Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy olyan drónt, ami legalább 15-20 percig a levegőben marad. És szeretnék hozzá egy olyan kamerát, ami hd - ben, nagyon jó minőségben rögzít videót.
Van rá kb 60-80 ezer forintom.
Milyen gépet ajánlatok enyiért? Fontos lenne az is, hogy 2 héten belül meg tudjam vásárolni.
Köszönöm.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Baku
aktív tag
válasz Teréz Atya #46152 üzenetére
Jah.... csak ahhoz normális net is kellett volna, nem ilyen szutyok szar mint ami itt van nekem most Bécsben ....
Amúgy meddig tartott? Tíz percig? -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Teréz Atya #46152 üzenetére
Én három próbát tettem különböző dolgokra, de feladtam. Jobb dologra is eltudom fecsérelni az időmet
"eeez így lófax" Egész jó sebesség az a ~80km/hBaku
"Jah.... csak ahhoz normális net is kellett volna"
Nem elég a jó net!
Meddig tartott? Ezredmásodperc, nem perc, másodperc![ Szerkesztve ]
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
TomaxFPV
újonc
válasz vegyszer #42672 üzenetére
Szia(sztok)!
A Mátyásföldi reptéren inkább repcsik vannak, elvileg nem nagyon szeretik arra a multikat. Ezt a Petőfi Kerti repteret most vettem észre, meg is néztem, csak nem tudom, hogy ki tartja rendben. Ettől függetlenül mindenképpen szeretnék arra repkedni
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz TomaxFPV #46156 üzenetére
Hát ezért nem reptetek én sem a pozsonyi Vajnory öreg reptéren, amit az RC röpcsisek vettek birtokba. Csak a kvadokat és ez FPV-zést nem tűrik el, ami miatt duplán elmehetnek a csába.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Baku
aktív tag
válasz AMDaZERG_1 #46154 üzenetére
Akkor jó, hogy mégsem vágtam falhoz a telefonomat ....
-
cd334
tag
Hamár itt tartunk, erzsébet, soroksár kötnyékén van aki reptet?
-
Teréz Atya
senior tag
Szerintem ahhoz, amit akarsz, a Hubsan H501S áll a legközelebb árban, tudásban meg egy Phantom 3.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
teo77
őstag
válasz Teréz Atya #46163 üzenetére
Köszi szépen!
És kamera nélkülit mit ajánlasz? Csak egy adott napon kellene a kamera, arra pedig bérelnék egy GoPro-t.
Ebben a felállásban mit érdemes vennem?
Fontos lenne, hogy jó videót készítsen, hogy stabilan tartsa a kamerát.
És lehetőség szerint úgy 60 e legyen a max ár. Nagyon max a 80.000.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
cd334
tag
válasz Peaceliker #46161 üzenetére
Igen én vagyok fácse mentes. De lassan látom kéne valami kamuprofil.
-
LógaGéza
veterán
válasz Teréz Atya #46140 üzenetére
... én meg meg is láttam, és el is költöttem a másra eltett pénzem egy Wizard X220-ra, köszönöm!
Ha jól látom ehhez még vennem kell akksit, töltőt, távot és FPV szemcsit/kijelzőt.
Banggoodon ezekből bepakoltam egy Charsoon DC-4S töltőt, egy Flysky FS-i6X + X6B kombót, és egy VR006 szemcsit.Jókat válogattam össze? Esetleg vannak jobb/olcsóbb választások is, amiket nem vettem észre?
Valamint akksit nem tudom milyet kellene hozzá vennem. Ebben kérhetek segítséget? Pl ez a Giant Power jó lehet?Köszönöm
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Baku
aktív tag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz LógaGéza #46167 üzenetére
Nincs mit!
Az a töltő érdekes kérdés, mivel cca 1 akkut tudsz majd vele tölteni, mert a hajad kihullik mire végezne 2-3 akkuval. 1,5A töltőáram ugyebár. Viszont nem tud storage módot, így magadnak kell majd 3,8V-ra meríteni vagy tölteni az akkut. Egy B6-al vagy iSDT-vel kevesebb a macera.
A táv és vevő ok. Ha kicsi lenne a range a vevőn antennát kell cserélni.
A VR006 3 colos kijelzője nekem kicsi lenne. Én 5 col alá nem adnám.
Ugyanolyan Giant Power akkum van másfél éve, azzal kezdtem az érdemi FPV-zést. Ami abúzust, esést az kibírt, ejjha!A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
teo77
őstag
válasz wyattthoearp #46166 üzenetére
. Ha most megveszek, 2 hét alatt csak beletanulok, ha naponta reptetem.
Baku! Ez hatalmas!![ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
mobbo
senior tag
a HUBSAN H507A 44USD (11e ft) most GB-n HARVEST072 kóddal
gps, magasságtartás, 720p, rth, waypoint, stb.
-
Allien
veterán
Bakja meg a Bg. Kaptam egy e-mail-t tegnap, hogy a Jumper T8SG nincsen, majd ha lesz, postázzák, vagy pénzt kérhetem vissza. Erre ma kapom az e-mail-t, hogy feladták. Most meg nézem, az ára US$ 79.99!
Asszem, megyek reklamálni...Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
LógaGéza
veterán
válasz Teréz Atya #46169 üzenetére
Akkor a töltőt cserélem egy BG-8S-re, a szemcsit egy VR007-re (sajnos ez is most nagyon a határeset amit tudok erre költeni), meg két akksi egyelőre, és már annyinál vagyok, mint másfélszer a Wizard X220
Vevőre antenna milyen kell? Nem jöttem rá... Gondolom filléres, jó lenne nem lehagyni valamit. Vagy ilyenről van szó?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
mobbo
senior tag
ha magas minőségben akarsz videózni, akkor egy phantom 3 standard a minimum, de egy advanced ajánlott
plusz filterek
pótaksi(k)
egy dji supported kijelző (telefon vagy tablet, pl. ipad mini 4)ez nem jön ki 60-80ból sehogy se
használtan se -
Allien
veterán
válasz varadigabor #46174 üzenetére
95 plusz gyorsabb szállítás, asszem 5-6 dolcsi pluszban, de az persze nem érdekes. 15 dolcsit már megreklamálok. Régebben volt hasonló, és kompenzáltak.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Teréz Atya
senior tag
válasz LógaGéza #46176 üzenetére
Az nem töltő hanem akku checker. Ha iSDT akkor SC-608 vagy Q6 plus. Plusz kell egy táp, ami akár lehet egy öreg laptop vagy PC táp is. Ebben nem válogatós a kicsike.
Egy okostöltő nem kidobott pénz. Én azzal töltöm az akkus szerszámaim. Egy óra alatt végez a gyári töltő 12 órája helyett. Meg ólomakkut is lehet vele tölteni, tehát motor / autóakksit is, etc.
Szemüveg - én Quanum Cyclops V2 / EV800 / EV800D alá nem adnám, de én már bevallottan átléptem egy lélektani határt.
Vevőre nemtom milyen antenna kell, csak arra emléxem h valamelyik fórumtárs panaszkodott h szar az X6B, kipróbált jópár antennahosszt, aztán az egyik jó lett. Nade melyik? Van, akinek gyárilag jó.[ Szerkesztve ]
-
mobbo
senior tag
megjött az O2 promo videója [link]
megjelenés szept 18.
ára 732usd elővételbenez már azért közelíti a mavic-et (úgy ahogy)
-
Baku
aktív tag
Ezzel nincs is semmi baj, csak legalább fél évvel előbb kellett volna beszerezned egy drónt, és akkor egész nyáron gyakorolhattál volna, és úgy talán tudtál volna annyira repülni, és légivideózni, hogy valami elfogadható kisült volna belőle.....
Nem akarom lebecsülni a képességeidet, de 2 hét akkor sem lesz elég, ha minden nap tudsz repülni, de olyan sosincs, mert fúj a szél, esik az eső, hideg van, fial a kutya, ellik a tehén, elkap a fosás, stb.....
Sokkal nehezebb SZÉPEN és JÓL repülni, mint ahogy azt az ember laikusként gondolja még a drón megvásárlása előtt. Persze idétlenül kóvályogni, mint gólyafos a levegőben, meg belecsapódni (jobb esetben) a fűbe, azt meglehet tanulni hamar, de azt nem érdemes kamerával felvenni .... -
zoli03
őstag
MJX Bugs 3-hoz milyen akku ajánlott? Kicsit sokkalom a gyári árát, pl ZOP Power kb feleannyiért van.
-
vandor01
őstag
ne vedd már el a kedvét!
mi vevok vagyunk a kicsit karcos 2-3x reptetett dronokra a felének a feléért!azek a csilivili uj dronok dji meg gdi.... mar olyan okosokat csinalnak gps-20 satelit, kikeruli a sziklákat, szalomozik a fak korul... mindezt csak azert hogy teged kovessen es a legjobb kepeket keszitse el!!!
hááát b+ innet már csak egy kis lépés beleturi a szoftverbe.... 50meteren belul humanoid van akkor a beepitett stukker aktival azt elfutni se tud elolle a delikvens jo le lesz love dron-ugyileg a picsaba csak a jo felvetel kedveert
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
_X10Dead_
aktív tag
Olyan quad ami biztonságosan felemel egy goprot és egy gimbalt (minimum 350-es brushless gép kell hozzá) még elképzelhető, hogy kapsz használtan 60-70 körül, de ebbe az árba már nem biztos, hogy a kontroller is belefér, az viszont igen, hogy a gimbal beszerzését még külön meg kell oldanod.
Szóval az alsó határ valahol 100-120 között lehet, (hacsak valaki meg nem unta az akciós XK X380-asát)
Egy ilyen (Nem DJI) gép GPS-el már rendelkezni fog, de fotózást segítő szoftveres támogatással nem. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet vele szép videókat csinálni, csak azt, hogy ezt nem teszi meg helyetted, így a gépet is a gimbalt is manuálisan kell vezérelned.
Szóval, dupláztuk a keretet, de ha azon túl is vannak ambícióid, hogy felrepülsz 25-30 méterre és onnan nézel lefelé, akkor nem sok realitása van, hogy 2 hét alatt nulláról fel tudsz készülni (igazság szerint annak sem, hogy ennyi idő alatt egyáltalán megtanuld biztonságosan repülni a gépet).
És már ki is kötöttünk a használt Phantomoknál, mert ott legalább van esélyed kicsit összeszokni a géppel 2 hét alatt is.Ha a filmezni kívánt esemény valóban fontos, tényleg mindenki jobban járna, ha olyan csinálná, aki ebből él...
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Peaceliker
addikt
Bg n p175 18k most. Mondjuk áfa gyanús, de úgy is 25, nem rossz ár sztem. 4db moci 12k legalább... Bár ilyen súllyal 4 colon sok értelme nincs... Mmint nem lesz olyan nagyon durva, de kezdésnek jó.
"Oh my Goa'uld!"
-
molnigee
aktív tag
Írtam egy kis termékválogatást az oldalamon, hogy én miket találtam az akciókban a Banggoodon.
Basszus szinte egy komplett gépet fel lehet építeni most akciósan--> http://dronearena.hu/ <--
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz molnigee #46098 üzenetére
Ma megvettem ennyiért frsky vevővel. Nem tudom sikerült már reptetned a tied, de azt megkérdezném melyik akkuból érdemes beszerezni hozzá? Minél tovább repked annál jobb. Sokat agyaltam a döntésen, de az segített, hogy inkább ezt zúzom míg nem megy kellően elfogadhatóan az irányítás, mint az X220s-t.
-
molnigee
aktív tag
válasz AMDaZERG_1 #46191 üzenetére
Egy fél aksinyit repültem vele, meg a szobában lebegtettem, nem volt xt30as csatim.
Ezúton is köszi üszök a csatlakozót, sikerült megcsinálni
Ma viszem ki meló után 3 aksival tesztelni.
Rakok fel majd dvrt.
Ajánlott aksi, Jackal által Gaoneneg, csak nincs raktáron, infinity,csak nincs raktáron, vagy tattu--> http://dronearena.hu/ <--
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Peaceliker #46195 üzenetére
Minden hozzászólásában fellelhető.
[ Szerkesztve ]
-
Roli5
tag
válasz _X10Dead_ #46187 üzenetére
Sziasztok.
Nekem van egy XK DETECT X380, 4-szer repült, 5-ször volt akksi töltve. 58000,-Ft - ért vihető, 3 hetes a drón, származási papírokkal, de a garit az új tulajdonosnak kell lebonyolítani a webshoppal, ha szüksége lesz. Nem zuhant (ahhoz külön tehetség kell ezzel zuhanni szerintem) Számot privátban adok, meg nem is linkelhetek, de hardverapro.hu - n fent van.
Rendeltem egy Phantom 3 SE - t, ezért válok meg tőle.[ Szerkesztve ]
-
mobbo
senior tag
válasz Jackal2 #46194 üzenetére
hát, annyit tudunk amit a linkeken látsz, fél éve tesztelik, akár jó is lehet,
de inkább az az érdekessége a dolognak, hogy (ha másolva is, de) eljutott oda az iparág, hogy össze tud rakni egy majdnem dji tudású drónt, szoftverben is
sőt, még kompaktabb is, mint a mavic
ha leteszteled majd kiderül milyen -
_X10Dead_
aktív tag
A Próféta szóljon belőled, tényleg jó lenne, ha valaki rá tudna lépni Góliát lábára, de ez a cucc nem igazán jelent veszélyt a Mavic-re:
Egy évet késett, kevesebbet tud, mint a Mavic (1km vs 7km) és ronda, mint a bűn.
Az O2 Plus lehetne valódi kihívó, de az még a fasorban sincs, és a mostani árból kiindulva olcsóbb sem igazán lesz...Lássd még:
GoPro Karma
Walkera VitusP.S.: Ha van egy kis eszük, ezt inkább a Spark ellen küldik. Azzal kábé egy árban van, technikailag tényleg lehet jobb is. Mondjuk ott meg a cukiság-faktor a bukta...
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
zoli03
őstag
Van egy Bugs 3-am meg egy F36-om. Mindegyikhez vettem tartalék akkukat, így az F36-hoz most lesz 6. Tervezek venni egy ISDT Q6 Plus-t. Veszek hozzá egy parallel boardot, aztán a Bugs 3 akksijait tudom vele tölteni. De milyen kábelt/átalakítót kell vennem, hogy az F36 akksijait tudjam vele tölteni? Lehetőleg egyszerre minél többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Mebby 2in1 Baba és csecsemőmérleg
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest