- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
-
AD4MINATOR
nagyúr
Sajnos nem a 1917 az első ilyen "csak szinkronba adjuk" eset..
hogy csak 1 közeli példát hozzak.. pl még vetítik a Jégvarázs 2, na az is csak szinkronos van (jó mondjuk itt lehet a gyerekek miatt..) + ugye ennél így a dalok sem angolul vannak ami zavarószerk:
Lehet, hogy hetente ritkul folyamatosan -ezt még nem figyeltem meg annyira... de ez szintén csak félmegoldás, hiszen nem mindig ér rá az ember első 2 hétben elmenni az adott filmre, utána meg cseszheti? hát, érdekes... -
törölt tag
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Ez nem követelmény, csak beszélünk róla. Egyébként meg, vetítik mozikban, a teltház meg úgy is a vetítés első hetében van, jó eséllyel. Szóval mindegy is. Jórészt az a réteg van megcélozva, akik vállalják a moziélményt. 2.5 óráig elgondolkodnék rajta, de nem vállalom a rizikót 3.5 órára.
-
atike
nagyúr
"szerinte nem is film"
Helyben vagyunk. Azaz ahonnan indultunk.
Ennyi csak a gond, hogy nem azt közölte, hogy "szerinte nem film" hanem azt hogy "nem film".
Lehet neki is és bárkinek és mindenkinek olyan véleménye, hogy szerinte ez az vagy nem az. Egyértelmű. Csak ő nem így közölte. Ha meg akarod érteni ha nem hogy mi volt ezzel a gond.

-
atike
nagyúr
Na látod. Szerinte nem film. Miközben bárhonnan is keresel egy meghatározást arra, hogy mi is az, hogy "film" - elég itt a fórumban is visszakeresni - nagyon is az. Nem tudom miért akarod ezt a megsértődött Marveles vonalat erőltetni - épp Scorsese van megsértődve, amiért Hollywood a Marveleseket támogatja és nem az ő munkásságát...

-
atike
nagyúr
-
atike
nagyúr
Annyi árnyalja a dolgot - mint ahogy azt előttem le is írták - hogy nem egy átlagemberről van szó, hanem egy elismert szakmabeliről.
Nem épp kell egy kalap alá venni azt amit a filmek kapcsán mond mint ha azt bármelyikünk teszi.
És nála igenis elfért volna az a "szerintem" szócska - nagyon is.
-
Ispy
nagyúr
-
törölt tag
-
törölt tag
A magyart magyar anyanyelvűként azért valószínűleg elég nagy százalékban felfogom ha beülök. Angolból nem vagyok olyan magabiztos.
(#123801) Mik76: Nincsenek, de egy idő után ők is tudnak olvasni. Legalább hamarabb elkezd ragadni rájuk egy kis nyelv. De ok akkor a mesék mehetnének szinkronnal is. Mondjuk 12-es karika felett betiltanám a szinkront moziban.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Yodamest
veterán
Nem tudom mi volt a gond Xavierrel,
ő ugyan az volt mint eddig, ő csak segíteni akart. Most azt nem tudom pontosan melyik részben, de mintha lett volna már egy hasonló konfliktus vele, pont ilyen miatt, hogy eltitkolta az igazságot. Csak nyilván abból nem lett ekkora galiba, de volt már ilyen húzása. Magneto
amikor összeroppantja én úgy emlékszem az már a csata vége, és addigra már nincsenek sokan, az a 4-5 aki megmaradt meg simán lehetett már belül vagy a vonat oldalán stb, ezen nem akadtam fenn. beszólás valóban nagyon PC-re sikeredett, az nem tetszett nekem sem, de ettől nem lesz hulladék egy film, hibák, gagyi beszólások minden filmben vannak. Kíváncsi lennék egy fefetepárducban mennyi kínos PC utalás vagy szövegrész van.Az X-woman -
Cs1csó
titán
-
gerii
addikt
-
törölt tag
Nem értem miért számít, hogy mi van a mozi táblájára kiírva? Tele van CC-vel Bp. Ha akarnának eredeti nyelven vetíteni már megtehették volna és mégis alig van. És ezen szvsz az se változtatna, ha eggyel több mozijuk lenne a fővárosban.
Igy legalább van egy hely, ami csúnyán mondva megszűri az ára miatt az embereket és lehet ujjongó idióták nélkül filmet nézni. -
törölt tag
-
brownus
veterán
-
törölt tag
-
Beni97
őstag
Tudom ezt mondta Bannernak az ősmágus, hogy a köveket visszakell rakni ahonnan elvették. Szerintem ez is egy kicsit hülyeség, mivel Thanos meghal és Thanos küldi Lokit a kockáért ha jól emlékszem. De múltbéli Thanos a jövőben hal meg ami a New Yorki csata után van jóval. De ahonnan a kockát hozták el, ahova ugye vissza is került az szerintem előbbre van, mint ahonnan Thanos ment a jövőbe. Szóval még is élhetne és akkor semmi nem történt tulajdonképpen. Fáj már a fejem ettől

-
törölt tag
-
nyisziati
veterán
Szerintem azt a kb. 15 %-ot, amivel többe kerül a jegy, bőven hozzák színvonalban. Eleve kb. feleannyira (se) zsúfoltak a termek, mint mondjuk a Westendben vagy az Arénában. De a berendezés is sokkal minőségibb.
Bőrkanapé, bőrpuff, hangulatvilágítás... 40 éve Kádár elvtársat nem várta ilyen luxus. Pedig állítólag szerette a filmeket. -
nyisziati
veterán
-
brownus
veterán
-
Ispy
nagyúr
-
aelod
veterán
-
törölt tag
No igen, csak ugye itt voltaképp nem Thanos volt legyőzhetetlen, hanem a kesztyű. Illetve azért Thanos sem kutya, mert biztosan dobogós. Talán még mondhatjuk rá azt is, hogy a legerősebb szuper(anti)hős, de a kesztyű miatt lett legyőzhetetlen.
Az viszont egyszer használatos. Bár a kövekkel sem tudom, hogy mi lett a használat után.
Szóval, ha nincs kesztyű, Thanos akár maradhatna is kalapban, hogy néha elő lehessen rántani. -
törölt tag
Voltaképpen igaz, amit az első mondatodban állítasz, de akkor már nem beszélhetünk sportról. Vagy akkor én is extrém sportoló vagyok, csak a biztonságom érdekében inkább nem is indulok?

Persze a legbiztosabb az ha meg sem születünk, így egészen biztos hogy meghalni sem fogunk.
Tehát nyilvánvaló, hogy ezt a kérdést lehet fokozni, de azért maradjunk a sport tematikáján belül, azaz maradjunk aktív részesei az eseménynek, és úgy próbáljuk megóvni a testi épségünket. -
Ispy
nagyúr
Egyébként régen én is úgy voltam, hogy persze a pc-s játékok nem lesznek negatív hatással egy gyerekre, hülyeség, én is elég sokat toltam régen és most is. Az mondjuk már más kérdés, hogy én 19-20 évesen kezdtem el, nem 10-12, szóval már inkább felnőtt fejjel és sajnos a saját fiamon is látom a negatív hatásokat, ami ellen tényleg nehéz mindennap küzdeni. Nem azt állítom, hogy tömegmészáros lesz valakiből, mert PUBG-zik, de az biztos, hogy érzelmileg hat az egyénre.
-
Ispy
nagyúr
-
aelod
veterán
-
Ispy
nagyúr
A mondandómnak nem pont a gyerekek voltak a lényegi része, de valamiért állandóan ezen rugózol, szóval felejtsük el a gyerekeket.
Ha felmész yt-ra, akkor semmi perc alatt fogsz találni egy rakás videót orosz csávokról, akik 500 méter magasan egy kézzel kapaszkodva lógnak lefelé a semmibe egy rádiótoronyról, én ezt sem hívnám hatalmas sport teljesítménynek, pusztán csak életveszélyes magamutogatásnak, de elismerem, hogy nagyon vékonyka a határ a 2 dolog között, szóval egyáltalán nem baj, ha másképpen ítéljük meg a dolgot.
A dolog akkor válik majd érdekesség, ha mondjuk egy most 17 éves fiatal 6 év múlva lezuhan egy szikláról és meghal, majd utólag kiderül, hogy Alex Honnold inspirálta a free solora....
Az mondjuk már a film közben is felmerült bennem, hogy mi a tökömért vitte magával a barátnőjét, akiről el is hangzik, hogy elég kezdő mászás téren, ez sem volt túl felelős döntés, szvsz.
-
Ispy
nagyúr
A háborús doku egy megtörtént eseményt mesél el, annak minden negatív tulajdonságával együtt, az történelem.
Ez viszont egy realtime forgatott hegymászás, ami egy céllal készült, hogy promotálja az elkészítőjének a teljesítményét.
Az autóverseny meg nem tudom, hogyan jön ide, az egy technika sport, az emberek 99,99%-a nem is fog életében 1 méternél közelebb kerülni egy versenyautóhoz, a free solo olyan, mintha Hamilton alsógatyában egy papír borítású Mercivel nyomná 300-zal lágy gumikkal szakadó esőbben....
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
Először is, én másképp értelmeztem a filmet, Cheney soha de soha nem lehetett volna az aki lett belőle, ha nincsenek körülötte olyan emberek akik ezt lehetővé teszik (Rumsfeld, a Bush család, Addington, stb.).
Másodszor egy források nélküli cikket valóság-alapnak elfogadni szerintem legalább akkora melléfogás, mint magával a filmmel ezt tenni. Egyébként nem véletlenül fogalmaztam meg én sem az egyetlen kritikámat a filmmel kapcsolatban, tényleg jobban külön kellett volna választani a tényeket.
Vond: moziban. Még mindig nem, őszintén szólva meglehetősen kettős élmény volt számomra, de majd írok róla.

-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
cyberkind
félisten
-
emiki6
veterán
-
mayday00
őstag
-
emiki6
veterán
-
Criminal017
őstag
-
Ispy
nagyúr
-
Ispy
nagyúr
Ja, mert Luke-ot annyira kiképezte Obi Wan, a sólymon már vak sisakban lézerkarddal pinpongozta vissza a lézernyalábokat....amikor 20 perccel előtte még azt sem tudta, hogy Jedi.
Hidd el az eredeti trilógia is pont annyi f**sággal van teli, mint az új, igaz a 8. résszel még sikerült az eddigieket is alulmúlni.
-
emiki6
veterán
Asszem itt elmondja a fazon, hogy miért nem éri meg: The Physics Behind The Last Jedi's Coolest Scene!
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Nekem sok volt már. Persze azzal egyetértek, hogy messze nem ez volt a legnagyobb probléma a filmmel. Legfeljebb talán a leglátványosabb. Lehet nem is lenne semmi bajunk ezzel a Leia-s dologgal, ha a nagyobb problémák ne lennének ott.
Ott van még egyébként a Galaxis őrzői, ahol szintén van egy ilyesmi jelenet, s az egy sokkal kevésbé komoly fantasy, mégis komolyabban van kezelve a probléma. Ott simán belefért az ilyen, sőt, vicces is volt, plusz pont a filmnek. Star Wars-nál nem az. Pedig én aztán nem vagyok SW fan.

-
emiki6
veterán
Egy hajóütköztetés borzasztó drága és nem hatékony.
A Rey-es cucc tényleg nevetséges, pedig a személyiségéből fakadóan nagyon is sok tanulásra lett volna szüksége... Bár Luke viselkedése is nevetséges volt, így nehéz tanulni, valóban. Tanulásra szükség is lett volna meg igény is, de egyszerűbb volt, ha luke-ból egy idiótát csinálnak és kvázi tanulás nélkül is "nagymester" lehetsz, ugyan, nehogymár valami szellemi vagy erkülcsi értéket közvetítsen egy film! Illetve igazából nem egyszerűbb, de akkor meg nem értem miért így csinálták. -
cyberkind
félisten
-
törölt tag
Igen, próbálták ráhúzni egy-az-egyben csak igazából nem tudom minek?!

A játék elsősorban a játékdinamika miatt lett sikeres, nem a (pocsék) sztori miatt.A filmben is beszélnek nagy misztikumról, aztán annyi van belőle, hogy
Yamatai hullája fertőző. Ennyi, vége 
Hol vannak a próbatételek? Az a 2-3 csapdás terem lett volna az?!

Simán belerakhatták volna, hogy Yamatai megelevenedik ha más nem megy vízió formájában és sokkal komplexebb feladatok elé állítja Larat.diablo1984 nem értem miért kellett műfajt váltani. Régen ez adventure játék volt, sok logikai feladvánnyal és kevés ellenféllel. Egy valami egyedi helyett lett belőle egy középszerű, semmilyen akciófilm
. Szomorú, hogy ezt teszik az amúgy zseniálisnak induló franchise-al.(amiben bicikliznek
) -
bAtt001
addikt
-
Bad Pritt
félisten
Ez a különállóság szerintem emberfüggő, kinek baj és kinek nem, én ezért is imádom már most, ha meg akarom nézetni valakivel pl, akkor nem kell előtte mondjuk 2-3 szarabb filmen is átrágni magunkat, vagy 10 évre visszamenőleg mesélni a sztorikat.
Amúgy ha belegondolsz, a film egész konfliktusa ugyanezt a témát járta körbe, amit te is leírsz.Klaue ugye az El Dorado analógiával jött a kihallgatás során, de lehetne Atlantisz, Utopia, vagy akár Themiszküra a tavalyi Wonder Woman után, az egész sztori lényege egy teljesen elszeparált, szuperfejlett ország, ami saját döntéséből elszeparálja magát a világ többi részétől. Gyakorlatilag végig az a kérdés lengte be a királydrámát, hogy T'Chaka halála után Wakanda beavatkozzon-e a világ folyásába, vagy sem, mert eddig mindig egyértelmű volt a wakandaiak számára, hogy ők élik a kis életüket, mindenki más meg szenved körülöttük (ezt jelképezte a film eleji kis montázs is a háborúkkal).
Ha egy leheletnyivel több mélységet adtak volna Erik karakterének és nem lesz ennyire szélsőséges, akkor még jobban átjött volna szerintem, hogy mennyire is őrlődik a két király és az egész vezetés azon, hogy mitévőek legyenek most. Az is egy zseniális húzás volt amúgy a sztori szempontjából, hogy a határvédő törzset, a kvázi hadsereget állította maga mellé Erik, ezzel biztosítva a puccs sikerét.
Amúgy a fejlettség abszolút nem furcsa szerintem, ha belegondolunk abba, hogyan is létezik ez a nép a kitalált világban. Számukra olyan lehet minden más ország fejlettségi szintje, mint amilyen a briteknek volt a zulu őslakosoké a gyarmatosítás során, erről volt is pár gunyoros megjegyzés a filmben. -
marilllyo
veterán
-
atike
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
-
Szelep
senior tag
-
Mik76
senior tag
-
bAtt001
addikt
-
KaitouP
nagyúr
-
emiki6
veterán
-
emiki6
veterán
-
atike
nagyúr
-
Ispy
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
bAtt001
addikt
-
Realradical
őstag
-
stefi76
aktív tag
-
callmeakos
veterán
Mert ugye csak az igazi hárdkór fanatikus fanok tudják, mi a jó a SW univerzumnak. Ha nekik nem tetszik, de mondjuk másnak meg igen, akkor az a mindenki más dilettáns, hozzá nem értő, diznifanatikus sznob, és egyébként is szégyellje magát ha ilyen univerzumgyalázó köpedelmet jónak tart. Mert ugye még mindig csak egy filmről beszélünk.
-
bAtt001
addikt
-
KaitouP
nagyúr
Szóval ezért is volt olyan béna az a jelenet is. 
(#106510) whitezo88
Vannak sötét agyúak az biztos, én is láttam egy két olyan kommentet, amire ment a double facepalm.
(#106529) revneiq
Én egy darkos SW filmet vártam amúgy, a teaser trailer még erre is engedett következtetni anno. Beértem volna egy olyan hangulattal, mint amilyen a Sithek Bosszújában volt. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
FollowTheORI
nagyúr
Nalátod akkor most az a jó hogy váratlanul meghalt és semmitmondóan, vagy az hogy kvázi felépítették és kihagytak egy nagy ziccert amúgy, semmire nem használták... Azon kívül hogy kicsit játszott macska-egeret Rey-el... 
Engem ez picit utólag bosszantott... Az hogy Luke sem csinált lényegében semmit, csak időt húzott... dettó.
Bár mondom ott értem a spirituális nagyságot meg ami lejzajlott...De hát ki nem várta az hogy kicsit aprítsa a népet az öreg, mielőtt távozik...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És sok kis ilyen azért elrontotta az én elégedettségemet pl... ezért a -1-1,5 pont neki a 10-ből.
Persze erre lehet azt is mondani túl sokat vártam... és nem jogosan, de szerintem meg jogosan.
Lehet szídni Lucast, meg ő is rengeteg karakterrel mellélőtt... de a többségükhöz ennél sokkal bátrabban mert hozzányúlni, és sokkal jobb cselekményeket adott nekik szerintem. Valahogy a kettőből kéne egy jót kihozni, kár hogy nem lehet már tanácsadó. 
-
FollowTheORI
nagyúr
Aki nem látta ne olvassa még el.

Nos a tény, hogy meglépte maga akár nevezhető bátornak is, de szerintem ez nem érheti annyira váratlanul a népet... anno is sokan már eleve erre tippelgettek, hogy szép soban Han, Luke és Leia is egy egy részben elmegy a ebben a trilógiában. Engem pl nem lepett meg. Annyiból sajnálatos a szitu, hogy ugye pont a Leia jelenetet el tudtam volna fogadni végleges búcsúnak is... ehelyett pont úgy másztak ki belőle ami kicsit meghazudtolja az egész univerzum szabályait ezzel a supermenes izével... és ugye Luke maradhatott volna az utolsóra... csak ugye akkor még nem tudták hogy a való életben ez történik ami... Kíváncsi is leszek hogy tudnak ebből kimászni, hogy pont az maradt a végére aki valójában már nem él. 
Csak ugye nyilván újraforgatni az egész filmet nem lett volna már idő sem meg pénz sem. Én inkább olyanokra gondolok tökösség terén, hogy Snoke tök semmitmondó lett, semmi badass dolgot nem csináltak vele.... Phasma nevetséges volt megint, bár jobb, mint előtte...
A Finn féle történetvonal tényleg egy semmitmondó szappanopera szar... és felesleges is volt.Luke is lehetett volna erősebb tökösebb... bár oké elfogadom, így spirituálisan lett végül tökös meg badass "valamennyire".
Az a váll leporolós jelenet a végén mekkora volt... egész mozi ezen nevetett.Ami nekem nagyon bejött az Hux karaktere... ez az idótista nagymenőt eljátszó ugyetlenkedő valami betalált... jól változtattak rajta. 
Luke is amúgy jól alakított... összegészében is tényleg mindenki maxot hozta szinte a szerepében.Ezért is lett tényleg jó film... inkább a sztori gyengeségeibe kötnék bele.
Rengeteg olyan szituációt vezettek fel, amit utána tök semmitmondóan oldottak meg, gyengén...Összegészében persze a megvalósítás az akciók amiket kapunk, meg pár karakter jó történetvonala milliószor inkább a pozitív irányba viszi végül és a hibákat kicsit el is olvasztja... de azért teljesen nehéz elnézni nekik, főleg RJ-nek. 
-
gerii
addikt
-
FollowTheORI
nagyúr

Meglepő vagy nem várt, van pár... de azért igazi nagy fordulat nem sok... 
Meg nekem után az volt az érzésem hogy csomó ziccert kihagytak, ami sokkal nagyobbá és jobbá tette volna az egészet. Nem volt elég bátor vagy tökös RJ, hogy igazi blockbuster-t csináljon belőle... legalábbis számomra. Bár lehet ez tudatosan is cél volt... kicsit elment az elmélkedős, szerényebb húzások felé. Sokaknál szerintem emiatt lesz vagy épp jobb vagy épp rosszabb a film és megosztóbb.
Nagyon kíváncsi leszek pár hét múlva milyen konszenzus alakul majd ki a tábor(ok)ban.De még jövő héten úgyis megnézem mégegyszer, aztán majd meglátjuk mi fő le belőle kettő után nekem.

Összegészében amúgy 8.5-9/10 megvan azért. Tényleg jó film lett... csak hát, lehetett volna mégjobb.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
FollowTheORI
nagyúr
Ma is van a különbebbeknek... tudod premier előtti.

Nem is nézek semmit a neten... nehogy lelőjenek valamit vagy befolyásolják a véleményem hangulatom.
Semmi review/értékelés.. stb nem néztem meg... ha csak fél szemmel látok ilyesmit már zárom is/görgetem tovább hunyorogva... de már nem kell sokáig szerencsére.

-
callmeakos
veterán
-
Vesporigo
aktív tag
Ja 40 év alatt kijött 9.
Ja, ahogy látom, ebből az utolsó három 2015-ben, 2016-ban és 2017-ben, majdnem napra pontosan ugyanakkor. (De megszakadni látszik a számsor, mert a következőt csak 2019-re írják, lesz is emiatt sírás jövőre.
) De ha idevesszük a SW animációs filmeket és sorozatokat is, akkor 2008 óta el van látva a rajongótábor. 
Azért nem biztos, hogy jó lenne, ha évente jönne egy új JP/JW film, mert félek, a minőség rovására menne. (Igen, nekem a JW első része is tetszett, és nagyon sok más embernek is.) Az egyéb "dínós filmeket" nem tekintem a JP/JW sorozat részének.
-
atike
nagyúr
-
.LnB
titán
-
gerii
addikt
-
Cheesus
senior tag
-
cyberkind
félisten
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Ja, hogy nem magyarázták az arcunkba az a baj.
Én el tudom képzelni azt mondjuk, hogy
De ez csak egy példa. Ha te inkább az egysíkú karaktereket kedveled akkor értem, hogy ez érthetetlen és zavaró számodra.Doc azért nem engedi el Baby-t mert az utolsó nagy melót még meg kellene csinálni. És mindenképp szüksége lenne Baby-re. De mikor beüt a krach és a kártyavár összedől,
Doc tudja, hogy itt a vége. Ezért egy utolsó jó cselekedetként próbál legalább Baby-nek és Debora-nak segíteni. -
.LnB
titán
-
devil-k
nagyúr
-
FollowTheORI
nagyúr
Egyébként, szerintem pont azok nem, hisz ahogy nézem, meg lejön a kritikákból, pont a háttér és a "miértek" hiányzik... az meg a fanoknak meg kell hogy legyen.
Persze, ha tudnak "kívülről" rátekinteni a filmre és a hiányok miatt húzzák le... akkor igen.

(#102728) mephi666
Igen a szomcsi fejcsi
nem a castingnak szól, hanem az egész szitu miatt. 
-
Valty
aktív tag
-
.LnB
titán
-
Bad Pritt
félisten
-
AD4MINATOR
nagyúr
Na ez az! Alig van feliratos most már, az a pár OV-s meg teltházas sokszor, még "este" is.
Nekem alapvetően nincs bajom az OV-vel, mert elég jó angolom van, de a többieknek már nem akikkel megyek általában és így feliratos hiányában marad a torrent, mert szinkronosra nincs az az isten, hogy beüljek és nem a pénz miatt...........
Szomorú, hogy lassan de biztosan a warez (és az angol felső
) felé terelnek......mert az OV jó de azért vannak filmek amiknél kell a felirat, a szokatlan szöveg (pl. LIFE-ban a szakszavak), illetve a béna színészi artikuláció miatt is -
emiki6
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hogy csak 1 közeli példát hozzak.. pl még vetítik a Jégvarázs 2, na az is csak szinkronos van (jó mondjuk itt lehet a gyerekek miatt..) + ugye ennél így a dalok sem angolul vannak ami zavaró

)