningolva simán.

[ Szerkesztve ]

(#12379) gxcman válasza DjDanee87 (#12378) üzenetére


gxcman
tag

Nagyon köszönöm sajnos 2 hete vagyok még a játékban és lassan fejlődök...tényleg különrakja a retro szuper autókat.

(#12380) Sylvanas válasza Skeleton01 (#12364) üzenetére


Sylvanas
csendes tag

Nem kell visszamenni a házba. Bárhol vagy, nyomsz egy menüt aztán kreatív központ, jobb felül tuning és ott is rá tudsz rakni újakat illetve meglevő tuningokat :)

MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Coolermaster MasterBox 5, Acer Predator XB271HU IPS

(#12381) SidCorky


SidCorky
senior tag

Csak nekem tűntek el a Forza gallériából a képek? Eddig azonnal láttam, amit fotó módban csináltam, most még a régiek sem látszódnak.

Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Nintendo Switch OLED // Fujifilm X-T30 II

(#12382) szTotyy


szTotyy
őstag

Mekkora szivatás már az e heti Próba 3. versenye! :((( Nem magával a pályával van bajom, - szeretem a hosszú versenyeket -, hanem hogy 1:1-es állásnál a harmadik, mocsok hosszú verseny 90%-ánál úszott el a Próba. Tegnap este kétszer próbálkoztam hasonló "sikerrel". Persze szerencsém se volt a játékos sorsolásnál, gyenge kocsikkal jöttek a társak.
Ráadásul, az egyik próba végénél, ha a két tök utolsó ember kilépett volna a versenyből, akkor még nyertünk is volna a pontszámok miatt. Annyi lelépős durcás huszár van pvp-nél, bezzeg ilyenkor, amikor lenne is haszna, bennmarad.

Más: amikor a törés be van állítva szimulációra, a botok is sérülnek rendesen?? Mert azt látom, hogy törik az ő kocsijuk is, de teljesítményromlást nem nagyon veszek észre.
Konkrétan olyan terepversenyre gondolok, amiben vannak rohadt nagy ugratók, és a földet éréstől is majdnem gallyra megy a kocsi, és lelassul a 3. körre, de a botok nem lassulnak.
...vagy talán a bukókeret hiánya miatt törik gyorsabban a kocsi?

[ Szerkesztve ]

(#12383) SidCorky válasza szTotyy (#12382) üzenetére


SidCorky
senior tag

2:0 állással kell elkezdeni a harmadik versenyt, és nincs ilyen gond. ;] Egyébként nekem is csak mákom volt, hárman kezdtük a 6 drivatar ellen, ráadásul mindkét másik srác a kategória aljából hozott kocsit. Az elsőt behúztam, pár pontot ők is hoztak, talán egy 100-assal nyertünk, a másodiknál végig le voltunk maradva mert én az első voltam, a másik kettő a végén kullogott, de szerencsére az egyik kilépett így egyedül több pontom lett a többinek, a harmadik már inkább csak leszarom-sétakocsikázás volt, egy kicsit vezettem aztán megjött a motorerő a drivataroknak mert sorban hagytak ott az egyenesekben a 40/60 körüli kocsikkal :U

Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Nintendo Switch OLED // Fujifilm X-T30 II

(#12384) Kiskokó


Kiskokó
veterán

Elegem van ebből a fos játékból.

Mindent beállítottam. NAT mögül kivetettem magam a szolgáltatónál. az Xbox alaklmazásban a hálózat részen mindent tökéletesnek ír a kapcsolatban.

De egyszerűen nem neged fel, a fentebb linkelt hibaüzenetet dobja és "nem elérhetőek a szerverek".... :W :W

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#12385) Kiskokó válasza Kiskokó (#12384) üzenetére


Kiskokó
veterán

Most nézem az Xbox beállításokban a hálozaatnál mindne jó, kivéve a csomagveszteség. az 100 %" Az miért ?

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#12386) Daw93 válasza Kiskokó (#12385) üzenetére


Daw93
senior tag

Én a helyedben újraraknám a windowst is meg a játékot is.

GTA Online: Daweee93

(#12387) Kiskokó válasza Daw93 (#12386) üzenetére


Kiskokó
veterán

Még jó hogy nem vagy a helyemben :D

Teszi a búbánatos , tajtékos édes kis f...szom :D
Vadi új a WIN 3 hete tettem fel.

Találtam amúgy azóta más megoldást a neten, ma talán lesz is időm nekiülni is kipróbálni.
Meg a Májkrofosnak is akarok írni egy kedves levelet! :DDD

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#12388) Daw93 válasza Kiskokó (#12387) üzenetére


Daw93
senior tag

Egyébként eredeti a windowsod? Ha nem, akkor se mondd nekik el, mert úgyis arra fogják ha nem működik valami, hogy nem eredeti a win10.

GTA Online: Daweee93

(#12389) Kiskokó válasza Daw93 (#12388) üzenetére


Kiskokó
veterán

Persze, hogy nem mondom el :P

Ma még megpróbálom azt a szart amit találtam ha akkor se lesz jó akkor írok nekik.
Csak most egyéb más problémáim vannak :D
Kicsit gyomoridegem van, hogy a kész udvaron lerakott térkő felét most bontják épp vissza... :W

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#12390) gduck válasza btf (#12263) üzenetére


gduck
addikt

Végül is EZT vettem meg, most 4195 Ft akcióban. Szerintem ennyit megért ;)

(#12391) btf válasza gduck (#12390) üzenetére


btf
aktív tag

Annyit elég simán. :K

Most ezen a pakkon kívül a FM7 VIP és a FH3 VIP akciós. (1,7k darabja)

“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)

(#12392) KEAN válasza btf (#12391) üzenetére


KEAN
tag

Hmm, köszi az infót. Ennyiért be is húztam azonnal. :)

"Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem!"

(#12393) Joccc07 válasza btf (#12391) üzenetére


Joccc07
addikt

Az FM 7 VIP-t érdemes megvenni?

>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<

(#12394) Csapoati válasza Joccc07 (#12393) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Szerintem csak akkor, ha még nem játszottál vele sokat. Utána felesleges lesz a több kredit, 5 FE autó meg... mehh.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#12395) Joccc07 válasza Csapoati (#12394) üzenetére


Joccc07
addikt

2,4 millióm van és a karrier 10-20%-a lehet kész.
Szóval akkor nem érdemes.

>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<

(#12396) Csapoati válasza Joccc07 (#12395) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Ott még talán van értelme, vannak 2 millió körüli autók bőven.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#12397) DaveHutt válasza btf (#12391) üzenetére


DaveHutt
őstag

Horizon 3 VIPért köszi.

(#12398) eLit-MiLan


eLit-MiLan
senior tag

Volt arról szó valami dev streamben FH4-ről, hogy a próbánál megoldják, hogy ha nyerted/vesztetted első 2 versenyt, akkor nem megy át 3.-ra? Mostaninál elég nagy kib*szás volt, hogy nyertük első kettőt, és berakott 3.-nak egy 12 perceset, pont nem hiányzott..

Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.

(#12399) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Ezt a küldetést nem adják könnyen. Annyira ultrabénák ezek a fordítások. Valami robot csinálhatja.

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#12400) szTotyy válasza Darko_addict (#12399) üzenetére


szTotyy
őstag

Ez zseniális! :U És itt mire gondolhatott valójában a költő??

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.