Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12401) Darko_addict válasza szTotyy (#12400) üzenetére


Darko_addict
őstag

Hát ezer darab utcai versenyt kell nyerj. :D

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#12402) Dante73 válasza szTotyy (#12400) üzenetére


Dante73
tag

Arról nem beszélve, hogy kamionnal, utcai autók ellen esélytelen nehezebb szinteken a dolog. Annyi a kanyar az utcai pálya eseményeken, aminél jó alaposan le kell lassítani...

(#12403) GhanBuri Ghan


GhanBuri Ghan
őstag

Futómű hangolásnak hogy érdemes nekilátni? Azt értem, hogy mi nagyjából mit változtat, és sok kocsinál érezni is lehet, hogy ráférne a hangolás, van ennek valami bevált módszertana, hogy mivel érdemes kezdeni, és hogy lehet hatékonyan tesztelni a változtatásokat?

(#12404) Daw93 válasza GhanBuri Ghan (#12403) üzenetére


Daw93
senior tag

Attól függ mit akarsz elérni. Nálam a fő cél az szokott lenni, hogy úgy csúszkál némelyik autó hátulja, mintha jeges taknyon mennék, szóval én azt szoktam megpróbálni javítani. A nagy hátsó otromba spoilert nem vagyok hajlandó rátenni az autók 90%-ára mert ronda rajtuk. Főleg a hatchback-eknél. Na azoknál finomhangolok.
Viszont ne várj a finomhangolástól egy Mclaren Senna kalibert, csak annyit, hogy saját magához képest egész irányítható, stabil lesz az autó. Viszont van, hogy más tulajdonságán meg ronthat az autónak. egy példa ahogy jártam már: nagyon csúszik a hátulja az autónak, viszont mire stabil lesz az állítgatások alatt, egy kicsit alulkormányzott is lesz ezért pl kettesben kifelé tolja az orrát a kanyarban, ez viszont egy finomabb gázadással orvosolható.
Egyébként van egy folyamatábra, hogy melyik beálítást mikor kell merre állítani.
Ez:

Én mondjuk ezt nem használtam még, magamtól tapasztaltam ki, hogy mit mikor hova állítsak.

Szerk.: Tesztelni én sebességzónákat használok. kb ugyanúgy (ugyanonnan indulva, ideális íven stb.) próbálok menni mint finomhangolás előtt, ott látszik is hogy sebességben mit mutat az előzőhöz képest.
Másik amit szoktam, hogy a legó mapon (ha megvan a dlc) van rendes versenypálya, rázókővel, mindennel, ott megyek pár kört és nézem a köridőket, figyelem az autó reakcióit.

[ Szerkesztve ]

GTA Online: Daweee93

(#12405) DaveHutt


DaveHutt
őstag

Na ez az FR spotlight Seasonal Championship csúnyán kifogott rajtam. Fél órámba tellett olyan autót találni, amit az úton tudok tartani RWDvel S1-ben. Akit érdekel, a Dodge Viper SRT10 ACR 2008 képes erre a mutatványra. Viszont rohadt lassan gyorsul Highly Skilled ellenfelek állva hagynak. Annyit picsáztak el, hogy levettem Average-re a mehézségét a versenyeknek.

(#12406) GhanBuri Ghan válasza Daw93 (#12404) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Köszönöm a tippeket!
A múlt heti küldetéseknél jött elő, amikor a classic rallyval kellett menni, kiválasztottam az Alpine A110-et, tuningoltam 600 pontig, viszont kanyarban instabil volt, és megindulni is lassan indult meg, mondjuk utána már gyorsabb volt, mint a többi autó.
Leszedtem az FH4 csodaszert, a négykerékhajtást (ahhoz a százvalahány lóerőhöz nem igazán tett hozzá sokat indulásnál), erősítettem a motoron, viszont még jobban csúszkált, próbáltam tekerni a rollbarokon, de nem igazán lett jobb, na ott jöttem rá, hogy többet kell tudnom a hangolásról, mert szerintem abban a kocsiban szerintem sokkal több van. Nyilván elsőre a gumikat kellett volna cserélni, de azzal már kifutottam volna a kategóriából.
A speedzone is jó ötlet, illetve a Legós versenypálya.

(#12407) Reaper válasza GhanBuri Ghan (#12406) üzenetére


Reaper
őstag

Hali, én ez alapján a videó alapján kezdtem el a tuningolgatást, van több jó videója is, jól elmagyarázza, utána, ha már megy, akkor saját magadnak személyre tudod szabni kicsit.
Csináltam ez alapján egy kis google sheetet is, hogy ne kelljen mindig kézzel számolgatni:
[link] Itt a sárga mezők lehetnek egyediek az autóknál, át kellhet írogatni, bár ahogy látom, a legtöbbnél csak a súlyelosztás százalék és a rugók ereje ami változik.
Amúgy nekem az vált be, hogy mindig 50-50% felé érdemes menni a súllyal, akkor is ha kicsit nehezebb lesz a vas, ez főleg a motornál a hűtés részlegnél változhat.
Én a mostani RWD Front engine challenget nagyon könnyen nyertem egy Ferrari 599 GTO-val, ha érdekel (asszem) meg van osztva a tuningja is (Reaper00084 - RWD Grip néven). Hátul hajt, de baromi könnyű. Motor erőben és végsebességben elmarad ugyan a legtöbb ellenféltől, de amint jönnek a kanyarok és ráérzel kb 1 lendülettel előzöd meg az AI mezőnyt.

[ Szerkesztve ]

(#12408) GhanBuri Ghan válasza Reaper (#12407) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Ez nagyon jó, köszönöm!
Kár, hogy a tuningolás közben nem írja ki a beállításhoz tartozó lateral g értékét, az kb. annyit segítene, mint váltónál a 0-100, 160, végsebesség értékek :)

(#12409) rdt89


rdt89
addikt

A cdkeys-en most 22.99font a Horizon 4 :)

(#12410) Darko_addict válasza Darko_addict (#12399) üzenetére


Darko_addict
őstag

Valaki segít? Ugyan ezret ír, de én "1 egész nulla-nulla-nullá"-ra gondoltam, közben alul a folyamatjelző 0/3-at mutat. Aki angolul tolja, leírja, hogy ott mit ír?

:R

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#12411) Daw93 válasza Darko_addict (#12410) üzenetére


Daw93
senior tag

Elvileg 3 utcai versenyt kell nyerni. De hogy ez az 1,000 mi akar lenni soha nem jönnék rá magamtól.

GTA Online: Daweee93

(#12412) Darko_addict válasza Daw93 (#12411) üzenetére


Darko_addict
őstag

Uh, az nagyon pöcsölős... :D De a nyári játékokhoz is nulla kedvem, anélkül pedig nincs meg a 80%...

Köszi az infót. :)

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#12413) Redneck


Redneck
veterán

Múlt héten nem volt időm játszani, így az utolsó 3 órában estem neki a heti feladatoknak. Majdnem meglett a Maserati 12C is, de sajnos nem jött össze, lejárt az idő. Egyébként egész könnyű hét volt, Alpine A110-zel nagyon lehetett menni, a heti kunsztokat nem rakták magasra, az RWD és az olasz autós buli sem volt nehéz.

Frissítettem 1903-as Winre és legújabb nV driverre. Távoli eltűnő, majd betöltődő textúrával találkoztam, de enyhébb formában mint eddig, low streaming bandwith hibával viszont nem. Pedig Saleen S7-tel és McLaren P1-gyel mentem elég sokat, hát valami baromi jó autók. Írtam a hibák ügyében az MS-nek, de még nem válaszoltak. A megvehetetlen Mitsubishi pakkos bejelentésemre viszont reagáltak. Konkrétan ez volt az üzenet:
"Just checking to see if you are still experiencing this issue?"
Hát köszi. :C

A Mercedes kamiont meg kell venni, vagy ki lehet farmolni valahonnan? Mondjuk Top Gearből? Még nem indítottam el egyszer sem.

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#12414) parandroid válasza Redneck (#12413) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Múlt hét tényleg laza volt, ez a hét annyira nem, de azért nem gáz. MB kamiont venni kell, 500k credit ‘bótban’, ez alapján nézd meg ah-ban, hátha találsz olcsóbb buyoutot. McLaren kupát én a Sennával toltam le, elég laza volt, semmi para. Skyline kupa igényelt némi odafigyelést, jobb tuninggal lehet könnyebb lett vlna, de így is meglett minden verseny elsőre. Front engine rear drive sorozatra én poénból ráraktam az első szembejövő tuningot a hot wheels mustangra. Kicsit gyenge volt egyenesekben, egy versenyen csak második lettem, kettőt nyertem, szóval ez is sima győzelem. Trial nem sikerült elsőre, egyszerűen túl sok a retard, ezzel a böhöm döggel óvatosan kéne kanyarodni, de esélytelen, ha van mögöttem csapattárs. Márpedig van, mert felkenődik a falra, aztán a következő kanyarra padlógázzal megint utolér, és fékezés nélkül engem is feltol. Aki amúgy kitalálta, hogy kamionnal menjünk dirt pályán, annak is üdvözlöm a jó édes anyukáját. Na mindegy, asszem harmadikra meglett. A heti forzathon feladat megint szivatós lett, nyilván esélytelen egy trafin akár két csillag is, illetve a street race-eken le kellett vennem a nehézségi szintet average-re. Valószínű, hogy eggyel feljebb még ment volna, de highly skilleden esélyem sem volt. Nem mintha itt ez számítana. Játszótéren is 3-4 próbálkozáson már túl vagyok, de i kább kimentem futni, úgyis elállt az eső. Statisztikailag egyszer majd csak nem a team retardba kerülök...

Ez amúgy a 7-8. Hetem, amikor minden 100%, mostanra már rutinból le tudom többnyire tolni max két délután alatt az egészet (kivéve a napi feladatok persze). Egyszerre olyan 2-3 órát szoktam rászánni, ez még az a mennyiség, ami kikapcsol. Ha pont a szombatra kerül a játszós nap, vagy éppen hétköznap vagyok szabad, akkor szoktam egyben megvsinálni az egészet.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#12415) csab991 válasza parandroid (#12414) üzenetére


csab991
senior tag

Unimog sokkal élhetőbb választás a Trialra a Tankpool helyett, már csak a pályákból adódóan is, meg kevésbé túlkormányzott. Hátóskerekes gépek közül az 599 GTO, M3 GTR, AMG-GTR, trióval mentem, elég élvezetes vezetni ezeket és úgy ahogy kordában is lehet tartani őket.

[ Szerkesztve ]

(#12416) noblem1983 válasza csab991 (#12415) üzenetére


noblem1983
senior tag

Az Aston Martin DBS James Bond verzió se rossz, nekem pont az volt így tuningolva véletlenül

Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2

(#12417) Kiskokó


Kiskokó
veterán

Na eljutottam addig hogy ez a gyönyörű Horza Forizon XD most már néha fel is megy online.

Arra a problémára megoldás, hogy nem helyesen látom a színeit mások kocsijának?
Ez a gyengénlátó pöcsöm ki van kapcsolva stb... érdekes, először Dawenel se volt jó de utána igen.

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#12418) Daw93 válasza Kiskokó (#12417) üzenetére


Daw93
senior tag

Nálam végig jó volt mint utólag kiderült :D
Egyébként:

Nálam ez volt látható. Na most Saabe úr a Hondát fehérnek látta, és állította, hogy az ő autója arany színű (itt tisztán látszik hogy piros). Na ekkor azt hittük hogy mindkettőnknek szar :D A többiek később ugyanazokat a színeket látták mint én, szóval kiderült, hogy a hiba Saabe készülékében van.
Szerk.: Saabe = Kiskokó :D

[ Szerkesztve ]

GTA Online: Daweee93

(#12419) szTotyy válasza Daw93 (#12418) üzenetére


szTotyy
őstag

Na de legalább működik!
Csak le kell vennie az arany napszemcsit és rendben lesz minden! :P

(#12420) Kiskokó válasza szTotyy (#12419) üzenetére


Kiskokó
veterán

Mondom csinálok már egy GTA feeling autót aranyba.... hát csak én látom annak XD

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#12421) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Ez a patch nagyon felrúgta az aukciós ház régi szabályait. :D
Nekem két szempontból is tetszik:
1. Nem kell annyit feleslegesen hirdetgessem az autójaimat - ha épp nem jól lőttem be az árait - mert most a maximum közelebb van a piaci átlagárhoz.
2. Habár nagyon drágán, de előkerültek a régóta tárolgatott különleges autók - amiket eddig nem akartak eladni 200e-ért, de 5M-ért megválnak tőle. Jó nekik, mert lesz belőle pénzük, jó másoknak, mert tudnak gyűjteni, bővíteni a kollekciójukat.
812 Superfast-em azóta sincs... :( :D

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#12422) Daw93


Daw93
senior tag

Mik nem történnek a FH4-ben.. Egy sráccal egy Forzathon live-on találkoztam, aztán rámírt mert nagyon kellett volna a kocsim neki. Jó-jó, megértem, én is sokmindent megadtam volna érte (20 misit meg is adtam) de ez azért erős :D

Az angolomat pls ne fikázzátok, magamtól tanultam, most olvasva én is találtam benne hibákat :D

GTA Online: Daweee93

(#12423) szTotyy válasza Daw93 (#12422) üzenetére


szTotyy
őstag

:DDD :DDD Már egy játékban is lehet menő kocsikkal csajozni (vagy épp pasizni)?!
Milyen kocsit akart ennyire?

[ Szerkesztve ]

(#12424) Redneck válasza Daw93 (#12422) üzenetére


Redneck
veterán

Üdv 2019-ben. Milyen verdára izgult ennyire? :DDD

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#12425) Daw93 válasza Redneck (#12424) üzenetére


Daw93
senior tag

Konkrétan ez volt az

GTA Online: Daweee93

(#12426) Micsurin válasza Daw93 (#12425) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Ezért Vtec volt.... ;] :D

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#12427) Kelecar válasza Daw93 (#12425) üzenetére


Kelecar
aktív tag

20 milla? :D 2 forintot tan meger :P

[ Szerkesztve ]

(#12428) Daw93 válasza Kelecar (#12427) üzenetére


Daw93
senior tag

Kurva ritka autó szóval ennyi az ára. Nekem megérte. Sőt a 2004-est is megvettem 20-ért :D + azóta van 80 millám.
Egy ilyen játékban ahol hozzádvágják az autók 90%-át semmi értéke nincs a pénznek. A vicc az hogy a hyperautók meg pár milláért mennek :D

GTA Online: Daweee93

(#12429) Micsurin válasza Daw93 (#12428) üzenetére


Micsurin
nagyúr

2004est én pörgettem amíg nem láttam vidin milyen ritka addig 2x majdnem elbontottam. :DDD

A Golf 4 hátsó lámpáit nem akarják javítani? Úgy néznek ki oldalról mint a lepra, nem is hasonlítanak. :Y

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#12430) Daw93 válasza Micsurin (#12429) üzenetére


Daw93
senior tag

Én sportot űztem a pörgetésekből (szedtem ki autókból + ahol lehetett mindenhonnan szedtem össze) de sosem sikerült kipörgetni, olyannyira, hogy már ruhákat meg a többi szarságot mindet kipörgettem. Viszont EP3 Type-R azóta sem jött :DDD Bár már nincs is rá szükség, vettem 2-t...
A Golf 4 tényleg furcsa, múltkor tuningoltam egyet és akkor is pislogtam hogy valahogy más az egész.

Más: A mostani Forzathon eventet érdekes módon sikerült abszolválni. Ugye Merci kamionnal kellett menni. Én előtte egy Hoonigan RS200-zal szórakoztam, amikor is tálcáztam a játékot. Mikor visszamentem elhatároztam, hogy megcsinálom a kamionos hülyeségeket. Kiválasztom a Mercit, erre az RS200 marad nálam. Mondom wtf? Felülre meg a pause menüben a Merci kamiont írja. Na mondom 1 próbát megér. Mentem 1 utcai versenyt, és megadta :DDD Aztán a másik kettőt is megadta, meg az utána levők feladatokat is az RS200-zal csináltam meg :D Szóval szerencsére ez szopásmentesen ment most.

GTA Online: Daweee93

(#12431) CJ4567 válasza Darko_addict (#12421) üzenetére


CJ4567
veterán

Nekem volt egy tartalék MC12VC-m (kettővel nem tudok mit kezdeni, elég egy), 20 millióért el tudtam adni tegnap. :DDD

No Sana No Life

(#12432) Micsurin válasza Daw93 (#12430) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Én pörgettem szeretem, nagyon akartam egyet venni (Sima MySportot) de nem volt rá lém... :) (irl)
Egyik legjobb formájú szerintem a Civic széria történetében, ez és az 5. gen hatchback.
Így lett helyette a másik nagy szerelem, egy Golf MK.III GT. :DD

Azóta futószalagon gyártom Forzaban az Mk.III VR6.okat.

G4 nem fura hanem katasztrófa. :DDD

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#12433) csab991 válasza Darko_addict (#12421) üzenetére


csab991
senior tag

Ha megcsinálod a sztori szupersztár csillagkártyát, az elvileg megadja majd a 812-est. Egyedül az a 2M CR elérése az üzletekből ami időigényes, de meglesz az.

(#12434) Darko_addict válasza csab991 (#12433) üzenetére


Darko_addict
őstag

Jó tudni! Meg is néztem, hogy állok. Ezzel csak az a gond, hogy minden feladatom 3 csillagos, ellenőriztem, itt mégsem számolja el. Az is kizárt, hogy 1 sztorit teljesen kihagytam volna. Tipp? :(

Jaa, LEGO Kalandban is lett egy új sztori...

[ Szerkesztve ]

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#12435) Kelecar válasza Daw93 (#12428) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Nekem megvan meg forzathon pontokbol, meztelen kepekert szivesen eladom :D

(#12436) szTotyy válasza Kelecar (#12435) üzenetére


szTotyy
őstag

Kele!! Én igényt tartanék rá! Ha kell még kép, küldök priviben! :))

Szabi: hétfő délután/este végre hosszabb időre ráérek, majd bótolhatunk.

[ Szerkesztve ]

(#12437) Kiskokó válasza Kelecar (#12435) üzenetére


Kiskokó
veterán

Hej szoker kelekárrr
Vegyél fel barátnak !
SaabePHHU

Adjatok már olcsón kocsikat nekem is....... :DDD :DDD

de erre a színes problémára valami lehetne...

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#12438) Daw93 válasza Kelecar (#12435) üzenetére


Daw93
senior tag

Azóta van 3 de köszi :D

GTA Online: Daweee93

(#12439) Darko_addict válasza csab991 (#12433) üzenetére


Darko_addict
őstag

Csak 3 megvásárolható/pénzteremtő üzlet van, igaz?

:R

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#12440) csab991 válasza Darko_addict (#12439) üzenetére


csab991
senior tag

Szerintem igen, nekem is körülbelül ennyin áll az eddig összegyűjött kredit, a válllalkozásokból. Két-három hét alatt biztos eléri majd a 2M CR határt. A LEGO-s sztorit lenyomod akkor utána kész lesz a maradék is.

(#12441) gduck válasza Daw93 (#12411) üzenetére


gduck
addikt

"Use the 1,000 bhp under your right foot to win 3 Street Race events with the #24 Mercedes-Benz Truck."

(#12442) parandroid válasza csab991 (#12440) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Kb háromnaponta bejön belőle 100k+. Eszerint egy hónap alatt megvan az a milliócska. Még gyorsabban is. Nagyjából stimmel is a dolog, tekintve, hogy mindenkinek a sztorikártyák bevezetésével indult nulláról a számláló.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#12443) Daw93 válasza gduck (#12441) üzenetére


Daw93
senior tag

Nem erről az ezerről volt szó, hanem a magyar fordításban levő 1,000 versenyről. [link]

GTA Online: Daweee93

(#12444) gduck válasza Daw93 (#12443) üzenetére


gduck
addikt

Pontosan ennek az angol eredetijét írtam ;) Szerintem kétszer írták az 1000-et a magyar fordításban.

[ Szerkesztve ]

(#12445) Daw93 válasza gduck (#12444) üzenetére


Daw93
senior tag

Igen, a magyar fordítás általában katasztrófa, nemtom mire gondolhatott a költő annál a másik ezernél. Én egy angol nyelvű youtube videóban néztem meg hogy mit kell csinálni :DDD

GTA Online: Daweee93

(#12446) Kiskokó válasza Daw93 (#12418) üzenetére


Kiskokó
veterán

Na itt ez a fos-e :DD

Arany az enyém , a tied meg fehér :D

Azóta se jó szerintem ,viszont tegnap óta fejlemény van. 2 napig volt jó az online. Tegnap óta megint nem megy pedig az xbox hálózat állapotnál mindent jót ír...

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#12447) Bib válasza Kiskokó (#12446) üzenetére


Bib
őstag

tréonlány?

(#12448) bododani


bododani
senior tag

Bocsi, már megvan amit szerettem volna XD

[ Szerkesztve ]

" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "

(#12449) Micsurin válasza Bib (#12447) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Nem lepne meg, jó a NAT-om mindig a Tré-Otthonnal... remélem a Digi 1000 jobb lesz ha a héten bekötik. :D

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#12450) bododani


bododani
senior tag

Most megrendeltem a Game Pass-t, de nemnagyon engedi letölteni a játékot... Valami megoldás van?

" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.