Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz cskamacska #79049 üzenetére
Mnapság mindenböl készül 500 másolat és ritkán van olyan ami bármiben is jó lenne.
-
Lackki
őstag
érdekelne vkit egy TOXIKK játék?
tervezünk egy 4packet venni és maradna 1db. ~2900Ft-re jönne ki kb.99es UT feeling
[link]Privátot hamarabb észreveszem
-
grizlisandor
veterán
válasz ViharVadász #79037 üzenetére
Köszi, betáraztam a Stronghold-od, fúú anno mennyit toltam vele, még havertól volt kölcsön a dobozos kiadás magyarul.
-
törölt tag
Azért ez szokatlan megoldás. Tudják, hogy az utolsó napra nincs muníciójuk már jóval előtte, de azért meghirdetik, hogy még ma is tartson... olyat mondjuk szoktak csinálni, hogy az utolsó napon a legjobb ajánlatok visszajönnek (steam), de itt még ennyit sem tettek meg. Amúgy nekem egy olyan játék sem volt, ami vagy ne lett volna meg már, vagy érdekelt volna, vagy többért volt akciósan, mint amennyit szerintem ért
-
i2k
őstag
válasz KubanitoS #79038 üzenetére
Az tegnap óta ennyi. Ahogy a kínálat nagy része is, mert már nem dobtak fel több komoly leárazást az utolsó napra.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
joe-ker
senior tag
Steam-en kicsit drágább a Postal 2
-
KubanitoS
veterán
Ahogy látom a Splinter Cell Blacklist pedig 3 euró.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
ViharVadász
őstag
Stronghold HD 11 óráig csak 0,79 euró.
Postal 2 még 7 óráig csak 2 euró. Humble Store[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
i2k
őstag
S mennyi volt a beszerzési árad? Morfondíroznék.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Niczo
senior tag
ha valakinek kell a HB-es Blacklist mellé a 2 dlc, nekem van kulcsom hozzájuk a múltkori gamersgate-es elárazásból (korábban apróról vettem a játékot, de mint kiderült, az már a deluxe volt)
beszeráron átadom, vagy akár valami engem érdeklő bundlis kulcsért is.Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Crytek
nagyúr
Na ne szopassanak keresztbe.
Megvettem a Flatout Complete-et (nuuvem) és mivel megvolt a 2. rész kaptam giftet mint korábban írtam. Fel is raktam steamgifts-re most hazaérve küldeném a giftet erre nincs sehol fasza[#falbav][#falbav][ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
ViharVadász
őstag
Ha jól értelmezem, a mai nap a tegnapi akciók lesznek még egy napig. Holnap pedig még egy ingyen játékot fognak osztani.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
SRII
őstag
válasz BomiBoogie #79025 üzenetére
igen valóba, nem pillantottam steamre, akkor inkább steam
más: hétvége van és nincs semmi jó akció a mai napon?
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
[link] pár jó %-olt játék
Wolverine: én sok játékot vásároltam már onnét, soha semmi gondom nem volt semmivel fizetés után pár másodperc és jön a kod.
De köszönöm elővigyázatosabb leszek[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
Dilikutya
félisten
válasz ViharVadász #78871 üzenetére
Humble Store hogy működik? Kerestem az előbb a Blood Dragont, és nincs sehol.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Źşë'
addikt
válasz csaba951 #79006 üzenetére
oroszoknál... és mindenki tudja hogy mekkora kockázat velük (és akár milyen idegennel) bizniszelni... az "aki mer az nyer" nem mindig igaz
//csak azért írtam ezt mert olyan könnyelműen dobálóznak egyesek azzal hogy milyen olcsó is volt, ja de nem nálunk ezt tegyük hozzá!
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
csaba951
veterán
válasz Crytek #78995 üzenetére
Ez a játék a következő országokból nem aktiválható: AL AD AT BE BA BG HR CY CZ DK EE FI FR GE DE GR HU IS IE IT LV LI LT LU MK MT MC CS NL NO PL PT RO SM CS SK SI ES SE CH TR GB VA AX FO GI GG IM JE SJ.
Németország pont benne van!
#79001 Lackki
Ne viccelj már! Németországban egész biztosan nem ezt árulják!#79005 Crytek
990 Ft-ért akciósan már Dead Island Collection gift-et lehetett venni...[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz Alien83 #79000 üzenetére
Nem én csinálom ezt a steamdb.info oldalt így nem tudom mire értik a ROW-ot.
2 hónapja vettem gamersgate-en bc-ból de nem tudtam aktiválni azóta se tudtam elcserélniSteamtrades-en az embereket sem értem.Olyan minek akar bármit is cserélni ha arra sem képes hogy elolvassa ami kiszúrja a szemét és a steam profilomat se képes megnézni.
De mondjuk azt jó látni hogy nem csak a magyarok spúrok és nem csak ők akarnak aranyórát fogpiszkálóért cserélniNext PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest