Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-19 16:30:21

LOGOUT.hu

Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19000) fattyu


fattyu
veterán

Na megjött a libra. Népítéletet majd nyilván hossza tapasztalattal írok róla de az első benyomásokat gondoltam megosztom. Anyaghasználat jól kellemes tapintású nem csúszós. A dizájn ami ránézésre megosztó használni teljesen kényelmes gombok fordíthatók, ahogy fogom tökéletesen ujjra esik a lapozó gomb.
Kijelző. Érzésre egymás mellett nézve egy hangyányival világosabb és picivel sárgásabb minta pocketbooké ami ugyanúgy carta kijelző. Emiatt a kontrasztja jobbnak érződik, egy picivel de természetesen nem ég és föld.

Software. A gyári olvasó meglepő módon nekem nem adta azt a szabadságot amit szeretek sortáv és Margó beállításban. Pbchess telepítése után -ami tartalmazza a coolreader olvasót- lett tökéletes. Ezzel teljesen saját ízlés le tudtam szabni mintasor távot mind a margót méretet és súlyozast. Coolreader hatalmas plusz előnye hogy ha ebben nyitom meg a következő könyvet amit olvasni akarok van folder view, és file név szerinti megjelenítés is.
Telepítés gyakorlatilag kettő darab kicsomagolt állomány bemásolása gyökérbe, volt vagy egy perc.

Szintén a kijelzőhöz. Egymás mellé téve a pocketbookot és ezt azért érezhetően kisebb a kijelző de úgy gondolom nem lesz hiányérzetem és így elsőre talán azt is mondom hogy a 7col az ideális kompromisszum hordozhatóság és kijelzőméret tekintetében.

Világítása teljes mértékben tökéletesen egyenletes homogén nincsenek sötétebb sávok foltok, színhőmérséklet is állítható meglepő finoman értelmes tartományban lehet melegíteni a kék/fehér alap világítást. cool reader egyetlen hátránya menüpontból lehet csak előhozni a világítást az él melletti simítás ezen belül nem kezeli a világítást.

Ezek lennének az első benyomások. Tetszik elégedett vagyok vele nem hiszem hogy visszaküldöm.

[ Szerkesztve ]

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.