Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
Hali!
A Bad boys mindörökké roszfiúk mennyie nézhető, ha nem láttam az előző részeket?Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Hali!
Van arra akarmilyen lehetosegem meg ilyenkor, hogy Endgame-s popcornos vodrot szerezzek valahonnan?
Eloreis koszi:)Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Hali!
A hét nővérhez hasonló utópia filmet keresek ma estére, szeretnék tippeket kérni hasonlora!
Elore is koszi!Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Estére keresek hasonló thrillert, mint a Törés c. film. Tudtok ajánlani?Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Valaki latta a Slenderman filmet mar?Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Valaki latta mar az uj Liam Neeson filmet, a Nincs kiszallast?
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Egy jó kis thrillert tudnátok ma estére ajánlani?Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Valaki latta mar a Hegyek között c. filmet?Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Lenne a heten vegre egy szabad delutanom/estem. Mit erdemes megnezni most a mozikban? Leginkabb akcio/thriller, de amugy mindenevo vagyok
Darko_addict : Koszonom
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, megnézek egy jó thrillert, a Vaksötét óta nem láttam egy jót sem.Elképzelhető, hogy figyelmetlen voltam, és azóta már jött ki értékelhető alkotás?)
Kettő között vacilálok, a Viharsziget, illetve Az egészség ellenszere filmek között. Melyiket ajánljátok? Illetve ha még van ötlet jó thrillerre, várom szeretettel
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Esti bulira horrort keresek. Legutóbb az Árva c. filmet láttuk, és az nagyon bejött nekünk. Viszont láttuk már az Autopsy of Jane Doe c. filmet is, az nem igazán volt jó..Ugyanakkor ha tudtok szívesen meghallgatnék esetleg egy j vígjátékot vagy thrillert is akár, amit jó többen nézni.
Előre is köszönöm a segítséget!!
Üdv[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Egy poénokkal teli vígjátékot keresek, illetve ennek valamilyen szinten épp ellenkezőjét, egy jó kis thrillert. Tudtok segíteni?
Szerk.: A Rendes fickók film milyen?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Kedves ismerősöm kért tőlem segítséget, de pontos választ nem tudtam adni neki. Egy ilyen házimozi rendszere van, és a kérdése, hogy mit kell néznie a filmek jellemzőinél, hogy biztos legyen az, hogy az összes hangszórón szóljon a film hangja.
A válaszokat előre is köszönöm,
Üdv.Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Estére kinéztem a "Szemekbe zárt titkok" c. filmet. Megérős?Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Ma estére egy jó kis akció/thrillert szeretnék megnézni, tudnátok mondani párat? Most a Sírok közöttet illetve a Kémek hídját néztem ki, azok milyenek lennének?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
A Mellékhatások(Side effects) filmről vélemény?
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Tippeket szeretnék kérni a mai filmezésre, tanácstalan vagyok mit nézzek
Jöhet akármi, thriller-akció ágon nekem bejön az összes Liam Neeson film, (a legutóbbi holtodiglan nekem inkább beteg volt mint jó film, de elment) aztán a vígjátékok is rendben vannak, bármit megnézek, csak jó legyen..dokee78: Köszi, ránézek! Van még valami ami közül tudok válogatni?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Estére valami jó kis krimit vagy thrillert szeretnék nézni, és tippeket szeretnék kérni ez ügyben. Tud valaki segíteni néhány tippel?Samsung Galaxy A55 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest