Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67507) Johnny_vT


Johnny_vT
senior tag

Urak, a Betaflight nem látja a vevőmet, a Receiver fül nem reagál. Rossz a bekötés vagy máshol keressem a hibát? Az internet nem tudott elég okosságot mondani.

Omnibus F4 V3 (nem Pro)-nak a TX1 padjára kötöttem be az R9MM Inverted S.Portját. Az R9M Lite Pro és az R9MM firmware-jét frissítettem. Ezek látják is egymást, van bind, van telemetria, RSSI, elérhetőek a szenzorok, szóval a hiba határozottan az R9MM és az FC között keresendő.

Ports fülön UART1-nél Serial Rx beállítva. Configuration fülön Serial Rx és azon belül FrSky Fport. De próbáltam SBUS-t is, nincs változás. (Telemetria kapcsoló ON.) A halfduplex és az inverted CLI parancsokat ki-be kapcsolgattam, nincs változás.

Kérdem én, ha valaki ismeri jól ezt a flight controllert: a TX1 lehet, hogy ÁLLJON MEG A MENET.
Mire ideértem, addigra esett le: nekem nem Inverted S.Port kell, hanem FPort. Ami az RX-en a másik pad. Na, ezt majd holnap meglesem. Belegabalyodtam az inverted-uninverted témába, sorry :DDD

- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.