Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#114451) Źşë' válasza micafighter (#114445) üzenetére


Źşë'
addikt

Sztem kezdik belátni a kiadók hogy nagyobb lenne az eladás ha több platform összeolvadna, aki akart az eddig vett már magának akár Pc-t vagy valamilyen konzolt... és akkor nem is beszélve a plusz költség lefaragással ami pl többek között a portolással jár, és sok esetben nem kevés időt vesz igénybe.

illeve nem utolsó soron egy konzol is egyre közelebb kerül a PC vonalhoz hardverügyileg, ugye divat lett az is hogy steam konzol gépet gyártanak egyes cégek, pl alienware, maga steam is, HTC, Zotac....

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#114452) micafighter válasza ProEvoFan (#114447) üzenetére


micafighter
nagyúr

,,Az új xboxnál ez hiányozni fog.Ez nagy baj.Minek venném meg a xboxet, ha ugyan azokkal a játékokkal tudok játszani PCn plusz a multiplatform/exkluzív játékokra meg ott az olcsóbb ps4/ps4 pro."

Igen a konzolgyártónak meg a befektetőknek baj lehet, ha nem tud így eladni annyi konzolt mint amennyit terveztek, de ez nekünk mint játékosoknak miért lenne baj? Ez volt az eredeti kérdésem is :)

[ Szerkesztve ]

(#114453) cyberkind válasza Źşë' (#114451) üzenetére


cyberkind
félisten

Pc alapú konzolok így a portolás kb ctrl c ctrl v.

(#114452) micafighter
Nekünk jó volna de a Sony-t és a R*-t se izgatja, pedig eddig a Gta 5-ből csak Steam 8 milliónál több ment el.

Paranormal Cocktivity

(#114454) cskamacska válasza micafighter (#114452) üzenetére


cskamacska
addikt

Amikor még egy PC irányultságú oldal PC irányultságú fúrumtémájában is sorozatosan feljön, hogy konzol exkluzívot csak a konzolboltból, mondjuk mint egyetlen racionális fogyasztói válasz, azaz az össznépi odadugjákfelazexkluzívjaikatahovágondoljuk tüntizés helyett, akkor az illuminátuson is túl, ahol a kurta farkú malac is 100% hasznot túr, bezony hátradőlhetnek, hogy az istenadta a fogyasztók igen jól lettek kondicionálva, és lassan gondolni kell majd a nyírásra. ^^

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#114455) micafighter válasza cskamacska (#114454) üzenetére


micafighter
nagyúr

:C :K

(#114456) cskamacska válasza ProEvoFan (#114447) üzenetére


cskamacska
addikt

PS4-nek hatalmas a tábora

Elég nagy baj ez, mert igen sok játéknál a konzolok egymás és PC közti multis kompatibilitása csak akarat kérdése lenne. Főleg a játékosoké, de kiadóknak is csak púp a hátukra az exkluzivitás, és bezony van az a fogyasztói nyomás, amiért korpásodna a Sony Interactive Entertainment elnökének a haja. :U Mármint ha a népek nem "az én konzolom a hosszabb" árokásással lennének elfoglalva persze. :)

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#114457) arty válasza Źşë' (#114437) üzenetére


arty
veterán

a hud általában teljesen testreszabható, ha szeretsz félórát bóklászni, grindelni: megteheted h mindent lekapcsolsz! szal ez nem lehet ellenérv ;)

(#114441) micafighter - káröröm, semmi más. a ms-nek (is) kijárt már egy pofon és most kapják is rendesen...

Bennem kettős érzések kavarognak, eddig vettem boxot a forza-halo-gears + 1-2 egyéb konzolexklu miatt.
És amikor kijött egy forza és élveztem, akkor ez racionalizálta a kiadást.
Most is van boxom. De minek?! :)
Lassan a kölkök havi 1-2 kinektezése tartja fenn, ill. hogy a 360as egykori címeket kicsit jobb minőségben tolhatom... (meg néha haverral felezve veszünk meg valamit, olcsóbban, mint pécére, pl.)
Nameg h gémpedesekkel multizhatok (khm, egéremusok, az anyátok! :D ), egy erognómikusabb környezetbem. (kényelmesebb voice chat, lobby, kevesebb/0 cheater, stb)

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#114458) i2k válasza arty (#114457) üzenetére


i2k
senior tag

"kevesebb/0 cheater, stb"

Ez mindig is érdekelt: hogy-hogy tudnak csalni a gémerek konzolon? Tudnak bármit is futtatni játékokon, filmeken (és most már talán JuhTyúkon) kívül a gépeken?
MS és Sony miért nem varrja be a csíterek Pop-Ó-Luke -át? (kéne)

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#114459) ProEvoFan válasza cskamacska (#114456) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Exkluzivitásért a saját stúdiók felelnek.Ezek belső fejlesztésű játékok, amit a sony pénzzel, ami a saját tulajdona.
Valóban vannak olyan részben exkluzív tartalmak, amik csak később, pár héttel, hónappal jelenik meg a konkurenciánál.De ezért is fizetnek kőkeményen.

(#114452) micafighter
Akkor sry, nem értem az eredeti kérdésedet, problémádat.

[ Szerkesztve ]

(#114460) micafighter válasza cyberkind (#114453) üzenetére


micafighter
nagyúr

Hát igen, az a helyzet fogalmunk sincs milyen megállapodásokat kötnek ezek a cégek titokban. Pl a Bungie 2010-ben kezdtek el dolgozni a Destiny 1-en, és szintén 2010-ben 10 éves kiadói szerződést kötött az Activisionnel. Amit viszont csak 2012-ben egy per kapcsán közzétett dokumentumból tudtunk meg, hogy a 2010-es szerződésükben konkrét 10éves ütemtervet csináltak a Destiny-nek és hozzá tartozó DLC-knek, mikor még csak épp elkezdtek a játékon dolgozni :)

Egyből a dokumentum elején, 1.A bekezdés:

1A. Release Plan A
The release plan for the Destiny Games ("ReIease Plan") is currently comprised of four (4) major retail Destiny Game releases tentatively scheduled for the Fall of 2013, 2015, 2017 and 2019 and four (4) Comet releases following each Destiny Game release tentatively scheduled for the Fall of 2014, 2016, 2018 and 2020. ln addition, as part of the Destiny Games Licensor shall also produce DLC Releases as mutually agreed by the parties in the time periods between retail Destiny Games and Comet releases. The expected business model for the Products is a blend of retail packaged goods sales (although the parties acknowledge and agree that the future retail model for iterations of the Destiny Games may be via digital download rather than disk or packaged goods), subscriptions, downloadable content, value-added services and micro~trarrsactions, the exact mix of which shall be determined by mutual agreement of Licensor and Activision.

Még mielőtt egyáltalán elkészült volna a játék (még csak épp elkezdtek dolgozni rajta), mielőtt még tudták volna hogy tetszik-e a játékosoknak egyáltalán a dolog, már tervük volt hogy hány bőrt húznak le a játékosokról. Ennek fényében azt hiszem már nem olyan meglepő, hogy a Destiny 1 tartalomban finoman szólva kissé hiányos - hagyni kellett valamit későbbre is :)

A 2013-as promó videókban beszéltek a 10 éves tervükről a játékkal, csak azt nem emlitették meg, hogy nem egy játékra gondoltak, hanem 4 játék + 4 kiegészítő. Sok játékos meg azt hitte, hogy a Destiny 1 pár MMO-hoz hasonlóan hosszú életű játék lesz. Persze ezt később nem tisztázta sem a kiadó sem a fejlesztő, még akkor sem amikor jöttek a félreérthető cikkek a játékról, szintén arra utalva hogy a Destiny 1 tíz éves lesz.

Aztán 2015-ben meg gond nélkül az arcunkba hazudik a fejlesztő, hogy szó se volt 10 éves tervről, mikor a 2013-as promó videóban is 10 évről beszéltek, a 2012-ben napvilágra került megállapodásukból pedig tisztán látszik egy előre eltervezett ütemterv is :U

Ennél a példánál is csak a véletlennek/szerencsének/Gabennek köszönhető, hogy napvilágra került egy per kapcsán a két cég megállapodása, különben meg azt hazudnának nekünk amit csak akarnak, mi meg nem tudnánk ugy se mi volt valójában a háttérben :)

,,Pc alapú konzolok így a portolás kb ctrl c ctrl v" Egyszerübb lett a portolás, de sajnos nem ilyen egyszerü a helyzet hogy ctrl c ctrl v a PC sajátosságainak köszönhetően, ezt láthatjuk a konzolportok hullámzó minőségéből is.

[ Szerkesztve ]

(#114461) croli válasza ProEvoFan (#114447) üzenetére


croli
aktív tag

Sose értettem hogy egy FPS-t miért jó kontrollerrel játszani. :(
Nekem is van géphez és mikor azzal próbálom hát meg kell mondjam iszonyat... (de lehet csak én vagyok béna) :(((
Mellékesen biztos nem másabb semmiben sem a PC-n lévő kontrolleres irányítás mint konzolon.
Vagy esetleg konzolon lehet van célzás rásegítés? :F

(#114462) ProEvoFan válasza croli (#114461) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Én is béna voltam az elején mikor elkezdtem Titanfall 2vel játszani, de most már belejöttem...legalább is azt hittem, amíg meg nem vettem a BF1et ps4re...itt totál más az irányítás, ég és föld a TF2höz viszonyítva, pedig mind a kettő fps.BF1el 5 napja szenvedek, van hogy hátulról nem találom el az ellenfelet úgy ahogy kellene...nem is értem, pedig állítgatom az érzékenységet, de nem megy, ellenben a TF2ben a falakon ugráló embereket lelövöm.
Szóval szívás az egész.
A multi fps játékokat leszámítva, jól elvagyok gamepaddal.
Ici pici célzás rásegítés van BF1ben, de ez nem nagyon segít ha béna vagy és ki is lehet kapcsolni.
Jah még annyit hogy konzolon is egyre többen tolják egér/bill kombóval.Sőt, a sony hivatalosan támogatja a Hori márka egér/bill kombinációt...

[ Szerkesztve ]

(#114463) W.Wilson válasza ProEvoFan (#114459) üzenetére


W.Wilson
aktív tag

Az a probléma, hogy tapsikoltok az exkluzívoknak, sőt egyenesen elvárjátok őket, holott minket játékosokat ezek kizárólag negatívan érintenek, csak a gyártóknak hoznak hasznot.

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel

(#114464) Mr.Csizmás válasza W.Wilson (#114463) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

van itt olyan PH tag, aki hurrdurr triggerelte magát és képes volt flamelni vmelyik cikk alatt, hogy merték kiadni az alan wake? quantum break? konzolekszlúzív címet pc-re :U :C

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#114465) ProEvoFan válasza W.Wilson (#114463) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Még mindig nem értem mi a baj ezzel.
Áh, mindegy is...nem vágom ezt a gondolatmenetet.

(#114466) Crytek válasza ProEvoFan (#114465) üzenetére


Crytek
veterán

Szerintem rettentő sokan vannak úgy bármennyire is hihetetlen egyesek számára ,hogy bármennyire is játszanának egy Zeldával (106k a gép + 17.8k a game) , egy Uncharted-el (kb 80k egy ps4) és mondjuk egy Halo5-el (60k egy alap gép) nem lesznek hajlandóak ezért a pár játékért ennyi pénzt kiadni mert ha ezeket letolja lehet már más nem érdekelni és letolt egy game-et rettentő sok pénzért....
Azt nem mondom ,hogy nem tudnak embereket megnyerni ,hogy vegyék meg mind a 3 platformot,de sokak nem teszik ezt meg..köztük én sem... Ha azt akarják ,hogy megvegyem a játékaikat adják ki pc-re ott vennék őket (tőlem elvonatkoztatva)
Abban biztos vagyok ,hogy pl a Zelda +Shitch kombó sokszorosan kevesebb embert vesz rá pl pc-sként hogy vegye meg a kombót, de ha kiadnák a game-et pc-re garantált lenni a millió + os eladás...
De ők inkább ezt a sok millió embert elveszitik a gögös hülyeségük miatt.... nem baj majd ez a sokmillió ember emulátorozza..ha a Nintendonak ez kell ám legyen

Next PC Upgrade: 2022

(#114467) ayo válasza micafighter (#114441) üzenetére


ayo
addikt

"végre nem azzal akarják eladni a konzolt, hogy ,,ha akarsz ezekkel játszani, akkor vedd meg a konzolt mert máshogy nem fogsz tudni velük játszani"."

Mert szarul is áll az Xbox. Már mindent bepróbálnak...de PS4-et nem nagyon érik utol sehogy sem.

Nekem 10 db asztali és kézi konzolom van, ami nagyjából 25 év alatt jött össze és közben végig volt PC is. Érdekes ezeket a kommenteket olvasni. Bár kissé PC MasterRace hangulat miatt néha eléggé egy síku.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#114468) gyimger válasza Mr.Csizmás (#114464) üzenetére


gyimger
őstag

Ettől az ő példánya fogta magát és álló helyében elkopott.

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#114469) ProEvoFan válasza Crytek (#114466) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Az emulátor ingyen van.Ha a nintendo kiadná pcre a játékait, akkor is legtöbben az emulátort választanák, mert INGYEN van.

"De ők inkább ezt a sok millió embert elveszitik a gögös hülyeségük miatt.... nem baj majd ez a sokmillió ember emulátorozza..ha a Nintendonak ez kell ám legyen"
Itt látszik fingod nincs hogyan müködik a konzol piac.

(#114470) Mr.Csizmás válasza gyimger (#114468) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

igen, valami hasonló reakciót vágott le, amikor páran beírták, hogy éppen az aktuális bundle/leárazás/akció keretében megvették egy whopper menü áráért az alan wake + american nightmare duót, hogy a leárazás elsilányítja a játékot :DDD részemről what ze fick :F

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#114471) W.Wilson válasza ProEvoFan (#114469) üzenetére


W.Wilson
aktív tag

Azt mondd meg, hogy miért jó nekünk az, hogy 4 platformot kell fenntartani, ha minden exkluzívval játszani szeretnénk, ahelyett, hogy csak egyet kéne.

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel

(#114472) ayo válasza ayo (#114467) üzenetére


ayo
addikt

na közben végre géphez is jutottam, mobilon lejárt a szerkesztés, szóval.

Egy PS4 példa: barátom ős COD-os, mindegyiket megvette, mindig a legdrágább VGA-t hozzá, hogy multit maxon tudja tolni, DE 4-5 éve hagyta az egészet, mert annyira pocsék lett az egész PC-n. Vett egy PS4-et nagyjából egy VGA árából és azóta is köszöni megvan a 200K körüli játékosokkal, míg PC-n egyre igénytelenebb portok jöttek és még Free Weekenden is alig talált embert az alapmódban, nem hogy egy-két extrémebb opcióban.

A port ctrl c-v meg hát pontosan látszik, hogy nem így van, hiszen szarabbnál szarabb portok jönnek ki PC-re. Batman összeszarta magát és amire kijött rendesen verzióban, addig a konzolosok kellemesen ki tudták tolni és egyéb élmények.

A Gamepad téma meg megint megszokás kérdése, egy régi haverom a hanyategérre esküszik és keményen is tolja a headshotokat is vele, nekem régen 1 gombos touchpadem volt a Quake Live-hoz melóban, idővel top játékosok között voltam...megszokás kérdése, hogy jobb rosszabb, az már megint más dolog, de nem feltélten lehetetlen.

Aki a Forza miatt aggódott, hogy kiadják PC-re, azt meg egyszerű eset. Vett egy gépet adott játékokért és ma ott tart a dolog, hogy a játékok nagy részét PC-n is tudná játszani, tehát nem sok értelme maradt a konzoljának, jóhogy rage-el. Mondjuk kellemesebb, egyszerűbb és biztosabb a konzol, de engem is felhúzna, ha vennék egy 120K konzolt, majd az összes játékot PC-re is kiadják...és nem a PC utálata miatt, az remélem egyértelmű...

Az meg hogy majd emulátorral lenyomunk mindent, az pontosan azt jelenti, hogy majd torrentről leszedjük az ISO-t. Ha szarul állnának a cégek, akkor váltanának, alkalmazkodnának, de jelenleg igen csak elvannak a saját világukban.

http://jateknaplo.blog.hu

(#114473) Crytek válasza ayo (#114472) üzenetére


Crytek
veterán

"Aki a Forza miatt aggódott, hogy kiadják PC-re, azt meg egyszerű eset. Vett egy gépet adott játékokért és ma ott tart a dolog, hogy a játékok nagy részét PC-n is tudná játszani, tehát nem sok értelme maradt a konzoljának, jóhogy rage-el. Mondjuk kellemesebb, egyszerűbb és biztosabb a konzol, de engem is felhúzna, ha vennék egy 120K konzolt, majd az összes játékot PC-re is kiadják...és nem a PC utálata miatt, az remélem egyértelmű..."

Aki a forza miatt vett konzolt kb nem rage-el senki... a pc-s ms store egy ótvar f*s ott értelmes ember játékot nem vesz...Pedig erőltetik.....

Next PC Upgrade: 2022

(#114474) ProEvoFan válasza W.Wilson (#114471) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Ki mondta hogy jó ez?...de miért is lenne rossz?Nem is erről beszéltem eddig.
Ti álltok hozzá másképpen az egészhez.Olyan abszurd dolgokat szeretnétek, amit lehetetlen kivitelezni vagy csak egyszerűen nem így működik az egész.

[ Szerkesztve ]

(#114475) ayo válasza Crytek (#114473) üzenetére


ayo
addikt

Tény hogy fos, de legalább drága is ;] még az akciókkal is..pedig én is venném

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#114476) W.Wilson válasza ProEvoFan (#114474) üzenetére


W.Wilson
aktív tag

Miért rossz, hogy 4 platformot kell fenntartani egy helyett? Ez tényleg kérdés?
Valóban lehetetlen kivitelezni, mert a gyártóknak egyértelműen jobb stratégia az exkluzívak kihozatala, de ettől még nem fogok neki örülni.

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel

(#114477) micafighter válasza Crytek (#114466) üzenetére


micafighter
nagyúr

,,nem baj majd ez a sokmillió ember emulátorozza" [link] :)

(#114468) gyimger :DDD

[ Szerkesztve ]

(#114478) Dilikutya válasza ProEvoFan (#114474) üzenetére


Dilikutya
félisten

Azért rossz, mert ha szeretnél az Uncharted meg a Halo szériával játszani, máris van két konzolod, miközben a többi, ami érdekel, multiplatform. Én mondjuk jól el vagyok PC-n, kibírom, ha valami nem jön ki, igazából egyedül a Lollipoop Chainsaw-t sajnáltam az exkluzívok közül. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#114479) ayo válasza Dilikutya (#114478) üzenetére


ayo
addikt

Egy Lollipoop Chainsaw Remasternek pedig ideje volna kijönni PC-re is :) Mostanában adtak ki egy-két régi cuccot, talán egyszer az is belefér majd

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#114480) eami válasza ayo (#114472) üzenetére


eami
addikt

>A port ctrl c-v meg hát pontosan látszik, hogy nem így van, hiszen szarabbnál szarabb portok jönnek ki PC-re. Batman összeszarta magát és amire kijött rendesen verzióban, addig a konzolosok kellemesen ki tudták tolni és egyéb élmények.

Nem is lehet, mivel konzolon csak pár HW-hez kell optimalizálni valamit, amíg PC-n meg több száz-ezer féle komponens lehet.

(#114481) Skullwipe válasza ayo (#114479) üzenetére


Skullwipe
senior tag

Az hogy lenne már remaster ready, amikor még csak pár éves, vicces lenne.

(#114482) cyberkind válasza Mr.Csizmás (#114464) üzenetére


cyberkind
félisten

Azért itt más volt a helyzet, a Remedy alapvetően multiplatformot csinált mindig csak anno a M$ a sok pénzért cserébe megtette exkluzívnak Al bácsit, mondhatni se kell ez hiba volt mert végül is a PC-s eladások hoztak rengeteg pénzt ami miatt nyereséges lett a játék és rengeteg ment el, valahogy ezt konzolon nem szerették annyian, régen ezt olvastam, a QB esetében is ugyanez volt csak mivel minden jön PC-re így nem volt kérdés, de itt csak a Steam-es verzió használható.

(#114472) ayo
Ha valaki értelmetlenül szórja a pénzt ilyen játékokra mint a CoD akkor meg is értem miért fordult el a konzolra amellett, hogy a multi is szar, nem egy-két ilyen ember volt valamelyik cikk alatt akik leírták, hogy miket vettek majdnemhogy évente a gépbe de semmivel se lett jobb egy játék se csak ha vga-t cseréltek, aztán ezután elég volt nekik a kör mert ők elbaszták.
A Batman-t meg lényegében az első verzióban toltam ki, azonkívül, hogy nem voltak állíthatóak a dolgok és fix 30fps volt semmi gond nem volt, ellenben a Gta 4-el amit már akkor vissza kellett vonni Steam-ről amikor kijött mert az még most is szar szinte akármilyen PC-n.

Paranormal Cocktivity

(#114483) ayo válasza cyberkind (#114482) üzenetére


ayo
addikt

Ez megint teljesen mindegy szerintem csak hogy kinek mi az értelmetlen és kinek mi az értelmes. Valaki szalvétát gyűjt, valaki meg COD-ozik :D
Neki a COD a kedvence, ezért olyan hardveren játszott amin 100% megy fullosan és itt nem a játék minőségéről van szó, nem kéne szerintem ezeket idekeverni. Sajnos vagy nem sajnos teljesen behalt a COD dolog PC-n, míg PS-en meg virágzik továbbra is.

Batmannel ha nem lett volna gond, akkor nem tiltják le a Steamről vagy félévig. GTA 4....hát ha lett volna akkoriban refund az sokat dobott volna a dolgon, de az 5 szerintem mindenért kárpótolt mindenkit.

(#114481) Skullwipe: nézz körbe a piacon, szinte 1-2 év után már újra kiadnak mindent újra az új gen. konzolra és PC-re. Nem egy játékom van, hogy még hozzá se nyúltam, de vehettem az upgrade remaster verziót... :D Természetesen azokat is megvettem (pl. Ori and the Blind), de továbbra is porosodnak, mert időmből nem lett több :))

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#114484) micafighter válasza ayo (#114472) üzenetére


micafighter
nagyúr

CODbol ugye évente jönnek az új részek, ez konzolon jól müködhet mert fogod a régit és visszacseréled, kihozod az újat, de PCn ugye ilyet nem lehet, ugyhogy nem csodálom ha az évente kiadott, futószalagon gyártott játékok nem pörögnek ugy PC-n mint konzolon.

(#114483) ayo: GTA4et lehet azért nem vonták vissza, mert nem volt még refund.. A refund ugye költség a cégeknek. Nem tartom kizártnak, hogy a Batmant is csupán azért vonták ki a boltbol átmenetileg, hogy a sok refund miatt ne növekedjen a költségük...

[ Szerkesztve ]

(#114485) cyberkind válasza ayo (#114483) üzenetére


cyberkind
félisten

Engem nem zavar, hogy behalt a multija mert minden játékban utálok a multizni de a Gta pont ettől zseniális, hogy abban szerettem amíg nem vált teljesen lehúzássá az egész.
Arra akartam kilyukadni a CoD-ra fejlesztés miatt, hogy így minden évben önthette ki a pénzt, na ennek nincs értelme mert semmi se lesz jobb.

A Batman jóval jobb állapotban volt (azóta még jobb) mint a Gta 4 bármikor (na jó a 4-es patch-csel jó volt de az is csak a virágosnál van) de azt valamiért nem tiltották le, az meg nekem édeskevés, hogy majdnem 2 évig csak szopatták a PC népet. Fura módon a CDP-s srácok megtudták oldani a dolgokat jóval kevesebb forrásból, nagyon jó játékokat csinál a R* csak vissza is él keményen a helyzetével, ezért utálom őket.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#114486) micafighter válasza cyberkind (#114485) üzenetére


micafighter
nagyúr

GTA5 multi lehuzás? Azt hittem örömbódottá' az ingyenes DLC-k miatt. (a multival még nem játszottam)

[ Szerkesztve ]

(#114487) cyberkind válasza micafighter (#114486) üzenetére


cyberkind
félisten

Lehet, hogy ingyenes de a spórolt pénzt költheted sok-sok Shark Card-ra mert ha nem vagy életszinten benne a játékban soha nem lesz elég pénzed mindenre ami neked kell, megnézheted az új cuccok árait.

Paranormal Cocktivity

(#114488) oriic válasza i2k (#114458) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Olyan szutyok cheat mint PC-n nincs jelenleg konzolon. (Kiveve Diablo 3, de az mas teszta a mokolt X360-as save file-okkal XO-n)

Konzolon inkabb a modositott kontrollerek mennek (rapid fire pl), de ezek sem annyira nepszeruek mert 30-40k egy ilyen kontroller.

Illetve ott vannak meg az atalakitok, amikkel eger-bill kotheto a gepekre, de ez megosztja a gamereket, mert sokak szerint nem csalas.

De a klasszikus wallhack es tarsai nincsenek kurrens konzolokon.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#114489) ayo válasza micafighter (#114484) üzenetére


ayo
addikt

Nem lehet, hanem tuti nem volt sajnos. Ma már egy jobb világ van e téren szerencsére.

(#114485) cyberkind : értem. Neki 1-2 évente kellett vmi bivaly kártyát venni, mert Ghost pl. baromi gépigényes volt, ha maxon akartál multizni, egy konzollal jobban járt az biztos. GTA online részét nem tudom miért mondod lehúzásnak, szerintem ott egyedül PC-n a cheaterek voltak a gondok, meg amikor az anticheat a nem cheatereket tiltotta :D Egyébként mai napig jönnek ingyen cuccok hozzá. Egyszer megvetted és azóta tolják a tartalmat, szerintem baromi korrekt dolog. Mondjuk én plusz pénzt nem raktam bele soha, de lehet azért mert csak casual nyomtam az online-t...

Azért megnéztem volna, hogy mit műveltek volna ha manapság adták volna ki a GTA4-et :D

(#114490) cyberkind: oh értem. Én ennyire nem mentem bele, inkább csak szórakoztam benne, ameddig meg nem untam, meg az eventekre néztem fel. Azok jófajták voltak mindig.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#114490) cyberkind válasza ayo (#114489) üzenetére


cyberkind
félisten

Nézd meg az új árakat, minimum 50milla a legújabb bunker fullra fejlesztése, de előtte volt gyár, iroda, cég meg minden egyéb, szóval teljesen más irányt vett ez is, és nekem ez a bajom, meg persze ezeket a frissítéseket nem is élvezem nagyon így már ott tartok, hogy feldobom a Redux modot azt tőlem ki is bannolhatnak, kicsit se izgat.

Ha mai grafikával és a mai gépigényekhez adták volna ki akkor ez volna a legszarabb port masszívan, anno nekem 3 csúcskártya nem vitte normálisan a játékot és nem azért mert jól nézett ki mint a Crysis (ami meg jól ment).

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#114491) Dilikutya válasza cyberkind (#114485) üzenetére


Dilikutya
félisten

A GTA4 megjelenésekor még más időket éltünk. Hihetetlen, hogy az a játék néhány fps különbséget produkál egészen látványos beállításbeli különbségekre.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#114492) micafighter válasza ayo (#114489) üzenetére


micafighter
nagyúr

Érdekes amugy ez hogy 1-2 évente új csúcs kártyát vett, csak hogy fullon tolhassa a multit :) Gondolom azt nem próbálta, hogy 1-2 csúszkát lejjebb vesz, és akkor nem kell új kártya. Nem mintha sokkal csúnyább lenne a játék, sőt még úgy is lehet hogy szebb, mint konzolon, de hát valamivel el kell adniuk az új kártyákat a népeknek.

Azt nem is akarom most idekeverni hogy aki komolyan multizik, az a beállitások 90%-át amugy is letekeri.

[ Szerkesztve ]

(#114493) cyberkind válasza Dilikutya (#114491) üzenetére


cyberkind
félisten

Én nem igazán tudom beállítani az alapot, hogy meglegyen a 60 mindig, sőt igazából mindenhogy szarul ment csak ha leveszek ezt azt még szarul is néz ki. :DD De az ICEnhancer óta már nagyon tetszik a játék, lehet, hogy a Gta 3 után a 4-et tolom ki. :))

(#114492) micafighter
Ugyanezt csinálta jó pár ember csak azok még procit is javában cseréltek de nem értették miért nincs javulás jelentősen, aztán meg hülye szar PC de a csúszkák mindig fent voltak.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#114494) arty válasza i2k (#114458) üzenetére


arty
veterán

feltört konzolnál gondolom egyértelmű: ott pchez hasonlóan belenyúlhatsz a fájlokba, futtathatsz mást is a játék mellett, stb.

nem feltört konzolnál a bill+egér emuláció a csalás (vagy "csalás"), esetleg az előző generációs játékverzióból importált savegame (1-2 játékban). másról nem tudok, bár youtuben látni furcsaságokat

(#114473) Crytek : én picit azért csalódott vagyok, ha nincs forza5-6, fh2, akkor nem vettem volna one-t. és nem kellett volna hozzá exkluzív kormányt se vennem. bizonyos értelemben igenis rage-elek ;)

(#114461) croli : kényelem, megszokás. szingliben nagyobb kihívás. "reálisabb" (nincs egérrángatás és ravaszt húzol, nem klikkelsz)

te is meszoknád, ha rá lennél kényszerítve. talán meg is szeretnéd. én is nyilakkal, majd wsad+egérrel "születtem", mégis átálltam ;)

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#114495) ayo válasza micafighter (#114492) üzenetére


ayo
addikt

Nem vagyunk mi annyira elhivatottak, hogy a PC Master felső tízezerét megértsük szerintem :)

http://jateknaplo.blog.hu

(#114496) micafighter válasza ayo (#114495) üzenetére


micafighter
nagyúr

Nem nagyon értem most a barátod a PC Master rész felső tízezer VIP tagja, vagy azok a játékosok akiknek van képük PC-n letekerni a beállításokat hogy minél nagyobb draw distance menjen lag nélkül és a csilivili textúrák helyett az ellenfeleket töltse be inkább minél hamarabb a játék, meg minél több FPS-ük legyen a kisebb latency érdekében, mert kisebb latencyvel minden szempontból sokkal jobb élmény a játék? :)

Mondjuk én egyik esetén se lennék a PC Master rész felső tízezrében, mert nem cserélem évente a kártyámat az aktuális csúcsra, illetve annál a lövöldénél amit multiban komolyabban toltam, megelégedtem azzal, hogy akadás nélkül ment, nem tekertem le minden teljesen a fentebb említett előnyökért :B

(#114497) ayo válasza micafighter (#114496) üzenetére


ayo
addikt

A csak maxon vagy sehogy kategóriát nyomta PC-n. Sok embert ismerek, de COD-ot annyira nem szereti senki, mint ő... amúgy jól fogadja a kritikákat is, ha beszélgetünk, de szerintem ez már amolyan küldetéstudat, ami az évek során beleivódott :D

1050 Ti-vel én se vagyok valami pro kategóriás gamer ez tény, de én mindig a középkategóriát nyomom, szóval nekem is hasonlóak az elképzeléseim többnyire azért, mert nincs kedvem 2-3x annyit fizetni és követni a trendet.

Steamen mondjuk mindig az a kedvencem, mikor topikokba beírnak vmi bivaly gépet, hogy laggol, de középkategóriás gépeken meg fut rendesen...na ott pl. az élete árán se kapcsolna ki az arc egy csúszkát és szinte minden komolyabb játék topikjában van legalább 1 ilyen komment. Fizetett. Kéri a maxot, amit megérdemel...:)

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#114498) cyberkind válasza ayo (#114497) üzenetére


cyberkind
félisten

Ez jó mert konzolon se maxos egy játék se. :DD

Paranormal Cocktivity

(#114499) ProEvoFan válasza cyberkind (#114498) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

De ott ezzel nem is foglalkoznak:)

(#114500) cyberkind


cyberkind
félisten

2024-ben olimpiai szám lehet az esport?

Akkor még pár olimpia és jöhet a zsebhoki is. :K

(#114499) ProEvoFan
Gondolom aki HC PC-sként drága gépről jött csak-csak zavarja, de mivel van ami lefoglalja így elnézi. Volt PS-em nem is egy de az exklzívokon kívül egy játékra se tudtam volna azt mondani, hogy ez nekem már elég, a Witcher 3 meg hozza azt a szintet amit egy exkluzív, na ez a durva PC-n.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.