Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48000) vandor01 válasza syler123 (#47999) üzenetére


vandor01
őstag

a beszamolora varni kell mert nincs idom foglalkozni vele.... csinalgatni kene rendeltem ra runcam sparrowot aztan utanna majd "mogyorozom"..... de igy atnézésileg a KK EGG 130-as szebben jobban okosabban van osszetéve....

viszont a tojasnak meg ahogy olvasom a commenteket ezeknek a kis motoroknak 11xx -nek egy rakfenéjuk van ami nalam is kijott KK-nal az elso oraban..... valamint mer repultem kb 3 orat vele es a 4 motorbol 3 nak ez a baja.... 1db mar kurvara problémas es már kattog!

a motortengely tetelyere a vegere rasajtolt kis alu "kupak" amibe a propokat csavarozzuk... no az a tengely kivalik kimozdul a hazbol aztan lesz az egesznek egy tengely iranyu jateka alul a zeger megfogja de akar minimetereket is lotyoghet jarhat fel-le.... GAZ!

megoldas?
1x erdemes szetszedni megrecezni a tengely azon reszet ahol szorulnia kene az aluhaz lukjaban.... de mar nem lesz az igazi.... vajakolas 50-50% jo lesz vagy sem... MEGOLDAS: UJ motor!

KERDES melyik brand/designe van ebbol a szempotbol jol megcsinalva???
ahhhh f.....om nem vagyok elobbreb a szenkefes megoldasoktol.....

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.