Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
emiki6
veterán
válasz gyuromoj #109696 üzenetére
Meg tudta mozdítani? Nem is emlékszem.
Szerk: És tényleg!
Szerk2: "Golam"-ra sem emlékeztem, hogy benne van. Újra kéne nézni...
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
gyuromoj
veterán
IW trailer-hez:
Kapitány és Thanos jelenete.
Nem hiába csak ő volt képes megmozdítani a Mjölnir-t az Age of Ultron-ban.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Annihilation
LSD TRIPPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
geckowize
őstag
válasz Bad Pritt #109685 üzenetére
SW:TFA-ra és TLJ-re 2 hónappal premier előtt lehetett elővételben jegyet vásárolni és gondoltam, hogy mivel más országokban a mai nappal nyitották meg a jegyelővételt, ezért a marvel filmek 10. évfordulójára készült, összes karaktert szerepeltető filmet hasonló hype övezi itthon is, mint az SW-ket.
-
vond
MODERÁTOR
-
KaitouP
nagyúr
válasz marilllyo #109660 üzenetére
Az a vicc hogy ez a csaj jobban hasonlít Lara Croftra mint ez a Vikiander vagy kifene.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Beni97
őstag
válasz callmeakos #109687 üzenetére
Én maradok a saját 1000 forintos 3d-s mozinál itt helyben. Mivel valszeg dolgozni fogok az nap is este 6-ig így más városba se tudok átmenni ahol van imax.
-
Füleske
addikt
Jumanji: Vár a dzsungel
10-13 éveseknek jó lehet, első filmnek. Vagy családoknak. Üres, klisés mese, tipikusan az átlag családra szabva (nézőszám maximalizálás !).
Jobb - e mint a Kis Vuk ? Pont egy fokkal :
2/10#értékelés
[ Módosította: Viszlát ]
-
pohár
félisten
és van poszter is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Beni97
őstag
válasz gyuromoj #109677 üzenetére
Nekem csak sima 3d lesz, mert itt csak ilyen van meg 2d De nem baj, mert legalább csak 1300 a felnőtt jegy és mivel haveromnak van kártyája amivel -100 forint + nyilván úgy megyek oda hogy diák vagyok csak otthon maradt az igazolvány így egy ezres lesz
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #109677 üzenetére
bárcsak lenne belőle 2D (feliratos) IMAX verzió, de biztos nem lesz
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Beni97
őstag
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz radi8tor #109663 üzenetére
A másolás, utánzás miatt is, nekem nem úgy tűnt, mintha hódítani jöttek volna. Sőt úgy tűnt, mintha konkrétan egy valami, valaki jött volna. És a környezeti változás, amit okozott egyáltalán nem tudatos volt. Inkább csak ismerkedik a világgal. De nincs tapasztalata vagy tudása arról, hogy miért is van itt és mit kellene csinálnia. BestSecret invitációt privátban adok.
-
marilllyo
veterán
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
WayneGace
őstag
Szerintem nem erről van szó.
Nem gyarmatosítás, semmi ilyesmi. Egyszerűen egy másik létforma, ami akarva, akaratlanul is nagy hatással van a környezetére. De nem igazán tudatosan cselekszik. Mint egy csecsemő, akinek minden új és nem tudja mi, hogyan működik. BestSecret invitációt privátban adok.
-
Drizzt
nagyúr
Ez egész jó, kedves film volt. Szereplők jól játszottak, persze valahol egy picit giccses volt az egész, s nagyon happy lett az end, de kell néha ilyen is. 6/10
#értékelés
I am having fun staying poor.
-
baryll
tag
Szellemek háza
A műfaj rajongóinak lehet a menyország,nekem maga a pokol.
Soha többé nem akarok látni horrorszerűséget.Eddig sikerült elkerülnöm ezeket,most sajnos benéztem.Pénzkidobás lett a részemről. (max.:4/10)#értékelés
-
emiki6
veterán
válasz Vikthor #109648 üzenetére
Kissé klisés? Ez egy tinidrámaparódia, há hogy ne lenne klisés?
Azért tudom azt mondani, hogy jó volt, mert erősen komolytalan. És jóRadi: mondjuk a magyar fiatalok szerintem annyira nem ilyenek, így azok az utalások nem működnek olyan jól, de a gamer poénok jók voltak.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Ispy
veterán
válasz radi8tor #109649 üzenetére
2 dögös csaj van benne, csak az
. Na meg ott van az aegyik az egy szakállas öreg bácsi De egyébként én sem éreztem, hogy túl lenne töltve szexuálisan, mondjuk Karen Gillan az elég csinos.csók jelenet. Te most tényleg filmnézés közben PH-zol? Addikt-e vagy?
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
nagyúr
válasz radi8tor #109649 üzenetére
Leöregeztél? Kösszépe'! A poénokra értettem főleg. Mondjuk az is zavart, hogy elég láma CGI-t alkalmaztak pár jelenetnél, ami azért égő 2017ben. Ma Last Jedi lesz terítéken, remélem az arcom nem fog a tenyeremben landolni annyiszor...
[ Szerkesztve ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
Tegnap megnéztük az új Jumanjit. Egy kissé klisés, meg szexorientált, nem mondom 2-3x felnevettünk, de az igazán nagy felüdülést a vége jelentette. Pláne amikor végre felszólalt a Guns and Roses egyik leghíresebb száma az Appetite for Destruction albumukról... Emiatt 5/10
#értékelés[ Módosította: Viszlát ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez a vége dolog érdekes, mert az ürge az egy másolat volt az már biztos, de a csaj az meg az eredeti nő, akit megváltoztatott. _
Live-Die-Respawn
-
JSaN
addikt
En is most vegeztem a filmmel. A filmnek kb nulla infoval ultem neki, max annyit tudtam hogy netflix csinalja es Portman jatszik benne.
Igy frissen az en teoriam:Roviden: Egy foldonkivuli gyarmatositas egy formajat lattuk.
Hosszabban: Az idegen szerintem olyan formaban erkezett hogy onmagaban nem lett volna alkalmas a gyarmatositasra, ezert letre hozott egy burkot ahol tanulmanyozta a foldi eletet. Kiserletezettt szetbontott mindent amit lehet es ujra ossze rakta, (prizma utalas.) Mig eljutott az emberig mint megfelelo alany, itt jon kepbe a foszereplonk es ferje. Vagyis letre hozta bennuk sajat Adam es Evajat akik majd atveszik a foldet. (a vegen mind kettejuk szemeben latni hogy ott van az idegen, belejuk koltozott ezert is bomlott le utana burok)
kb ennyi. Es hogy miert ok ketten, a filmben szet van teritve, es hogyan kerult Lenaba az pedig a granatos jelenet korul van, de ezeket most faradt vagyok kifejeteni.
De ez csak az en friss teoriam, lehet vannak jobb konteok majd kesobb utana jarok.A film tetszett, amugy is szeretem a lassu hosszu filmeket.
Legyen egy 8/10.#értékelés Annihilation
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
k-adi
nagyúr
Paddington 2
Ugyanaz mint Paddington 1. Jó volt, cuki volt a mackó. Nekem az első rész jobban tetszett mondjuk.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
pohár
félisten
válasz diablo1984 #109635 üzenetére
zoologist, bitch!
-
feri1014
senior tag
válasz diablo1984 #109635 üzenetére
Azzal kezd a film, hogy mi lett a társasjátékkal. Valóban teljesen vállalható, szórakoztató film lett. Jack Black remek volt.
-
diablo1984
veterán
-
Pitterix
őstag
Jumanji: Welcome to the Jungle
Megvolt nekünk is. A klisék, és a gyenge CGI ellenére egy igazán szórakoztató alkotás. Külön tetszett, hogy "játékosra" vették a figurát.
Nem is emlékszem, hogy valaki leszólta volna akár itt, akár máshol. Elnézést, ha tévedek.7\10
#értékelés
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz FollowTheORI #109632 üzenetére
Jaja, sajnos tudom. Azért nem is tudtam, hogy mire számíthatok, de tényleg kellemes csalódás volt.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
válasz hackeeeee #109611 üzenetére
Nekem is bejött... szerintem jó film lett ez... sajnos odakint a sajtótól (meg ahogy látom itthon is) megkapta a savat, szóval ha a szájhagyomány nem viszi tovább akkor szép kis bukta lesz ezis és mehet a süllyesztőbe újabb tizenpárévre... abszolút nem megérdemelten.
Na de mindegy ilyen a világ... csak világfájdalmas buzi zsidóüldözős filmek meg családi tragédiák meg SW és Marvel filmek kaphatják meg a megérdemelt pontokat.
Meg pár művészi fos, amit viszont senki sem néz meg amúgy...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Ispy
veterán
válasz hackeeeee #109624 üzenetére
Én moziban néztem szinkronnal, azért megnézem majd eredeti nyelven is, mert nekem a szinkron annyira nem jött be.
Akit érdekel, az megnézheti ezt a videot is a film kapcsán.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
callmeakos
veterán
Holnap most már tényleg jön az Infinity War trailer
All→M8
-
oriic
HÁZIGAZDA
Annihilation
Tetszett. Azt hiszem. Vagy nem? Én már semmit nem tudok. o.O
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
Jumanji: Welcome to the jungle
Nem voltak nagy elvárásaim, csak annyi hogy szórakoztasson. Azt teljes mértékben megkaptam, hiába volt tele klisékkel, a karakterek kárpótoltak érte.
Pofozós jeleneten, sírtam.
2 óra elég hamar elrepült, viszont a CGI nem volt az igazi.#értékelés
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Drizzt
nagyúr
Jumanji: Welcome to the jungle. 2/10.
Senkinek nem ajánlom megnézni, semmilyen stílusban nem jó a film. Holnap tervezem megnézni a Szeretet nélkült. Remélem az jó lesz.
#értékelés
I am having fun staying poor.
-
Ispy
veterán
Most végeztem a filmmel. Csak egy kérdésem lenne:
akkor most mi van? "Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, dióhéjban. Én azt kaptam a TR-től, amit vártam. Aki szereti az új szériát a játékból, annak szerintem mindenképp érdemes megnézni.
Nem bántam meg, hogy megnéztem.
Persze kicsit elfogult is vagyok a TR széria felé, de, nekem, valszeg főként az új széria miatt is, a játék miatt jobban tetszik ez.
Véleményem szubjektív...
-
Bad Pritt
félisten
válasz oriic #109607 üzenetére
Azoktól sokkal jobb volt, AC, Warcraft adaptációknál is azért jobb, de még mindig az van, hogy működő, önmagában értékelhető filmként nagyon gyenge.
Mindeközben: Solo poszterek. Inkább nem mondok semmit.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Laraxior
titán
Valahol láttam, hogy jó film a 2013-as Rush (Hajsza a győzelemért).
Nem vagyok nagy F1-es, gyakorlatilag semennyire, se nem követem, és nem is érdekel.
Hát gondoltam azért csak megnézem, jó értékelése is van...
Ez a film.... ezzel a filmzenével...*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
PuMbA
titán
válasz eeXaa #109603 üzenetére
A zaj a probléma vagy hogy mitől van a zaj? A zajt eltávolítani sosem jó, mert azzal részletek is elvesznek, hiszen az algoritmus nem tudja, hogy egy pixel zaj vagy netán a falon egy pötty lejött darab. Ha meg nagyon-nagyon zajos a kép, akkor valamit elrontottak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest