Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#115428) arty válasza tomsolo (#115379) üzenetére


arty
veterán

"holott 2000 óta a fejlesztés idő egyébként irgalmatlanul felgyorsult hála szoftverfejlődésnek és egyéb technikai innovációknak - csak ha nem lehet eladni a szart vagy ha meg is veszik hánynak tőle akkor oda szépen felépített profit terv."

hátpersze, 2000-ben PONT olyan komplexek voltak a játékok, mint ma.
egy modell ugyan annyi poligonból állt, a fizika pont olyan fejlett volt, az AI számítások is egyhelyben toporognak, de a texturákat is elég 128x128 pixelben elkészíteni... ha megnézem ma az UE4 pályaszerkesztőt, egy az egyben olyan, mint az UE1 volt, semmi pluszmeló nincs vele ;)

(...ha abból indulsz ki, hogy egy mai játékot elég a 2000es évek színvonalán kiadni, abban az esetben viszont tökéletesen igazad van, a mai eszközökkel az a szint gyorsabban elérhető!)

(#115384) micafighter

"A season pass és dlc ellen egy rossz szót nem szóltam. Ahogy az előbb is irtam nem a profitorientációjukkal van bajom, hanem azzal, amikor ez már a játékélmény kárára megy. A mikrotranzakcio a leggyakoribb ami annak kárára megy ezért hoztam azt példának, dlc meg season passbol van értelmes is meg lópáncél is."

Hogy kinek melyik mit ér, az elég szubjektiv. Nehéz osztályozni egy dlct emiatt... én sem értem pl h miért kelendő egy/a skin-dlc/mikrotranz.

"Nekem amugy nincs bajom ha többet kell fizetnem, abban az esetben ha többet is kapok. De ott van pl a Battlefront. Az szerinted megért 60€-t, vagy akár kérdezhetném az NMSt is."

Szerintem megérhette a 60 EUR-t a bfront, ha nem vártál tőle 600 óra játékidőt, csak mert máshol 60ért annyit kaptál. Sajnos ebben eléggé elúsztak egyesek vágyai, kilóra mérik a játékot (játékidőt).
Én kevesebb, mint félárat fizettem az alapjátékért és megvettem hozzá a szezonpasszt is, dettó féláron. Aztán játszhattam talán 10-15 órát vele, multiban nem volt elég átélhető (filmszerű) a death star trench run, vagy bármi más, amit a trélerek ígértek. De még tolom pár órát biztosan, szerintem a végére ki fog jönni, hogy megérte a forint/óráját ;) (mennyi is egy kétórás mozi most?)

"Ott a seuna sacrefice, kis játék, dupla AAnak hívják, 30ért megy és veszik mint a cukrot. Kicsi a játék, kisebbek a költségek, viszont ennek fényében az ára is fele a 60-nak.
Ha a költségek nőnek nem csak az a megoldás hogy az árakat is növeljük. Lehet csökkenteni a költségeket is a seuna példájára."

Ezt a levezetést most nemértem. Kisebb játékot olcsóbban adnak, ez logikus.
De a nagyobb játékot is adják olcsóbban, az már kevésbé ... (talán arra érted, hogy akkor többen megveszik, arányosan, így még többet hoz? hát ezt az ubisoft anno kipróbálta, nem működött...)

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.