Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73438) Schaf válasza twine (#73437) üzenetére


Schaf
tag

:D :D

Azért az rendesen ott van a sorok között, hogy neked sincs sok fogalmad a szabályokról.

...és ebben az értelemben igen, "menő", hiszen ideológiai alapon megmagyarázza, hogy neki miért nem kell betartania a törvényt.

Az nem érdekes, hogy nem tudja mit kéne betartani... akkor se tartja be, mert "betarthatatlan". :DD :DD

FPV gépeknél 250g alatt jogsi se kell, életkori határ sincs. Felette meg a mező, ahol 1km-re is elmehetsz, ha jól csinálod.

Biztosítás? Sokallod egy évre a 19 EUR-t? Vagy csak szintén fogalmad nincs mik a szabályok és lehetőségek ebben a kérdéskörben?

De ahogy írtad.. az a barom, aki az épített gépével 15km-re vaganykodik a felszállás helyétől 3km magasságban, az az a fajta hülye, aki miatt csak nektek dronosoknak lesz rosszabb.

Én tudom mik a szabályok, mik az igényeim, mivel mit lehet és hogyan. Ennek megfelelően vettem gépet...

Szóval könyörgöm... ha másért ne, azért tanuljátok már meg az alapokat, hogy legalább a kérdezőket ne etessétek hülyeségekkel.... 30-as IQ felett nem egy lehetetlen dolog.

De találgatni, meg egy szakmai fórumon "hallomásból" tudni valamit, az szerintem több, mint véleményes.

Azt pedig el se kezdem magyarázni, hogy miért van a szabályozás, mi az az USpace meg UTM, aminek a bevezetése után az EU kb "ketrecbe fog zárni" minden FPV drónost. Lévén más lehetősége nem lesz...

... és elhihetitek, hogy ha az EU-nak választania kell a pénz és a hobbitok között, nem fog sokat gondolkodni. Ha erre még ürügyet is adtok, az csak könnyíti a jogalkotó dolgát, mondván "lám-lám az alapokat se tartják be". :(

PEACE :C

[ Szerkesztve ]

"...A fénynél csak a közösségi hálókon terjedő hülyeség a gyorsabb...."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.