Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19040) flymi


flymi
addikt
LOGOUT blog

Basszus nem is mondtátok, hogy ne is keressek elől porvédő lemezt! :D
De szemetek vagytok! :P

Hétfőre tolódott a kerékagy csere amúgy. Szerintem hamar meglesznek vele. A két alsó szilent már macerásabbnak tűnik, ránéztem. A motortartó bakra is rápillantottam a bal oldalon, a gumi már egy helyen ki van szakadva és elég avéttasnak tűnik. Jövőre marad szerintem.

Ma is javítottam rajta egy hangyányit saját kezűleg! :DDD Egészen pontosan három alátétet és ugyanennyi csavart tettem be a motortérbe mert egyszerűen hiányzott egy a (gondolom hangszigetelő) szivacsnál valamint a flexibilis cső felett már van ugye hővédő lemez, elől két "menetes szár" áll előre felé, ezekre tekertem még kettőt. Ráadásul nem is egyformák, az egyikre 13-as, a másikra 10-es anya kellett. De most már patent.
Valamint kétkomponensűvel megragasztottam egy törött műanyag elemet. 5 perc után olyan kemény lett mint a beton. Most már nem fogom elhagyni, mert legutóbb majdnem összejött Füléről hazafelé. :) Majd kicsit még esztétikailag rendbe rakom, mert azért a képen is szépen látszik minden IS.

A kartámasz tényleg a kifordítható fajta és igazából engem nem zavar, hogy ilyen. Nem nagyon szoktam piszkálni, csak használni. 9700 pénzért szinte ajándék volt anno.

Elől, közvetlenül a hűtő felett fut ugye a hűtő kiegyenlítő tartály két csöve. Az első lefogatási pontnál már rögtön az egyik ilyen kis patentról letört a két csövet összefogó műanyag klipsz ezt szeretném valahogy pótolni, de nem tudom árulnak-e ilyet darabra és ha igen akkor hol keresgéljek?! Szerelőmet megkérdeztem nála van-e de már előre tudtam, hogy feleslegesen tépem a szám.

[ Szerkesztve ]

/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.