Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48019) vandor01 válasza Peaceliker (#48018) üzenetére


vandor01
őstag

atmero 1,5mm a tengely csak siman bele van sajtolva az ALU haz lukjaba ami kb 3-4mm vastag....
azon az acel tengelyen semmi nincs csak a masik vegen C-cliphez a nut!

a legnagyobb gaz ha mar akkor lejon mikor otthon kicsomagolod a motort na az szemet! Na ilyeneket olvsatam a lizard (echine) motoroknal! Hasznalatkozben ket dolog probalja a tengelyt kimozditani:
- fordulatszam?
- leejtes a propelleren keresztul fesziti kifele a hazat azaz jon felfele es elkezd tengelyiranyba fel-le logni!

mit lehet tenni?
olyan kicsi es vekony anyagrol beszelunk 1,5mm aceltengely szorossan illesztve a kb 3-4mm vastag 1.4m es atmeroju alulukba....kozben 4S-en 100e+ foroghat? eselytelen hogy az ott sokaig tartson.... par mm el nagyobb lenne talan?

esetleg a tengelynek azt a reszet ami az alu hazban ul berecezni ne tudjon konnyen megforogni es a haz felfele mozdulni? esetleg vmi femragasztoval erositeni? esetleg egy felso C-clipet tenni ra? es akkor haz nem indul el felfele???

CUMMII EZ !!! :W :W :W :W

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.