Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-19 16:30:21

LOGOUT.hu

Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19051) Oldman2 válasza Bozek (#19050) üzenetére


Oldman2
veterán

Nem kötekedés céljából kérdeztem, szerintem fennmaradt fóliával nem igazán azt teszteli a tesztelő, amit valós használati környezetben tapasztalna.

Szóval (szerintem) így fals a teszt eredménye.

(#19052) fattyu válasza Oldman2 (#19051) üzenetére


fattyu
veterán

ööö

mert a víz a kijelző összefüggő műanyagán keresztül hatol be nem illesztések gombok usb csati mellet, amitől eme fólia megvédte?

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#19053) Bozek válasza Oldman2 (#19051) üzenetére


Bozek
nagyúr

Tehát bármelyik e-book olvasón rajtahagyjuk a fóliát, az vízálló lesz? Nem a kijelzőn keresztül jut be a víz a készülékbe.

(#19054) bwoay válasza Bozek (#19050) üzenetére


bwoay
nagyúr

abszolút egyetértek.
ugyanakkor meggyőződésem, hogy ezt a tróger portugál (?) konyha review-t
most sem találnám meg, pedig már láttam :D

LittleBiG007:
a Mobius jelentősége talán inkább a nagyobb teherbírás. én azt feltételezem, hogy a Libra mérete még nem indokolta az ilyen típusú kijelző használatát, így ezzel egyszerűen tudtak úgymond spórolni. azt viszont meglepődve olvastam egy tesztben, hogy jobb a kontraszt, mint a Formánál, bár ez talán inkább az infrás megoldásnak köszönhető, nem tudom.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#19055) szkaroly


szkaroly
senior tag

Micsoda szájkarate folyik itt. :U Biztos vagyok benne, bármelyik vízálló olvasó mégis beázna, egyik gyártó se volna hajlandó kicserélni. Én biztos nem kockáztatnék.

Poco X3 Pro

(#19056) Oldman2 válasza Bozek (#19053) üzenetére


Oldman2
veterán

Nem, a leírtakat a vízállóság kérdésétől függetlenül írtam.

Ennyi erővel az eredeti dobozában tartva is "lehetne tesztelni", mivel ahogy írtátok, biztosan megy vissza eladni.

Egyszerűen engem zavar, hogy valamit tesztelnek, de nem valós feltételekkel.

Jut eszembe, hányan használnak fóliát (pláne az eredeti gyári védőfóliát) a készülékükön?

szkaroly #19055

No, majd mindjárt megkapod a magadét...
:C

[ Szerkesztve ]

(#19057) bwoay válasza Oldman2 (#19056) üzenetére


bwoay
nagyúr

szerintem nem nehéz ezt a tesztet a helyén kezelni. olyan téren hiányt pótolt, hogy elmerítette, de egyébként a "távolról mutogatok rajta valamit" stílusú bemutatóknál már csak az jobb, amikor a "tesztelő" rázoomol a saját fejére, és hosszan beszél egy termékről, ami ott van a kezében, de maximum pár rövid vágás erejéig látni :)

fólia kérdés: nem látom értelmét. minél kevesebb réteg, annál jobb. és nem vágom zsebre, a karcolásoktól a tok védi, lapozni meg nem körömmel szoktam.

szkaroly:
annak viszonylag egyszerű oka van, ha ilyen esetben a gyártó elutasítja a garanciális panaszt - képtelenség bizonyítani, hogy milyen körülmények között ázott be. lehet, hogy egy medence alján töltött egy éjszakát, vagy magas nyomással verették rá a vizet, és máris nem állnak meg a szabvány által kikötött kondíciók.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#19058) Bozek válasza Oldman2 (#19056) üzenetére


Bozek
nagyúr

"hányan használnak fóliát (pláne az eredeti gyári védőfóliát) a készülékükön"

Olvasón nem tudom, de telefonon sok embernél látom, hogy már csupa karc a gyári fólia, de le nem venné. Gondolom az ilyen az e-book olvasónál se gondolkozna máshogy.

Nálam első dolog, hogy leveszem a fóliát. Telefonra egyszer raktam edzett üveget, de mivel hajlított volt a széle a kijelzőnek, nem ért ki a végéig. Na, egyszer esett le utána, de pont úgy, hogy hiába volt rajta üveg, tört a kijelző a szélén... A PocketBook Touch HD 3-nál meg gyári tokot használok.

(#19059) fattyu válasza Bozek (#19058) üzenetére


fattyu
veterán

nekem fent van a gyári a librán. amíg ideér a tokom is

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#19060) csendes válasza Beniii06 (#19044) üzenetére


csendes
őstag

Letölthető a teljes Sherlock Holmes epub vagy pdf formában, de ADE tartalomvédelemmel van ellátva. Például Kobo és Pocketbook tudja ezt kezelni, Kindle nem. De az Amazon-nál is nagyon olcsó, bár nem ingyenes.

Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.

(#19061) Oldman2 válasza fattyu (#19059) üzenetére


Oldman2
veterán

tokom, vagy lemaradt az ékezet?
:C

Bocs.

(#19062) Oldman2 válasza fattyu (#19000) üzenetére


Oldman2
veterán

Egy érdekesség Kobo készülékekre:

How to access the Kobo Secret Developer Menu

(#19063) fattyu válasza Oldman2 (#19062) üzenetére


fattyu
veterán

night mode lenne benne az egyetlen érdekes. De librán nem adja ki a dev menü sem koreader mellett meg aztán.

ki se lépek koreaderből nem használok a gyári menüből semmit :)

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#19064) csendes válasza csendes (#19060) üzenetére


csendes
őstag

Ki is próbáltam a tartalomvédett, ingyenesen vásárolt, epub telepítését Pocketbookra. Teljesen egyszerű és gyors - lett volna, ha nem Linux-ot használnék a számítógépen. Így nem kísérleteztem az Adobe Digital Editions telepítésével, csak létrehoztam az Adobe azonosítót.
És it jött a nehézség, hogy a Pocketbook böngészővel kellett a Play Store-ból megvenni és letölteni a könyvet. Elég lassú volt minden letöltés, navigálás, de a Google account-tal bejelentkezve már ott is volt a My books-ok között . Már csak le kellett tölteni. És itt jött a bökkenő, ugyanis az olvasó képernyőn a három függőleges pöttyöt kellett valahogy eltalálni. Némi nagyítás után a huszadik kísérletre feljött a menü és letöltötte a Download könyvtárba.

Az aktiválással már nem volt gond, a Library-ban rábökve csak meg kellett adni az adobe account-ot. Utána mégegyszer rábökve a Library-ban először letöltötte és megnyitotta a teljes file-t. Összesítve a Store-ban nem találtam igazából olvasóbarát letöltési felületet, de egyébként működött a dolog.

Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.

(#19065) csendes válasza csendes (#19064) üzenetére


csendes
őstag

Így utólag belegondolva, egyszerűbb lett volna letölteni az epub.acsm-et az asztali gépre és onnan másolni át az olvasóra, és csak az aktiválást és a végső letöltést csinálni az olvasón. :F De végülis ez volt az első próbálkozás és ha lassan is, de minden működött az olvasón.

Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.

(#19066) zoo06


zoo06
újonc

Sziasztok!

Milyen olvasót javasolnátok abban az esetben, ha csak olvasásra lenne használva, de fontos lenne az, hogy olvasás közben ki lehessen jelölni bizonyos szakaszokat, és azokat egy dokumentumban össze lehessen gyűjteni később? A szótárazás is fontos szempont lenne, pl. oroszról.

Én androidos olvasóra gondoltam, mert arra lehetne telepíteni olvasóprogramot, ami szinkornizálni tud esetleg Drive-al, de ha van olyan gyári rendszer, ami ezt a két dolgot tudja, az is jó lenne.
Kb. 50 e Ft a keret.

Köszönöm a segítséget!

(#19067) Williamgrant válasza zoo06 (#19066) üzenetére


Williamgrant
veterán

Szerintem jó úton jársz, nem ebook readerre hanem tabletre van szükséged.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#19068) arcsin válasza zoo06 (#19066) üzenetére


arcsin
senior tag

Esetleg androidos ebook olvasó jó tud lenni. De kövezzetek meg. Nekem a Likebook Marsban (55 ezer volt ebayről, most nem tudom mi a helyzet) az alap olvasó/szótár program tud kigyüjtést + szótanuló kártyázást is.
[kép] [kép]
De androidra van sok bevált kombó olvasó+dictionary-re. Asszem fbreader +dictbox is ilyen.

[ Szerkesztve ]

(#19069) tomazin válasza zoo06 (#19066) üzenetére


tomazin
veterán

Most amit kigyujtesz azt akarod driveba szinkronizalni vagy a konyveket az olvasora vagy mit szeretnel itt pontosan? Drivenak kell feltetlenul lennie?

(#19070) d.sophie


d.sophie
csendes tag

Sziasztok! Pocketbook touch lux 3 olvasóm sajnos becsíkozódott - és a szervíz árajánlata alapján egy új árába kerülne a kijelző csere... Így inkább másikat veszek. Ha lehet más márkát is, mert ettől elment a bizalmam. ( Vagy mindnél ez a divat, hogy új gép árában javítják? Ez is épp csíkos, inkább esztétikailag gáz, mert "jó" helyen van)

Viszont ütésállót keresnék, vagy olyant, amihez atombiztos ütésálló tokot kapni. Egy éves gyerekkel a háztartásban sajnos muszáj, mindenteldobálós korszakban van, ezt is ő ejtette le :))
Ami még fontos, hogy dropbox vagy drive szinkronizáció menjen, illetve háttérvilágításos legyen. Azt se bánnám, ha hajszállal nagyobb lenne ( mondjuk 7-es) mert csak itthon használom.

Van erre ötletetek?

(#19071) szkaroly válasza d.sophie (#19070) üzenetére


szkaroly
senior tag

Kijelzőcsere mindegyiknél ennyi, mivel ez az egyetlen drágább alkatrész benne. A 16 giga ram meg a kétmagos proci nem kerül sokba. És bizony a többinél is ki fog purcanni a képernyő ha leesik.

[ Szerkesztve ]

Poco X3 Pro

(#19072) d.sophie válasza szkaroly (#19071) üzenetére


d.sophie
csendes tag

Ezzel most azt javaslod inkább ne is vegyek semmit és ne olvassak? :F Ez is kibírta azért négy évig, pedig leesett párszor. Feltételezem, hogy ezekre is van megfelelő tok, mint ahogy telefonra is... Hisz használjuk, leesik, előfordul mindennel és mindenkivel.
(Drágább alkatrész, oké, de nem ennyivel, hogy egy anno 30e -res olvasó kijelző cseréje most szintén ~30e forint. Pláne, hogy látom mennyi egy kijelző ára külföldről. Arról nem is beszélve, hogy egy telefon kijelző cseréje kerül ennyibe, ami aztán tényleg százszor bonyolultabb kategória. Na de nem is ez a lényeg... Mivel csak esztétikai hiba és nem zavarja az olvasást, végképp nem akarom egy új készülék árát költeni rá, ezt tudja használni más a családban. )

(#19073) szkaroly válasza d.sophie (#19072) üzenetére


szkaroly
senior tag

1. Semmi olyasmit nem írtam hogy ne vegyél. :U
2. Tok van persze, de olvasni ugye nyitott tokkal szokott az ember és így a védettség már nem ugyanaz. Magyarán úgyis akkor fogod elejteni amikor nyitva van a tok.
3. Pótalkatrész mindig drágább, kérdezd csak meg a kocsid szervizesét. Emellett aki javítja az olvasód az se ingyen dolgozik, órabére valószínüleg többezer forint.
4. Egy amoled panel cseréje telón akár 100 rugó is lehet. Ehhez képest 30 ezer akciós. :D
5. Értem a problémádat, nekem ősszel esett le az ágyról kb. 30 centire a padlószőnyegre pofával lefelé. Így jártam. Jobban kellett volna figyelnem és vigyáznom.

[ Szerkesztve ]

Poco X3 Pro

(#19074) Ébri válasza d.sophie (#19072) üzenetére


Ébri
senior tag

Egy normális kemény tok az semmiképp nem árt hozzá, bármit is veszel, s ebből a szempontból mindegyik ugyanilyen. Felhasználói élményben meg teljesen mások.
(Hozzáteszem, a forint is romlott mostanság elég rendesen, szóval a 4 éve 30e már nem annyi.)
Kijelző külföldről: biztos új? Biztos nem olyan ami elbukott a minőségellenőrzésen? Mennyi idő alatt ér ide? Biztos kompatibilis? S ha találsz megbízhatót, még be is kell szerelni valakinek. Szóval ez se egyszerű.

(#19075) bwoay válasza d.sophie (#19072) üzenetére


bwoay
nagyúr

az is opció, hogy megrendeled a kijelzőt olcsón külföldről, és beszereled. ha egy mérettel nagyobb kijelzőt szeretnél, akkor vagy Kindle Oasis, vagy Kobo Libra áll rendelkezésre, mindkettő többszörösébe kerül a Lux egykori vételárának, és erősen kétlem, hogy a nagyobb display egyben jobb strapabírást is jelentene.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#19076) BoB válasza d.sophie (#19070) üzenetére


BoB
veterán

Ütésálló ebook olvasó nincs.

Atombiztos tok nincs csak tablethez, szóval akkorát kell venni amelyikbe belemegy de lehet nem illeszkedik majd tökéletesen.

Ilyet keress:

[ Szerkesztve ]

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#19077) LittleBiG007 válasza d.sophie (#19072) üzenetére


LittleBiG007
Topikgazda

Jelenleg a Mobius kijelző a legstrapabíróbb, de a vele szerelt Kobo Forma ára 100.000 Ft felett van, ezért nem hiszem, hogy ez opció számodra.

Ébri: a kemény tokkal nem értek egyet, mert az nem nyeli el az ütődés energiáját, hanem átadja azt az olvasónak, aminek megint csak kijelzőtörés a vége. A puha, párnázott tok hatásosabb lehet, de cserébe vastagabb is lesz az olvasó. [kép]

[ Szerkesztve ]

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#19078) Ébri válasza LittleBiG007 (#19077) üzenetére


Ébri
senior tag

Már nem találom az enyém pontos típusát, de egy Mulbess tokom van, ami kívül-belül puha, viszont a közepe kemény, ill. bepattintós, tehát a teteje nem az olvasón, hanem a tok alján ül (nagyrészt, talán). Cserébe nehezebb. Rálépést túlélt. Leejteni nem szoktam, talán hat év alatt 1-2x sikerült, azt is túlélte.

Kindle-hez a fenti linkelthez hasonló tokom van, én azt is keménynek mondanám :).

Szóval pontosítok: az "általános" puha anyagból készült tokokat nem gondolom jónak, ami benyomódás ellen nem igazán véd.

(#19079) Apollo17hu


Apollo17hu
őstag

Sziasztok!

Meghibásodott az ebook olvasóm, de már nem garis. Egy Pocketbookról van szó. Sehol nem találok márkaszervizt Bp.-n. Ti mit tennétek vele?

(#19080) LittleBiG007 válasza Apollo17hu (#19079) üzenetére


LittleBiG007
Topikgazda

Keresd Miskolcon. Futárt is küldenek érte.

Ja és utólag jutott eszembe: [link]

[ Szerkesztve ]

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#19081) LittleBiG007


LittleBiG007
Topikgazda

Nézegettem a Kobo Libra árát külföldön és feltűnt, hogy a képeken a tesztalanyok milyen bénán fogják a Librát. Nem valami meggyőző a biztos fogásról.


Markoljatok már rá stabilan egy kézzel, gondoltam magamban, ahogy ez a dizájn megkívánja! Na de aztán lett egy ilyen kép is végre. Bódottá.

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#19082) BoB válasza LittleBiG007 (#19081) üzenetére


BoB
veterán

Mozgó harcjárműben kapaszkodni kell nem olvasni.

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#19083) LittleBiG007 válasza BoB (#19082) üzenetére


LittleBiG007
Topikgazda

Vagy a Librával egyszerre mindkettőt.

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#19084) zoo06 válasza tomazin (#19069) üzenetére


zoo06
újonc

Köszönöm a válaszokat!

NakonXipan:
igen, olvasóban gondolkodtam mindenképp, nem tabletben. A Marsnak már felment az ára, ahogy most néztem, 80 körül van már, az nem fér bele a keretbe :(

tomazin:
A kijelölt részeket szeretném egy dokumentumba kigyűjteni, a lényeg, hogy ne csak az olvasón legyen meg. Vagy szinkronizálni lehessen PC-re vagy valahogy kimenteni a kijelölt részeket egy dokumentumba.

Saját kútfőből az Onyx Boox Poke Prot találtam, vegyes visszajelzések voltak rá. Van ezzel az olvasóval valakinek tapasztalata vagy valami más javaslata?

(#19085) LittleBiG007 válasza zoo06 (#19084) üzenetére


LittleBiG007
Topikgazda

Igaz, nem vagyok nagy híve a e-ink kijelzővel szerelt tableteknek, de a Poke Pro helyett én ránéznék a helyedben inkább a Poke 2-re.

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#19086) tomazin válasza zoo06 (#19084) üzenetére


tomazin
veterán

Lehet rosszul emlekszem es most nem tudom kiprobalni, de mintha a tesztek nezegetese kozben lattam volna ilyet, hogy a kijelolt reszeket (pl idezeteknek) ki lehet menteni. Utana mar csak szoftver kerdese,h abbol a neked tetszo formatum legyen. Es ezt nem androidos ebookon, hanem vagy kindle,kobo, pocketbookon.

(#19087) Bozek válasza tomazin (#19086) üzenetére


Bozek
nagyúr

Ezt mondjuk KOReader-rel könnyen meg lehet oldani. Van benne Evernote plugin, amivel lehet menteni a könyvjelzőbe tett részeket. Nem kell hozzá bejelentkezni sehová, van helyi mentés is HTML-ben. Van TXT is, de ott csak az aktív nálam, hogy a könyvtár összes jegyzetét mentse.

(#19088) zoo06 válasza tomazin (#19086) üzenetére


zoo06
újonc

LittleBiG007:
Kösz a tippet, de sajnos kívül van az 50e forintos kereten.

tomazin:
Köszönöm, akkor jobban utánatúrok, hogy hogy lehet ezeken kimenteni.

(#19089) LittleBiG007 válasza tomazin (#19086) üzenetére


LittleBiG007
Topikgazda

Kindle esetében az Amazonról vásárolt könyvek esetében megjelenik egy "Export notes" menüpont. Valamint ha van Goodreads accountja az embernek, akkor odaszinkronizálódnak a kijelölt szövegek.

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#19090) arcsin válasza Bozek (#19087) üzenetére


arcsin
senior tag

KOreadert elég sok readerre fel lehet tenni. Git szerint :
AndroidCervantesKindleKoboLinuxPocketbookreMarkable
Szerintem itt lesz a megoldás

(#19091) Apollo17hu válasza LittleBiG007 (#19080) üzenetére


Apollo17hu
őstag

Ó, de jó, hogy a kindleshopot beírtad. Őket megtaláltam én is, de rá se kattintottam, azt hittem, csak kindle-t szervizelnek. Itt vannak tőlem egy köpésre. A héten beugrom hozzájuk.
Köszönöm! :R

(#19092) Dhampir válasza arcsin (#19068) üzenetére


Dhampir
félisten

Támogatom az androiddal működő olvasót, még ha kevesebb üzemidőt is kínál, de sokoldalúbb, ha valaki arra vágyik, plusz az E Ink is adott.

(#19093) csendes válasza LittleBiG007 (#19081) üzenetére


csendes
őstag

A biztos fogásról jut eszembe, hogy jó lenne egy normális tartó olvasóhoz. Nem elsősorban asztalira gondolok, hanem inkább olyanra, amit állvánnyal, forgatható csuklóval, állítható magassággal, szögben, illetve karhosszúsággal lehetne használni akár ülve, mondjuk fotelben, akár ágyban fekve,ülve, vagy valahol a kettő között. A papír könyvekkel is ugyanaz a gondom, hogy ha lent tartom, akkor a nyakam fárad el, ha fent, akkor meg a kezem. Az már csak a hab lenne a tortén, ha érintés nélkül lehetne lapozni is (nem automatikusan beállított időre gondolok), de ez hamarosan meg fog oldódni szerintem. Ez nem csak mozgáskorlátozottaknak lenne segítség.

Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.

(#19094) Bozek válasza Dhampir (#19092) üzenetére


Bozek
nagyúr

Értem én, hogy sokoldalúbb, de egy e-book olvasónak mit kell még tudnia azon kívül, hogy olvasni lehet rajta (esetleg hangoskönyvet hallgatni)? A PocketBook-on is van sudoku meg sakk, de valahogy nem érdekel. Amivel többet tud egy Android-os olvasó, azt egy okostelefon is tudja, az meg általában van az embernek.

Jó, ott a magyar TTS, ami például valahogy eltűnt a PB-ről (korábban még volt), de ha olvastatni akarom a könyvet, akkor erre megint megfelel a telefon.

(#19095) fattyu válasza LittleBiG007 (#19081) üzenetére


fattyu
veterán

mert a fotólon nem jutottak odáig a menüben hogy a felsőgomb is lehet előre lapozás

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#19096) Bozek válasza csendes (#19093) üzenetére


Bozek
nagyúr

Ilyenre gondoltál? :D Igaz, annyiba kerül, mint egy e-book olvasó, de létezik.

De olcsóbban találtam ilyent is, vagy esetleg van ez.

[ Szerkesztve ]

(#19097) LittleBiG007 válasza csendes (#19093) üzenetére


LittleBiG007
Topikgazda

A tablethez valók biztosan jók olvasóhoz is. Asztallaphoz vagy bútorpolchoz rögzíted és úgy állítod be, ahogy akarod. Pl. [link]

Szerk: jól ráugrottunk a témára :D

[ Szerkesztve ]

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#19098) LittleBiG007 válasza Dhampir (#19092) üzenetére


LittleBiG007
Topikgazda

Persze, persze, én is támogatom, hogy másokat azt vegyenek, ha úgy érzik, arra van szükségük. Nekem a telefonom elég sokoldalú, és mindig nálam van. Ha valahova nem akarok olvasót vinni, akkor ott van a B terv, hogy majd olvasok a telefonon. Fordítva ez nem igaz, hiába lenne bármilyen sokoldalú az androidos olvasóm, a telefont akkor sem tudná kiváltani... Véleményem szerint a sokoldalúság egyébként kimerül 3 dologban: másik olvasóprogram, másik szótárprogram, vezeték nélküli könyvmásolás. A többi inkább legyen csak telefonon, ne e-inkes kijelzőn bohóckodjak az alkalmazásokkal. De mondom, akinek kell, vegye.

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#19099) arcsin válasza LittleBiG007 (#19098) üzenetére


arcsin
senior tag

Itt sem arról volt hogy kiváltani egyikkel a másikat De pld engem frusztrál, hogyha korlátok közé vagyok szorítva egy eszközön.
Nincs sok mindenem, nem böngészek rajta, nincs a google play sem bekapcsolva. Én a gépet manga/képregény olvasásra vettem, ehhez van a Tachiyomi, amit eddig is ismertem, a legjobb letölteni, a friss fordításokat auto letölti nekem, nem "bohóckodom "rajta. Pld fontolom hogy az RSS-feedemet is a readeren olvasom majd. Sokszor kisegített az alap olvasó program, de van ami Koreaderrel kézreállósabb.

(#19100) Oldman2 válasza arcsin (#19099) üzenetére


Oldman2
veterán

Ez pontosan milyen eszköz?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.