Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-19 16:30:21

LOGOUT.hu

Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19101) csendes válasza Bozek (#19096) üzenetére


csendes
őstag

Mondjuk össze lehetne rakni az asztali csavaros tartóból és egy kibelezett használt fémvázas IKEA állólámpából, ami a jófogáson 1-2 ezer Ft, valami használhatót. Az 5-6 ezer Ft-ból kijönne.

Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.

(#19102) LittleBiG007 válasza arcsin (#19099) üzenetére


LittleBiG007
Topikgazda

A bohóckodást úgy értettem, hogy az alkalmazások nagy része rosszul is néz ki és kényelmetlen is e-inken. Inkább kínlódást értettem alatta.

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#19103) arcsin válasza Oldman2 (#19100) üzenetére


arcsin
senior tag

Likebook Mars. A topikban másnak is van ilyen készüléke. Elvileg októberi hír, hogy jön rá a 8-as droid is, de egyelőre csak 2 sima update jött ki. Az egyik a mixelető hideg meleg fény a fenti státuszbáron, ami sokat hozzáadott. Igaziból minden tekintetben hozza azt amit elvártam tőle, én szeretem. Akksi idővel sincsen különösebb problémám. Calibrevel szoktam rápakolni dolgokat. Van rajta ugyan Jack, de nem próbáltam még ki a hangoskönyvezést.

(#19104) Oldman2 válasza arcsin (#19103) üzenetére


Oldman2
veterán

Köszi, közben túrtam a régebbi hozzászólásokat, és megtaláltam a típust.

Nézegettem, hol mennyiért kapható...

Számomra ez tipikusan egy olyan készülék, amit nem mernék megvenni úgy, hogy ne lássam előtte élőben.
Anno talán a B&N Nook-om volt Androiddal, akkor még nagyon gyengécskén muzsikált egy ilyen összeállítás.

Te hová valósi vagy? :DD

(#19105) arcsin válasza Oldman2 (#19104) üzenetére


arcsin
senior tag

Igen, ennek is az elője a Nook SImple touch volt, csak már elavult, megváltoztak az igények.
Nekem a Marshoz nem volt sajnos mágneses, alvós/ébresztős tok, de importáltam német ismerősön keresztül Amazonról. (Tavaly volt ingyenes szállítási akciójuk az amazon boxokba). De kb bárhonnan rendelve adnak hozzá alapból. (Aliexpress, Goodereaer).

A székesfővárosban élek.

[ Szerkesztve ]

(#19106) Dhampir válasza LittleBiG007 (#19098) üzenetére


Dhampir
félisten

Csak a telefonnak (és a táblagépnek) pont az E Ink híja a gyöngéje. Huzamosabb ideig apró kijelzőt bámulni szemrontó háttérvilágítással, és az egyes telefonoknál a zavaró frekvenciával működő PWM-es képfrissítés is betesz.

(#19107) bwoay válasza Dhampir (#19106) üzenetére


bwoay
nagyúr

a Yotaphone féle dual screen megoldás épp ettől olyan zseniális. jó, hogy a Hisense tovabbviszi ezt a vonalat.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#19108) fattyu válasza Dhampir (#19106) üzenetére


fattyu
veterán

volt yota 2-m.

üzemidő úgyse bírt két napot hogy eink only.

bármi mozgókép nézés is benne van eink kuka. sokat gépelsz csetelsz eink kuka.

a dual screen farokság ahogy van még egy panel réteg a házba. akku látja a legfőbb kárát.

lásd yota 2 2500mah akku benne pedig akkoriban azért dívott a 3500 4000.

privát véleményem hallották

rosszra reply de mindegy is

[ Szerkesztve ]

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#19109) Williamgrant válasza fattyu (#19108) üzenetére


Williamgrant
veterán

Van egy haver, akinek az van. Imádja, szerinte a tökéletes telefon. Látod kinek a pap, kinek a kántor. :DDD

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#19110) bwoay válasza fattyu (#19108) üzenetére


bwoay
nagyúr

Hisense-nek van e-ink kijelzős telefonja, színes is. mármint e-ink only. Két üzemmód közül választhatsz: clear meg smooth :) utóbbinál leveszi a felbontást (?) és jó mákosak a képek, de elég gyors ahhoz, hogy videot már majdnem vállalható minőségben nézz rajta. meg tudj fotózni. meg chatelni.
Ugyanakkor (az általam látott youtube videok alapján) én azt mondom, hogy szerintem ilyen felhasználásra ez a készülék a korábbiaknál max kevésbé frusztráló tud lenni, jó nem.
tehát ha valaki ragaszkodik az e-inkhez a telefonján, a legkisebb kompromisszumra még mindig egy dual screen készülék használatával kényszerül, mert ott mindkét kijelző előnyeit élvezheti, és maximum az üzemidő látja kárát. meg a készülék sérülékenysége.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#19111) gusthy válasza bwoay (#19110) üzenetére


gusthy
veterán

Nem veszi le a felbontást, a frissítés lesz ritkább, és ettől lesz mákosabb. Ezt szinte minden komolyabb e-ink eszköz tudja, pl. a Boox cuccaim is.

(#19112) bwoay válasza gusthy (#19111) üzenetére


bwoay
nagyúr

most már konkrétan utánaolvastam:
épp ellenkezőleg - ha a frissítés lenne ritkább, akkor hogyan tudna folyamatos videot megjeleníteni, szemben a clear móddal?
a frissítés gyorsabb/gyakoribb lesz, ezt dithereléssel, meg (szerintem) a felbontás csökkentésével, illetve más, titkos mágiákkal oldja meg. lényegében az adatmennyiséget minimalizálja minden lehetséges módon (csökken pl színmélység, mellette a felbontás kézenfekvőnek tűnik), és a kevesebb adatot még egy lassú e-ink panel is gyorsabban be tudja frissíteni.
de hogy nehogy elbeszéljünk egymás mellett:
amikor a kép változik, az mindenképpen frissítés, csak abból létezik többféle metódus is, előnyökkel, hátrányokkal. a "page refresh" opció valójában teljes törlést és frissítést jelent, ami a legtisztább képet eredményezi, maradványok nélkül, teljes pompájában, de ez ugye a leglassabb. goodereaderen találtam egy írást, ami ezt a témát boncolgatja.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#19113) Dhampir válasza fattyu (#19108) üzenetére


Dhampir
félisten

Miért nekem írod a yota-t? :)

Ettől függetlenül érdekes volt, amit leírtál.

Utoljára Symbianon olvastam .prc kiterjesztrésű könyvet, azt sem sokáig, a mini kijelzők nem az én szememnek valók, még a 6" is kicsi.

Vannak rendes Androidos E Inkes könyvolvasók is, hogy ne kelljen mobiltelefonnal,szemrontó táblagéppel szórakozni. Szerintem gyorsabb is, mint a zárt rendszerű könyvolvasók némelyike és a pDF-el is szépen elboldogul a megfelelő olvasó telepítése után.

(#19107) bwoay

Biztos nem rossz, csak drága, és kicsi a kijelzője.

[ Szerkesztve ]

(#19114) Bozek válasza Dhampir (#19113) üzenetére


Bozek
nagyúr

"Utoljára Symbianon olvastam .prc kiterjesztrésű könyvet"

Alapvetően már azért se találkozol vele, mert átvette a helyét a MOBI. Ha egy PRC kiterjesztését átírod MOBI-ra, akkor simán tudod olvasni olyan eszközön, ami az utóbbit kezeli, az előbbit nem.

(#19115) Dhampir válasza Bozek (#19114) üzenetére


Dhampir
félisten

Nem probléma, viszont eddig szívesen használtam olyan elektronikus olvasókat, amik "mindenevők" voltak, így nem kellett konvertálgatni, lényegében emiatt nemigen követtem a formátumbirkózást.

Ha nem kedveled az androidos olvasókat, akkor tudom ajánlani részedre a Pocketbookokat, akkor ebben a tekintetben elfelejtheted a MOBI-zást és társait, és a Calibre-val való tötyörészést.

(#19116) Bozek válasza Dhampir (#19115) üzenetére


Bozek
nagyúr

Nekem? :D Lekésett ajánlás, PocketBook Touch HD 3-at használok. Amúgy nekem az EPUB a bevállt formátum, szerencsére az minden internetes könyváruházban elérhető, ahogy mondjuk a MOBI is.

(#19117) Dhampir válasza Bozek (#19116) üzenetére


Dhampir
félisten

:R

(#19118) nemurea válasza nemurea (#18759) üzenetére


nemurea
aktív tag

Sziasztok,

Ha bárki hasonló cipőben járna, mint én: két hónapja kérdeztem itt rá, hogy mit lehetne kezdeni egy Alcor Myth Led-es olvasóval, aminek a kijelzője eltörött és a szervizdíj (mikor legutóbb rákérdeztem, 13e Ft volt) + kétszeri posta már annyiba kerülne, hogy nem éri meg. Tegnap jött meg Kínából a rendelt, normál (nem led-es) kijelző, profi módon becsomagolva. A szerelés nem volt vészesen bonyolult, átlagos ügyességgel megoldható. Utólag vettem észre, hogy a kijelzőn van védőfólia is, na emiatt már nem szedtem szét újra, hogy levegyem :)

A végeredmény: eddig teljesen jól működik az olvasó. A mostani kijelző jobban csillog, mint a régi matt, és ugye nincs benne led-es háttérfény, viszont mintha gyorsabb lenne a frissítése. És mindezt 14$-ért. Ez vállalható kompromisszum, hogy ne egy döglött olvasó foglalja itt a helyet.

(#19119) Oldman2 válasza nemurea (#19118) üzenetére


Oldman2
veterán

Gratula!

Köszi az infót!
:R

(#19120) CoolBoy323


CoolBoy323
nagyúr

Hali!

Paperwhite 4re honnan, hogyan lehetne egyszerűen jó magyar könyveket leszedni? Anyumnak kell, szóval tényleg egyszerű mód kell :D

(#19121) Williamgrant válasza nemurea (#19118) üzenetére


Williamgrant
veterán

Ügyes vagy! :R

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#19122) Bozek válasza CoolBoy323 (#19120) üzenetére


Bozek
nagyúr

Mondjuk DiBook, Libri, Lira, Book&Walk, eKonyv.hu.

(#19123) CoolBoy323 válasza Bozek (#19122) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

Kaptam egy listát attól az úrtól akitől vettem. Írta, hogy egyes oldalakon van olyan h küldés kindlere. Nekem nem jött össze, nem találok ilyen funkciót.

(#19124) Williamgrant válasza CoolBoy323 (#19123) üzenetére


Williamgrant
veterán

Engedélyezett mail címről tud a Kindle.com-os (generált) mailra fogadni. Tehát ha hozzádod hogy jöjjön mailban a konyvbolt@akarmilyenebookaruhaz.hu címről cucc, akkor ha a kindles címed adtad meg, közvetlenül az olvasóra érkezik via Vifi vagy Cell.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#19126) Williamgrant válasza Xavius (#19125) üzenetére


Williamgrant
veterán

A hozzászólásokat lenne érdemes elolvasnod legalább az utolsó két hétben...
[link]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#19127) Bozek válasza CoolBoy323 (#19123) üzenetére


Bozek
nagyúr

A DiBook-on biztosan ott van a Küldés Kindle eszközre a megvásárolt könyvek mellett.

(#19129) pjen válasza Xavius (#19128) üzenetére


pjen
félisten

Én egy kindlét vennék.De azért érdekes lehetne még:mekkorát szeretnél,kell e rá világítás,milyen formátumot használnál leginkább,stb.

(#19130) LittleBiG007 válasza Xavius (#19128) üzenetére


LittleBiG007
Topikgazda

Oké, ha nagyon nincs időd visszaolvasni, vagy részletesen megadni az igényeidet (vagy lehet, semmilyen speciális igényed nincs) akkor egyszerűen vegyél egy Pocketbook Touch HD 3-at, bárhonnan, ahol 5-össel kezdődik az ára. Az biztosan meg fog felelni.

Normál kijelzőméret, sok formátumot ismer alapból, hosszú a garancia idő, van benne magyar nyelv, vízálló is, Magyarország van hivatalos márkaszerviz, vannak benne meleg fényű ledek, meg audiolejátszás, Bluetooth csatlakozás stb. stb.

[ Szerkesztve ]

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#19131) Williamgrant válasza Xavius (#19128) üzenetére


Williamgrant
veterán

Pár szaktopikban elküldenének a "nincs időm visszaolvasni" miatt. Tök jól is tennék.
Ha mindenki lusta lenne átfutni pár oldalt, az egész fórum használhatatlan lenne, egyfolytában a betévedők ismétlődő kérdései lennének mindenhol.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#19133) arcsin válasza Xavius (#19132) üzenetére


arcsin
senior tag

.epub a legtutibb formátum olvasni, mobi sem rossz. Ha veszel elektronikusan könyvet, akkor ált ezek közül is tudsz választani.
Beszerzés: tegnapi hsz
https://prohardver.hu/tema/e-book_olvasok/hsz_19127-19127.html

[ Szerkesztve ]

(#19134) LittleBiG007 válasza Williamgrant (#19131) üzenetére


LittleBiG007
Topikgazda

Bizony így van az.

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

(#19135) bwoay válasza Xavius (#19128) üzenetére


bwoay
nagyúr

NEKED egyszerűbb. nincs időd olvasni, de másnak legyen ideje neked magyarázni. ha a többiek is azt néznék, hogy nekik mi az egyszerűbb, akkor ignorálnák a postod. annál nincs egyszerűbb.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#19136) csendes válasza bwoay (#19135) üzenetére


csendes
őstag

Sok ember nagyon elfoglalt, semmire sincs ideje. Csak azt nem értem, ha valakinek nincs ideje olvasni, akkor minek neki olvasó? :F

Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.

(#19137) arcsin válasza csendes (#19136) üzenetére


arcsin
senior tag

Az ilyeneknek való a Remarkable 2 ;]

(#19138) Williamgrant válasza bwoay (#19135) üzenetére


Williamgrant
veterán

Gondoltam újonc létére még nem ismeri a keresőt, de a válaszból kiderült hogy inkább egy gyakorikérdéseken edződött lusta, akinek a szájába kell adni mindent. Az ignore tök jó ötlet. :D

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#19139) bwoay válasza csendes (#19136) üzenetére


bwoay
nagyúr

ajándékba másnak :)
akinek nincs ideje, az bedob egy-egy kérdést, aztán ül és várja a válaszokat? fuck logic... mármint kérdezni is tudni kell, máskülönben az idő javarésze azzal megy el, hogy kibarkochbázzuk, egyáltalán mi alapján ajánljunk bármit is. szerintem ahhoz, hogy valaki tudjon kérdezni, elég az összefoglalót átfutni. utána mindenkinek egyszerűbb lesz.

Williamgrant:
annyira sürgős a dolog, hogy 1 perc különbséggel a Kindle topicban is feltette ugyanazt a kérdést.

[ Szerkesztve ]

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#19140) Williamgrant válasza bwoay (#19139) üzenetére


Williamgrant
veterán

Nem ér rá keresni és nem ér rá várni sem, na.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#19141) Skynet258 válasza bwoay (#19139) üzenetére


Skynet258
veterán

Srácok ne húzzátok magatokat ezen, amióta fórum a fórum ez mindig így megy. Sokan lusták keresni, van aki nem tud hatékonyan keresni, sokan még az agyukat sem képesek használni. Vannak (sokan) akik a fentieket kombinálva tudják. :D Amúgy én már belefáradtam abba, hogy az ilyen embereknek magyarázzak, szimpla ignore azt kész. Utána még maximum látsz egy olyat böfögést, hogy "köszi hogy senki nem segített, akkor megyek is innen kötsögök". Hát menjél, erre vártunk. :U
Más, ha valaki úgy kérdez, hogy látni rajta, utánanézett dolgoknak, némi fogalma vár van. Na olyankor szívesen segít az ember, mert nekem is segítettek sokszor, én is segítek sokszor, tök egyszerű. Én mondjuk extrém autodidakta vagyok, mások szerint nem normális ami időt beleölök abba, ami érdekel. És naaagyon sok minden érdekel. El kellett fogadnom azonban az idők során, hogy mások mások. De azért valóban van egy szint ami alá nem megyek, és ha kérdeznek tőlem valamit IT részről, segítek (ha tudok). De ha a következő kérdés a segítségem kapcsán, hogy mi az a "mappa" (true story) akkor ahhh... hagyjuk, nem én kellek oda. Alap szintű utánanézés, esetleg egy tanfolyam ha magadtól nem vagy életképes, és akkor talán visszatérünk rá. Itt az a pont volt ez amikor láttam a kérdésben, hogy milyen formátumok vannak ebook olvasóra. Most komolyan? Onnan indulunk, hogy mit lehet majd leszedni *ingyé? :U Ok, legyen, én sem vagyok szent de azért na, 1 perc Google ez is, hogy mire milyen formátumok vannak. Legyen 2 perc. ;]

*feltételezés erős negatív felhanggal de bennem leginkább ez merült fel ennek kapcsán.

Ajj megint nem bírtam magammal, minek offolom ki magamból ezeket a dolgokat a világ úgysem változik... :(((

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#19142) Bozek válasza LittleBiG007 (#19130) üzenetére


Bozek
nagyúr

Nekem az van, és imádom. Bár mindig elgondolkozom azon, hogy ha kijön a színes olvasója a PocketBooknak, akkor lecserélem. De aztán rájövök, hogy mi szükségem lenne rá, csak a borító az, aminél számít általában.

(#19143) bwoay válasza Bozek (#19142) üzenetére


bwoay
nagyúr

meg a képregények esetleg, csak ahhoz a 6" nem az igazi.
egyébként én arra nagyon kíváncsi leszek, hogy megjelenítés (kontraszt, egyebek) terén a színes e-ink kijelző hozza-e azt, amit a fekete-fehérnél megszoktunk. az eddigiek alapján nagyon nem. szóval egyelőre úgy tűnik, hogy a színeknek ára van.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#19144) arcsin válasza bwoay (#19143) üzenetére


arcsin
senior tag

Igazából napi/heti lapok olvasására, olyan könyv prezentáció, ahol sok színű diagramok vannak, talán jobb mint a sima fekete-fehér, de összességében én sem dobok duplaflippet :N Őszintén még ha élénkebbek lennének a színek sem hiszem hogy olvasnék képregényt rajta. Valahogy olyan meh.

(#19145) bwoay válasza arcsin (#19144) üzenetére


bwoay
nagyúr

nekem tetszik, olyan, mint egy újság, a színek sem túlszaturáltak, képek/videok alapján ez számomra hozzáad a képregény "hangulathoz". de ha cserébe olvasni kevésbé jó rajta, mert sötét a háttér, akkor az egy olyan áldozat, amit én nem hoznék meg.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#19146) gusthy válasza bwoay (#19112) üzenetére


gusthy
veterán

Bocsánat, azt hiszem, félreérthető voltam, illetve itt tényleg a fekete mágia is erősen benne van.
Ugye hagyományos kijelző esetén mindig az egész kép frissül, itt meg nem feltétlenül. Ami ritkább, az az, hogy újrarajzolja a teljes képet, ehelyett valami trükkökkel megsaccolja, hogy melyik részt kell frissíteni és mennyire. Lehet, hogy videó közben ahol lehet, a pixeleket is nagyobbra veszi, azt nem tudom.
Mindenesetre az Onyx-om, ha gyorsabb módba váltok, akkor ebook olvasás közben időnként otthagy némi "szemetet" (nyilván m így olvasok, csak kipróbáltam.)

(#19147) gusthy


gusthy
veterán

Rá kellett jönnöm, hogy van egy csomó olyan app, amik miatt az Androidos olvasó sokkal jobb. Pl. Academia.edu, Scribd, Teach Yourself, és még egy csomó. A hírportálokról nem is beszélve.
Ez csak nekem új felismerés?

(#19148) zsoltzsolt válasza gusthy (#19147) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

Igen :D

[ Szerkesztve ]

(#19149) csendes válasza gusthy (#19147) üzenetére


csendes
őstag

Nemcsak neked. Akinek ezek az androidos alkalmazások a legfontosabbak, az androidos tabletet vagy esetleg androidos olvasót vesz :R .

Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.

(#19150) gusthy


gusthy
veterán

😂😂😂😂
Jó, nekem alapvetően a munkahelyi skiccelés meg a főiskolai pdf-ek telefirkálása volt a cél, de ug, voltam vele, hogy biztos, hogy nem árt, ha van ott egy Android. És tényleg nem árt :)
Kár, hogy nincs komolyabb procival ilyen, azért a Snapi 625 nem mai csirke.
Ami még kár, hogy az androidos, tollat támogató appok késleltetése akkora, hogy nem nagyon használhatóak a Note 2-n.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.