- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
gyuromoj #109696 üzenetére
Meg tudta mozdítani? Nem is emlékszem.
Szerk: És tényleg!
Szerk2: "Golam"-ra sem emlékeztem, hogy benne van. Újra kéne nézni...
-
gyuromoj
veterán
IW trailer-hez:
Kapitány és Thanos jelenete.
Nem hiába csak ő volt képes megmozdítani a Mjölnir-t az Age of Ultron-ban. -
gyuromoj
veterán
Annihilation
LSD TRIP -
geckowize
őstag
válasz
Bad Pritt #109685 üzenetére
SW:TFA-ra és TLJ-re 2 hónappal premier előtt lehetett elővételben jegyet vásárolni és gondoltam, hogy mivel más országokban a mai nappal nyitották meg a jegyelővételt, ezért a marvel filmek 10. évfordulójára készült, összes karaktert szerepeltető filmet hasonló hype övezi itthon is, mint az SW-ket.
-
Beni97
őstag
válasz
callmeakos #109687 üzenetére
Én maradok a saját 1000 forintos 3d-s mozinál itt helyben. Mivel valszeg dolgozni fogok az nap is este 6-ig így más városba se tudok átmenni ahol van imax.
-
Füleske
addikt
Jumanji: Vár a dzsungel
10-13 éveseknek jó lehet, első filmnek. Vagy családoknak. Üres, klisés mese, tipikusan az átlag családra szabva (nézőszám maximalizálás !).
Jobb - e mint a Kis Vuk ? Pont egy fokkal :
2/10#értékelés
[ Módosította: Viszlát ]
-
pohár
félisten
és van poszter is
-
-
-
Beni97
őstag
-
WayneGace
őstag
válasz
radi8tor #109663 üzenetére
A másolás, utánzás miatt is, nekem nem úgy tűnt, mintha hódítani jöttek volna. Sőt úgy tűnt, mintha konkrétan egy valami, valaki jött volna. És a környezeti változás, amit okozott egyáltalán nem tudatos volt. Inkább csak ismerkedik a világgal. De nincs tapasztalata vagy tudása arról, hogy miért is van itt és mit kellene csinálnia. -
marilllyo
veterán
-
WayneGace
őstag
-
Drizzt
nagyúr
Ez egész jó, kedves film volt. Szereplők jól játszottak, persze valahol egy picit giccses volt az egész, s nagyon happy lett az end, de kell néha ilyen is. 6/10
#értékelés
-
baryll
tag
Szellemek háza
A műfaj rajongóinak lehet a menyország,nekem maga a pokol.
Soha többé nem akarok látni horrorszerűséget.Eddig sikerült elkerülnöm ezeket,most sajnos benéztem.Pénzkidobás lett a részemről.(max.:4/10)
#értékelés
-
emiki6
veterán
válasz
Vikthor #109648 üzenetére
Kissé klisés? Ez egy tinidrámaparódia, há hogy ne lenne klisés?
Azért tudom azt mondani, hogy jó volt, mert erősen komolytalan. És jóRadi: mondjuk a magyar fiatalok szerintem annyira nem ilyenek, így azok az utalások nem működnek olyan jól, de a gamer poénok jók voltak.
-
Ispy
veterán
-
-
Tegnap megnéztük az új Jumanjit. Egy kissé klisés, meg szexorientált, nem mondom 2-3x felnevettünk, de az igazán nagy felüdülést a vége jelentette. Pláne amikor végre felszólalt a Guns and Roses egyik leghíresebb száma az Appetite for Destruction albumukról... Emiatt 5/10
#értékelés[ Módosította: Viszlát ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez a vége dolog érdekes, mert az ürge az egy másolat volt az már biztos, de a csaj az meg az eredeti nő, akit megváltoztatott. _
-
JSaN
addikt
En is most vegeztem a filmmel. A filmnek kb nulla infoval ultem neki, max annyit tudtam hogy netflix csinalja es Portman jatszik benne.
Igy frissen az en teoriam:Roviden: Egy foldonkivuli gyarmatositas egy formajat lattuk.
Hosszabban: Az idegen szerintem olyan formaban erkezett hogy onmagaban nem lett volna alkalmas a gyarmatositasra, ezert letre hozott egy burkot ahol tanulmanyozta a foldi eletet. Kiserletezettt szetbontott mindent amit lehet es ujra ossze rakta, (prizma utalas.) Mig eljutott az emberig mint megfelelo alany, itt jon kepbe a foszereplonk es ferje. Vagyis letre hozta bennuk sajat Adam es Evajat akik majd atveszik a foldet. (a vegen mind kettejuk szemeben latni hogy ott van az idegen, belejuk koltozott ezert is bomlott le utana burok)
kb ennyi. Es hogy miert ok ketten, a filmben szet van teritve, es hogyan kerult Lenaba az pedig a granatos jelenet korul van, de ezeket most faradt vagyok kifejeteni.
De ez csak az en friss teoriam, lehet vannak jobb konteok majd kesobb utana jarok.A film tetszett, amugy is szeretem a lassu hosszu filmeket.
Legyen egy 8/10.#értékelés Annihilation
-
k-adi
nagyúr
Paddington 2
Ugyanaz mint Paddington 1. Jó volt, cuki volt a mackó. Nekem az első rész jobban tetszett mondjuk.
-
-
pohár
félisten
válasz
diablo1984 #109635 üzenetére
zoologist, bitch!
-
feri1014
senior tag
válasz
diablo1984 #109635 üzenetére
Azzal kezd a film, hogy mi lett a társasjátékkal. Valóban teljesen vállalható, szórakoztató film lett. Jack Black remek volt.
-
diablo1984
veterán
-
Pitterix
őstag
Jumanji: Welcome to the Jungle
Megvolt nekünk is. A klisék, és a gyenge CGI ellenére egy igazán szórakoztató alkotás. Külön tetszett, hogy "játékosra" vették a figurát.
Nem is emlékszem, hogy valaki leszólta volna akár itt, akár máshol. Elnézést, ha tévedek.7\10
#értékelés
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FollowTheORI #109632 üzenetére
Jaja, sajnos tudom. Azért nem is tudtam, hogy mire számíthatok, de tényleg kellemes csalódás volt.
-
válasz
hackeeeee #109611 üzenetére
Nekem is bejött... szerintem jó film lett ez... sajnos odakint a sajtótól (meg ahogy látom itthon is) megkapta a savat, szóval ha a szájhagyomány nem viszi tovább akkor szép kis bukta lesz ezis és mehet a süllyesztőbe újabb tizenpárévre... abszolút nem megérdemelten.
Na de mindegy ilyen a világ... csak világfájdalmas buzi zsidóüldözős filmek meg családi tragédiák meg SW és Marvel filmek kaphatják meg a megérdemelt pontokat.
Meg pár művészi fos, amit viszont senki sem néz meg amúgy... -
-
Ispy
veterán
válasz
hackeeeee #109624 üzenetére
Én moziban néztem szinkronnal, azért megnézem majd eredeti nyelven is, mert nekem a szinkron annyira nem jött be.
Akit érdekel, az megnézheti ezt a videot is a film kapcsán.
-
callmeakos
veterán
Holnap most már tényleg jön az Infinity War trailer
-
oriic
HÁZIGAZDA
Annihilation
Tetszett. Azt hiszem. Vagy nem? Én már semmit nem tudok. o.O
-
gyuromoj
veterán
Jumanji: Welcome to the jungle
Nem voltak nagy elvárásaim, csak annyi hogy szórakoztasson. Azt teljes mértékben megkaptam, hiába volt tele klisékkel, a karakterek kárpótoltak érte.
Pofozós jeleneten, sírtam.
2 óra elég hamar elrepült, viszont a CGI nem volt az igazi.#értékelés
-
Drizzt
nagyúr
Jumanji: Welcome to the jungle. 2/10.
Senkinek nem ajánlom megnézni, semmilyen stílusban nem jó a film. Holnap tervezem megnézni a Szeretet nélkült. Remélem az jó lesz.
#értékelés
-
Ispy
veterán
Most végeztem a filmmel. Csak egy kérdésem lenne:
akkor most mi van? -
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, dióhéjban. Én azt kaptam a TR-től, amit vártam. Aki szereti az új szériát a játékból, annak szerintem mindenképp érdemes megnézni.
Nem bántam meg, hogy megnéztem.
Persze kicsit elfogult is vagyok a TR széria felé, de, nekem, valszeg főként az új széria miatt is, a játék miatt jobban tetszik ez.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
oriic #109607 üzenetére
Azoktól sokkal jobb volt, AC, Warcraft adaptációknál is azért jobb, de még mindig az van, hogy működő, önmagában értékelhető filmként nagyon gyenge.
Mindeközben: Solo poszterek. Inkább nem mondok semmit.
-
Laraxior
titán
Valahol láttam, hogy jó film a 2013-as Rush (Hajsza a győzelemért).
Nem vagyok nagy F1-es, gyakorlatilag semennyire, se nem követem, és nem is érdekel.
Hát gondoltam azért csak megnézem, jó értékelése is van...
Ez a film.... ezzel a filmzenével... -
PuMbA
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- PlayStation 5
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 32" Samsung 4K Smart M7 S32BM700UP Monitor Újszerű Wifi Távirányító Gép mentes használat stb.
- Asus Gtx 1070 OC 8GB Gddr5 256bit
- Renault Clio IV (4) Grandtour 1.5DCI Gyári Navigáció, könyöklő, radar
- Insta360 X4 + Cage + Premium és Standard Lens Guard + 2 db gyári akkumulátor + Telesin akksi töltő
- HP USB-C dokkoló G5, 120W-os táppal, Új
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest