Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12101) rdt89 válasza Predator2 (#12100) üzenetére


rdt89
addikt

Helló!

Kicsit fentebb volt ugyan ez a téma, és egyöntetűen arra jutott mindenki, hogy lazán megéri most kb. 17k-ért a dolog.

"Az Ultimate-hez 42 autó jár + James Bond car pack , a 2 térkép kiegészítő /Fortune Island és lego land/ és az a plusz 7 ezer majdnem csak az egyik kiegészítőnek az ára."

"Barrett-Jackson Car Pack is jár hozzá"

"jár még egy játékosház ingyen, ami a forzathon pontokat duplázza"

"jár a car pass, amiben minden utólag megjelenő kiegészítő autó benne van, illetve a vip pass, amitől gyorsabban jön az xp, illetve kapsz heti két szuperpörgetést ajándékba"

Ezek több fórumtárs által összeszedett érvek az Ultimate 7k feláras döntése mellett. :)

[ Szerkesztve ]

(#12102) Joccc07 válasza DjDanee87 (#12099) üzenetére


Joccc07
addikt

:D ezt hogy sikerült?

>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<

(#12103) Vladek83


Vladek83
tag

Üdv,

ez a lego cucc kiverte a biztosítékot nálam... ellehet vele bohockodni, de na..

(#12100) Predator2

Én az ultimate-t húztam be megjelenéskor, hát mit ne mondjak, ha most kellene teljes árat fizetni érte..
Egyébként, most ennyit vsz megér.. de feljebb jól le van írva..

üdv,

[ Szerkesztve ]

(#12104) gduck


gduck
addikt

Elkezdtem kiszórni a dupla autókat, hogy legyen hely a garázsban. Mindent minimum áron árulok, van jó pár FE verda is. Ha valakit érdekel keressen rá az akcióimra ( gduckHUN ) ;)

(#12105) Predator2 válasza Vladek83 (#12103) üzenetére


Predator2
addikt

Mennyiért vetted annak idején?

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#12106) parandroid


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Megnéztem, milyen achievementek vannak a kieghez, azért a követéssel itt is vannak gondok. Alien debriseket hiába szedtem össze, acsi állása nulla, megnyertem azbösszes versenyt (néhányat lego autóval, néhányat simával), de acsi állása nulla, bonus kockás acsi szintén nullán áll, pedig jópár megvan már, ezt a lego goliathot, meg a speed championt meg nem is értem, ilyeneket nekem még be sem adott.

Bár most azon gondolkozom, hogy a szezonális versenyek is lehet, hogy normál versenyeseményekre épülnek rá, csak a piros ikon elrejti a valódi versenyt mögötte. De akkor sem nulla kellene, hogy legyen az állás. Na mindegy, brick challange-eknek nekiesek, meg a sztori is hátravan még, valamint a trailblazerek, és a drift zónák. Trailblazerekhez van valami ultimate autó? Illetve a driftek mennyire szemetek? Fortune Islanden meg tudtam csinálnibőket 3 csillagosra, a Mainlanden alig párat, melyikhez állnak nehézségben közelebb? Csak hogy bekészítsem-e a xanaxot...

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#12107) Csapoati válasza Predator2 (#12105) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Megjelenéskor kb 30 ezer Ft volt az Ultimate.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#12108) Vladek83 válasza Predator2 (#12105) üzenetére


Vladek83
tag

kb: 30000HUF

(#12109) CJ4567


CJ4567
veterán

Nem sokan játszanak még Rivals-t a kiegészítőn, úgyhogy túl sok időt nem adok az időnek, de első WR. :) (Lego DLC-n Oasis Pass Scramble, A osztály, Modern Rally autókkal. (A tuningomat feltöltöttem, bárki kipróbálhatja az Evo 8-on, viszont manuális+kuplung muszáj hozzá.)

No Sana No Life

(#12110) parandroid válasza parandroid (#12106) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Na, meglettek az acsik, az összes versenyhez persze kellenek azok is, ami most szezonálisként van bejelölve a térképen, sőt, még a trial első versenye is, valamint a lego goliath is, amit a master builder ház 12. szintjével ad be. Alien debrises acsit akkor adja be, ha az alien növények is megvannak.

A storyt elkezdtem, az első 4 fejezet sima ügy, de még érhet meglepetés. Ha ez kész, akkor jöhetnek a trailblazer kapuk, meg azért megpróbálom a drift zónákat is. Aztán maradnak a brick challengek, azzal is el lehet még lenni egy darabig...

Szóval extra sok tartalom nincs a kiegben, kb úgy jön ki, mint a Fortune Island, pedig annak is hamar vége lett. Ezt is le lehet tolni egy hét alatt durván nekiesve, jól beosztva is max 2-3 hétre tart ki. Sok lesz az a két év még a FH5-ig. :(

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#12111) CJ4567 válasza CJ4567 (#12109) üzenetére


CJ4567
veterán

Nem sokkal, de második, de ezen is alig van ember. (Nem szeretik valamiért a CC, rally riválisokat az emberek, meg még mindig alig van játékos, aki riválisokat csinál Lego-n, aki meg csinál, általában az aszfaltosokat csinálja.)

No Sana No Life

(#12112) CJ4567 válasza CJ4567 (#12111) üzenetére


CJ4567
veterán

Élt egy órát. :DDD

[ Szerkesztve ]

No Sana No Life

(#12113) DjDanee87


DjDanee87
addikt

Van egy Legobrick challenge, amivel hiába szenvedtem nem sikerült megoldanom. A feladat (mindegy milyen autóval) szerezni egy csúcs szuper gumifüstölést majd egy lenyűgöző 180ast 15mp_en belül. A 180al nincs gond, de még csak sima gumifüstölést sem tudok csinálni, nemhogy lenyűgöző t. Valaki megcsinálta/ van rá ötlete hogy kéne?

(#12114) Redneck


Redneck
veterán

Eredményes hetem van. Bejártam az összes utat, megvettem a Forzathon duplázó házat, kipörgettem egy rakás jó verdát, és minden heti feladatot elsőre megcsináltam. Bepótoltam a történetek nagy részét is, bár van még hátra egy kis taxizás. A leggyorsabb autóknál néha gyanúsan szopatós helyeken volt forgalom, de összességében nem volt nehéz. A kaszkadőr feladatok nagyon unalmasak, főleg az A-ból B-be autózások. Lehettek volna jóval ötletesebbek, kevesebb pofázással.

400km/h feletti sebességre mit érdemes venni? Olyanra gondolok ami jól irányítható és dögös is. A Veyron egyáltalán nem tetszik, de elhiszem hogy mérnöki szempontból frankó. Én inkább az árát kérném... :B

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#12115) noblem1983 válasza DjDanee87 (#12113) üzenetére


noblem1983
senior tag

Mondjuk hátsó kerekes autóval lenyomva tartani a gáz és fék gombot?

Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2

(#12116) Csapoati válasza noblem1983 (#12115) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Kellően erős hátsókerekes autóval még a féket se kell nyomni kb. :D Nekem amúgy a legkönnyebb módja ennek a fánkok csinálása, arra beadja a gumifüstölést (burnout).

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#12117) DjDanee87 válasza Csapoati (#12116) üzenetére


DjDanee87
addikt

Azt is próbáltam pár autóval egyszer kaptam egy sima gumifüstölés trükköt, de utána hiába próbáltam többször nem is láttam.

(#12118) Redneck válasza DjDanee87 (#12117) üzenetére


Redneck
veterán

Ha van, az Aston Martin Vulcan FE jó szolgálatot tehet ezügyben. Az elindulásnál centiket éget le az abroncsból. :DD

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#12119) Daw93


Daw93
senior tag

Az mi, hogy az online szezonális bajnokságon bármi történik, a játékosok nyernek?
2 versenyt a drivatarok nyertek, 1-et mi, mégis 3:0-ra mi nyertünk.
Egyébként brutális hogy mennyire nem tudnak vezetni az emberek. Az első futamon és a harmadikon is első lettem, a másodikon a 7. mert a saját(!!) csapattársam lökött ki. Az mi? Én nyerném meg neki a versenyt erre kilök. Mert a 6 playerből 3 az utolsó 3 helyen kullog, konkrétan az egyenes útról is leesnek, 1 a középmezőnyben, én meg általában egy másik játékos a dobogón végzünk. És ez hónapok óta megy minden szezonális online bajnokságon, lehet direkt ezért nyer automatikusan a játékos csapat, így viszont nem sok értelme van az egésznek.

GTA Online: Daweee93

(#12120) Micsurin válasza Daw93 (#12119) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Kampány is dettó ilyen volt nem tűnt fel? Nem számított, hogy nyertél e. Egy az, hogy a scriptelt futamok végén kellett csak teljesíts, de az sem számított.... :)

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#12121) rdt89 válasza Daw93 (#12119) üzenetére


rdt89
addikt

Sajnos ilyenek, engem is állandóan kilöknek, így csak akkor szoktam megcsinálni ezeket a versenyeket, ha nincs meg a 80%-os autó vagy olyan autót lehet nyerni az online versennyel ami nincs meg, minden más esetben hanyagolom.

Más:
7 Drift kellene Britanniába 3*-ra és teljes lenne a Fortune Island és Britannia 100%-os kiakasztása. Esetleg valami jó autót jó beállítással tudtok ajánlani? A Formula Driftekkel, mindig a 3* alatt kocsikázok 1-2 ezerrel és bármennyire is szenvedek, mindig csak épp, hogy nem sikerül. :R

[ Szerkesztve ]

(#12122) DaveHutt válasza Redneck (#12114) üzenetére


DaveHutt
őstag

A Veyron egy irányíthatatlan foshalmaz. Vmelyik Lambo Aventador/Centenario már jobb, én leginkább a Mosler MT300s-t javasolnám Aukciós Házból.
Ja meg persze Koenigsegg Agera RS RWD-ben, de azzal 200ig nem lehet padlózni, mert eltépi a kasztnit. :D

[ Szerkesztve ]

(#12123) Micsurin válasza rdt89 (#12121) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Focus RS Hoonigan? Nekem nagyon bejött driftre, Tuneba meg van hozzá rogyásig már mások általi tervrajz.

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#12124) DaveHutt


DaveHutt
őstag

Más: január óta nem Forzáztam. Ultimate Edition van, 10 millió kredittel éppen. Mosler óta jött ki olyan OP kocsi, amit be kéne szereznem?

(#12125) DjDanee87 válasza rdt89 (#12121) üzenetére


DjDanee87
addikt

Formula Drift Vipernél pedig nincs jobb. AWD drift tuningot kell rá leszedni, és nagyon jól kezelhető. Annál jobbat szerintem nem találnál.

DaveHutt Ferrari 599 XX Evo, gyorsabb mint a Mosler

[ Szerkesztve ]

(#12126) csab991 válasza Redneck (#12114) üzenetére


csab991
senior tag

GT3 RS PO, Agera RS, Mosler, 599XX E, F1 GT nagyon jók 400 fölött is. Végsebességben az 599XX E a nyerő, de azért a többi sem annyira lassú.

Driftre jók még a Mustang RTR konverziói is, persze összkerékkel, kimaxolva, alap beállításokkal, nagyon könnyen megvan a 3 csillag.

[ Szerkesztve ]

(#12127) Redneck válasza DaveHutt (#12122) üzenetére


Redneck
veterán

Az hát és ráadásul nem is tetszik, olyan mint egy nagy bogár. Ezért írtam hogy inkább az árát kérném IRL, vennék is helyette valami rendes paripát. :DDD Aventadorom lett, a heti 80%-os teljesítésből. Eddig Huracánnal verettem, valamiért azt hittem Aventador.

Micsurin:
Nekem is bevált, bár eddig ez az első játék ahol nem tudok valami jól driftelni.

DjDanee87:
Köszi a tippet, megpróbálom a Vipert, hátha azzal már mennek a 3 csillagok.

csab991:
Neked is köszönöm, még a végén nem leszek balek ha csúszkálásról van szó.

Daw93:
Próbánál is idegesítőek, az elején le kell rázni a mezőnyt. Játszóteres dolgoknál konkrétan mindig idiótákkal vagyok, és általában kevesebben is kezdünk. Ma is így volt, mégis meglett, ketten rage quitteltek az enemytől az első kör után.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#12128) Csapoati válasza rdt89 (#12121) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Ha 1-2 ezerrel vagy a 3 csillag alatt, akkor megvan benned a lehetőség, csak még sz..pni kell egy kicsit. :D Szerintem teljesen jók a Formula Drift autók erre a célra.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#12129) DaveHutt válasza DjDanee87 (#12125) üzenetére


DaveHutt
őstag

Este ránézek Aukcióban, úgy látom szezonlimites kocsi. Köszi!

(#12130) DaveHutt válasza Redneck (#12127) üzenetére


DaveHutt
őstag

Emlékszem, volt a Worlds Fastest sorozat, abban a Veyron volt nekem a legnehezebb. Egyszerűen olyan mint egy bálna. Egyenesen gyors, de isten ments h kanyarodni kelljen vele, mert akkor megáll a tudomány. Ezerszer inkább egy Pagani Zonda vagy egy Porsche.

(#12131) Redneck válasza DaveHutt (#12130) üzenetére


Redneck
veterán

Nekem is azzal volt gondom de végül meglett. Na akkor megfogadtam hogy soha nem fog érdekelni a játékban.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#12132) Daw93 válasza Micsurin (#12120) üzenetére


Daw93
senior tag

Ha ezekre a repülő meg motorosok meg stb elleni versenyekre gondolsz, akkor de, arra azonnal rájöttem, hogy full kamu szar az egész. Az már a FH3-ban is az volt. Látványosnak látványos, de ne nézzenek már hülyének, értelme nem volt az biztos.
De ezekbe a bajnokságokba vihetnének egy kis értelmet :)

GTA Online: Daweee93

(#12133) rdt89 válasza Micsurin (#12123) üzenetére


rdt89
addikt

Azt nem, ráfogok lesni, köszönöm :R

rdt89 (#12121):
Viper-t RWD-be használtam nem volt rossz, csak erős mint a beton :D A Nissan legerősebbjével nyomtam azokkal licitáltam be 2-3 ezerrel alá.

(#12128) Csapoati:
Konkrétan 70 szintet a drift próbálkozással növekedett a profilom és már a hajam kitépem annyira nagyon szarnak érzem magam és mikor 1-2 ezer a különbség a vérnyomásommal egy kocsi kerekét fel tudnám pumpálni. :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD

(#12134) Predator2


Predator2
addikt

Helló

Végül megvettem a játékot. Köszönöm a segítséget.

Az volna a kérdésem, van a játékon belül magyar/PH csoport/klub ahová csatlakozni lehet?

Üdv

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#12135) rdt89 válasza Predator2 (#12134) üzenetére


rdt89
addikt

Az alapot vagy Ultimate kiadást?

(#12136) Predator2 válasza rdt89 (#12135) üzenetére


Predator2
addikt

Életem legdrágább játéka. Ultimate verziót!

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#12137) rdt89 válasza Predator2 (#12136) üzenetére


rdt89
addikt

Nem fogod megbánni, amint az első 10 órát beleölted a játékba, úgy beszippant, hogy mire feleszmélsz 100-150 óra már bele lesz tekerve és még mindig lesz benne tenni való és függőség bőven. :D Én előrendelésbe 30-ért vettem és nem bántam meg. A Forza az egyetlen játék amiért kiadom ezt az összeget, amúgy minden játéknál várok akciót, hogy 10 alatt legyen.

Kivéve még az új DMC-t azt is 15ért vettem előrendelésben, de a többi játékomhoz mind 10 alatt jutottam. :)

[ Szerkesztve ]

(#12138) GhanBuri Ghan válasza Redneck (#12127) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Játszóteret ne is mondd, első próba, zászlókkal kezdünk, a miénk nagyon jó csapat, pikk-pakk beviszünk 11 zászlót. Erre mikor az ellenfél fordul, már van kilépő, hajszállal, de miénk az első forduló. Következő kör, már két kilépő van, esélyünk nincs.
Második próba, zászlók, beviszek hármat, addig a többiek összesen egyet, amit az ellenfél fél perc alatt bevisz, ekkor már én léptem ki.
Harmadik, most nálunk vannak a jó játékosok, és az ellenfél lépked ki, minden elismerésem annak a maradék két játékosnak, aki még ekkor sem adta fel.
Trial: első próbálkozásban 599GTO, 900 pontra húzva, nem rossz, de a két héttel ezelőtti próbán jobban tapadt az autó, ez hajlamos lesodródni. Nem ment rosszul, de megint voltak, akik vagy kiléptek, vagy álltak a kezdőn.
Másodjára más tuningot választottam, elvileg kevésbé gyors, de jobban tapad, és gyorsul, hát ez még rosszabb volt, ahogy a csapattársak is.
Harmadik, Aston Martint vittem, azt hiszem, Vanquish, 10/10 gyorsulás/indulás, ezzel már az elején be tudok húzni a 2. vagy 3. helyre a hátsókerekes Ferrarik között, a csapattársak is odatették magukat, 3-0-ra behúztuk.
Jobb lenne, ha kiegyenlítettebb lenne, mert most vagy így, vagy úgy, de előre lefutott meccs mindegyik.

Ja, és "apa, kezdődik", gyerek már megkérdezte, hogy mikor kérheti el a kontrollert, hogy csapasson egyet a Lego szigeten :D

(#12139) CJ4567 válasza GhanBuri Ghan (#12138) üzenetére


CJ4567
veterán

Trial-t én úgy csinálom, hogy minél hamarabb előre megyek, és utána direkt lassan megyek, és az AI elé, hogy lelassítsam a mezőnyt. Eddig kettő trial-ból (az előzőeket csapatban csináltam) kettőben bevált módszer volt. :DDD

No Sana No Life

(#12140) Redneck válasza CJ4567 (#12139) üzenetére


Redneck
veterán

Én is így szoktam, így a balfaszoknak is van esélyük, akik "az egyenes útról is leesnek" (Daw93).

GhanBuri Ghan:
Nekem eddig ez volt a harmadik játszóterem. Az elsőt bemákoltam mert 2vs1 volt és az ellenfél rögtön kilépett. A múltheti sehogy sem jött össze. Annyira rosszak voltak a csapattársaim és jellemzően kevesebben voltunk. Az eheti kárpótolt mert bár kevesebben kezdtük, de ügyes arcokkal voltam. A harmadik fordulóra már 5vs2-vel érkeztünk.
Nekem az 599GTO bevált, egy könnyű kis AWD tuninggal mentem. Próbánál kb annyi a lényeg, hogy hamar az élre törsz, parasztba' nem hagyod a gépet előzni, és figyelsz az ügyesebb társakra, illetve rajtnál a pöcsökre.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#12141) GhanBuri Ghan válasza CJ4567 (#12139) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Próbáltam segíteni a többieknek azzal, hogy kilökdösöm az ellenfeleket, de nem voltam benne túl sikeres (egyik meccsben ugyanazt csinálhatta a csapattárs, mint amit írtál, négyen voltunk egy tömbben, és nem bírtak a hátraszorult drivatarok feljebb jönni)
A screenshotokból látom, hogy jobban vezetsz, mint én, nekem nem kell odafigyelni arra, hogy ne menjek túl gyorsan :) (pláne, teljes nyomvonalra kapcsolok ilyenkor, ami szokatlan, ezért rendszeresen hamarabb fékezek, mint kellene), szóval én ilyenkor azért küzdök, hogy minél több pontot tudjak adni a csapatnak.

Redneck: tényleg, jut eszembe, a Porsche kihívásnál ahol csak lehetett, minden eseményt Porschéval próbáltam teljesíteni, az egyiket véletlenül hátsókerekesre építettem (dsc nélkül), de egyébként is szidtam, ott döntöttem el, hogy kedvenc autóformám, de az életben nem fogok ilyet venni, ha lesz rá lehetőségem, bármi más jöhet :D

Amiket próbáltam 599 GTO esőben nem tapadt eléggé, próbáltam volna lejjebb tolni a szárnyakat, de lockolva volt a beállítás. Meg ahogy elnézem, itt az indulás a legfontosabb, érdemes arra tuningolni a kocsit, mert az első öt másodperc dönti el, hogy hanyadik leszek, arra meg pont az Aston volt hangolva.
Jó párszor blokkolhattam a drivatarokat, de mivel csak az utolsó (nyert) játékban néztem végig a helyzetüket a kis térképen, ez csak utolsóban volt tudatos.

[ Szerkesztve ]

(#12142) Redneck válasza GhanBuri Ghan (#12141) üzenetére


Redneck
veterán

Azért egy összkerekes 911-et elfogadnék. :P Simán megáll 50 millió Ft alatt. Nem is drága, a sok szupersportautó árához képest, és legalább néz is ki valahogy. Bár mióta a játékban jó szolgálatot tett, egy jó kis Gran Turismo AWD Panamerat is megkívántam.

Megnézem neked nemsokára melyik tuningot választottam a 599 GTO-hoz. Nem sokat szoktam szarozni velük, a lényeg, hogy legyen AWD és ne legyen dögnehéz. Egyébként mivel tolod a játékot, kontrollerrel?

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#12143) rdt89 válasza Redneck (#12142) üzenetére


rdt89
addikt

Nissan GT-R még a Porsche-nél is olcsóbb szupersport kocsi. :P

[ Szerkesztve ]

(#12144) Redneck válasza rdt89 (#12143) üzenetére


Redneck
veterán

Csípem is, rajongok a japán autókért. A GT-R különösen jó gép lett, amin kiváló mérnökök dolgoztak, de ha választanom kéne, lehet az exklúzívabb, kifinomultabb és nagyobb multú Porschét vinném haza. Nem tudom, nem is lényeg, sajnos nem kell ilyesmin gondolkozzak, és nagyon off is. :O

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#12145) GhanBuri Ghan válasza Redneck (#12142) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Ha jól emlékszem, a 2014-es Turbo S volt a csalódás, a 39% súly az első tengelyen nem hangzik túl stabilnak. Persze az is lehet, hogy rosszul súlyozta a gép a pontokat, és erősebb ellenfeleket kaptam.
599: A felkínált tuningok közül az első kettőt próbáltam ki.
Persze, kontroller, ABS, kipörgésgátló bekapcsolva, dsc ki, kéziváltó, de nem kuplunggal.

(#12146) csab991 válasza GhanBuri Ghan (#12145) üzenetére


csab991
senior tag

A 2014-es Turbo elég lomhának érződik, bukókeret néha segít ha nem ideális a súlyelosztás. A farmotoros Porschéknál a 41-42% már teljesen vállalható.

[ Szerkesztve ]

(#12147) Redneck válasza GhanBuri Ghan (#12145) üzenetére


Redneck
veterán

Én mondjuk a könnyű utat választottam. Automata, ABS, kipörgésgátló és stabilizátor bekapcsolva, így elég egyszerű. Jól jönne néha a visszaváltás, de benyeltem, nekem ez arcade játék, manuális váltót csak szimulátorozásnál használok, kormánnyal.
Amit instant kinyomtam, az ideális vonal jelzése. Még féktávon sincs rá szükségem, csak zavar és ront a látványon. Vannak kanyarok ahol pont azért tudok előzni, mert nem a megszokott (elméletileg ideális) íven fordulok. Persze arra figyelek hogy másokat ez ne zavarjon, igyekszem elől menni. :D

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#12148) Win-T válasza GhanBuri Ghan (#12141) üzenetére


Win-T
senior tag

Azért ha azon kellene gondolkodnom, hogy milyen szuperautót vásároljak (world first problems), nem biztos, hogy a Forza Horizon 4-ben szerzett tapasztalatokra alapoznék. :D

[ Szerkesztve ]

(#12149) csab991


csab991
senior tag

Közben végeztem az összes kockakihívással, összességben jóval tartalmasabb ez a kieg. mint a Fortuna sziget, de talán hajszálnyival is, a HW-t érzem legjobbnak. Mindenesetre itt van még a riválisok, meg jó pár saját versenyt is csinálok majd, így van még tennivaló.

(#12150) GhanBuri Ghan válasza Redneck (#12147) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Összkerekesnél nem gond a DSC hiánya, bármilyen kitörést egyből meg lehet fogni, és hát kitörni se igazán akar a kipörgésgátló miatt. Viszont a féktáv jelzése nélkül nem tudnék menni, jobban mondva, kellene egy átszokási időszakasz, ami nagyon nem lenne élvezetes :)
Valóban megesik, hogy a felrajzolt ideális ívnél van ideálisabb, amit ráadásul az AI ki is használ :), viszont a féktáv jelzése jó támpont, hogy mikor kezdjek fékezni, gyakrabban pontos a jelzés, mint nem :)

(#12148) Win-T: pláne, hogy egyáltalán nem lehetne kihasználni egy sportkocsit, városban kényelmetlen, gyorsan menni nem lehet, mert az utak tele vannak, és nincsenek biztosítva, bármikor bejöhet keresztben valami,versenypályán pedig előnyben van egy nem street-legal, pályázásra épített autó - sokkal olcsóbban. (mondjuk egy Formula 1000-et egyszer szívesen meghajtanék valahol)
Villantáson kívül igazából nincs sok értelme, igazi overkill, rengeteg mérnökórával megtervezett igazi célszerszám, amit analfabéta focisták és oligarchák használnak magamutogatásra, igazi pazarlás :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.