Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3cK
tag
Sziasztok!
Call of Duty: Ghost hol a legolcsóbb most? Van-e valahol most valami jó kis akció? -
maddionmax
senior tag
Utána néztem, lassú a kód kiosztás, de www.findmyorder.com címen a kapott rendelési azonosító és a megadott jelszó alapján ki tudjátok keresni az állapotát.
Nálam jelenleg a következőt írja:
Borderlands 2 – Headhunter 4: Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre (Online Game Code)
Processing serial number or unlock code.
Mac
Electronic DownloadSzóval majd küldik, mert ezek szerint megint lerabolták.
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
válasz maddionmax #61042 üzenetére
Most,hogy mondtad,újra megpróbáltam,villámgyorsak voltak,pár másodperc alatt küldtek is mident,de nem volt most sem kulcs.
-
cikasz
őstag
válasz maddionmax #61042 üzenetére
Na akkor megpróbálom még1x köszi
Szerk: Ezek szórakoznak velem b+! Ebben sincs kód
Ez az email megjött egy perc alatt[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
kecskebégető
aktív tag
válasz ViharVadász #61027 üzenetére
Köszöntem akor megveszem
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
törölt tag
RailWorks Ultimate Train Simulator w/ Challenger $10.95
" Buy Railworks now from the Pilot Shop and get a FREE upgrade to Railworks 3 / Train Simulator 2012 "
Gondolom az utóbbit pedig ingyenesen lehet frissíteni a legújabb Train Simulator 2014-re .
-
alratar
addikt
Az amazonos The Bureau: XCOM Declassified aktiválható itthonról?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
djculture
félisten
válasz sing1ep1ayer #61032 üzenetére
Ebben az országban ha visszautalják a nullát abból is mínusz lesz
-
DJGABI
addikt
Borderlands 2 – Headhunter 4: Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre
??4HM-IR374-2ALWR??: játékműfaj, belső nézetes lövölde -S
én kettőt is kaptam
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Mate
nagyúr
Most elkezdtem játszani a Far cry 3 Blood Dragon-al és csak ajánlani tudom mindenkinek! Hangulatos és jó. Azt a kemény 230 Ft-ot bőven megérte amit rááldoztam
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz ViharVadász #61027 üzenetére
Miután magyarok is részt vesznek a készítésben, így nem csak egyszerű tükörfordításról van szó
-
ViharVadász
őstag
válasz kecskebégető #61026 üzenetére
Szia!
Igen tartalmaz, ráadásul elég korrekt fordítás![ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
kecskebégető
aktív tag
Hali a witcher 2 EE. steames változata tartalmaz magyar feliratot? most 80%-os akcioban van tökéletes ajándék lenne.
Köszi a választ.
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
Fec85
csendes tag
Alan Wake Franchise valentin napi akcio -85% (5,39€) 25 ora az akcio vegeig Steam-en!
Company Of Heroes 2 -50% (17,49€) Steam![ Szerkesztve ]
-
ricsiii01
tag
Originen a MOH Airborne 2,5€-ért milyen?
.
-
cikasz
őstag
válasz maddionmax #61016 üzenetére
akkor átbasztak engem
Product SKU: 10053030 - Wedding Day Massacre
Product Name: Borderlands 2 – Headhunter 4: Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre (Online Game Code)
Qty Ordered: 1
Amount: 0.00€Subtotal: 0.00€
Shipping: 0.00€Tax: 0.00€
Total: 0.00€
Discount: 1.99€https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
maddionmax
senior tag
válasz cikasz #61011 üzenetére
Pedig alaposan nézd át,mert abban van a kód
Elkerülte a figyelmedet akkor.
Product SKU: 10053030 - Wedding Day Massacre
Product Name: Borderlands 2 – Headhunter 4: Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre (Online Game Code)
Qty Ordered: 1
Amount: 0.00€
Digital Rights: XXXXX-XXXXX-XXXXXX[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Ja nekem is kért egyszer telefonszámot de nem adtam meg így rá 10 percre csak küldték a kódot. Hívogassák a nénikéjüket. Elég volt a multkor e-bayröl egy hong kongi ürge hivott vartyogott össze vissza kínaiul. mondom neki: Ne brekegj békakirály küld a cuccot és leraktam.. Ugylátom csak rájött mert már a postán van a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
g2a ra visszatérve gondoltam megveszem még a d2 őt, erre látom már levonta az árát a banknál a vásárlási folyamatnál meg levonás után elkérte a telefonszámomat, és most ketyeg vissza 12 percről a számláló hogy felhívnak mindjárt, és csak utána lesz végleges a vásárlás... lolmár miez?
na 5 percnél meggondolták és inkább odaadták a kulcsot hívás nélkül.. a kulcsot szépen megette bnet, tehát csak sc1 el van gond eddig.
Amint aktiválva lesz az sc1 d2+kieg szépen megy vissza akkor authenticator (de kénytelen voltam eltávolítani mert így nem lehetett aktiválni ezeket)
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Ahogy írták, nem az Authenticator a baj, hanem maga a Battle.net loginszerverei köhögnek pár hete, és eddig nem tudták megjavítani a technikusok. A helyedben visszatenném azt az Authenticatort, mielőtt kiürítenék az acc-on levő cuccokat, vagy egy WoW spammer acc létrehozása miatt kapnál egy bant...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Rent
senior tag
válasz djculture #61002 üzenetére
köszi már küldtem nekik ticketet, remélem hamar orvosolják, amúgy nektek volt valaha hasonló gondotok velük? Én korábban 1x vettem tőlük ajándékba ismerősnek egy black opsot de azzal semmi gond nem volt.
Egyébként már az is eszembe jutott, ha az authenticator szerverük rossz, mi van ha a game key szerverük se jó?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest