- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezoltan
tag
válasz
LógaGéza #68993 üzenetére
Nem olyan rossz az.Ha nincs meg az Ev gyárija,és nem nagy távokban gondolkodsz,ez is lehet egy olcsó alternatíva.Például az általad említett gyártó Triple Feed Patch-je 2km-ig stabil.Máig felteszem ha rövideket megyek.
Én anno Aomway-eket használtam.
Polaritásra figyelj hogy azonos legyen,ha párost veszel.Ha lehet,a vevő-oldali legyen hosszabb,ha esetleg magad mögé repülsz,ne árnyékolja a fejed a jelet. -
fape
senior tag
válasz
LógaGéza #68984 üzenetére
Én egyedül azért preferálom a f7-t mert nincs szívás az invertált/nem invertált jellel.
Max márkákat tudok ajánlani, de azon belül melyik kell neked már szintén egyéni preferencia,
pl milyen esc-t használsz, milyen vázba, milyen egyéb kiegészítő akarsz (gps, led, camera control, 2 camera input, realpit stb), ott már számít a pad kiosztás stb.Na de a márkák: ahogy ezoltan-n is írta holybro az jó (a longrange gépemben az lesz), de alapjában én matek párti vagyok. Most éppen f722-se-re építenék két (közel) azonos gépet, csak se a járvány se a posta nem akarja hogy kész legyenek
-
ezoltan
tag
válasz
LógaGéza #68984 üzenetére
Én előnyben részesítem a 6s képes lapokat,biztos ami biztos.
Minimum 5 uart,illetve ne noname klón board legyen.
Sbus,vtx vezérlés,esetleg telemetriának smartport,gps...Kellenek a portok ha nem kizárólag freestyle repülsz.
Nekem a Holybro termékei beváltak,több gépemben is Kakute F4 v2-t használok.Ezeket például baro-szenzorral is felszerelték. -
ezoltan
tag
válasz
LógaGéza #68980 üzenetére
Abszolút osztom fape véleményét a szeparált alkatrészeket illetően.
Plusz,szerintem teljesen felesleges egy F7 procival,duál giro-val szerelt csillivilli lap abba a gépbe.
Gondolom,többek között rpm filtereznél,ha már az újabb bf verziók felé nyitnál.Az ehhez ajánlott 4/4-es beállítást Dshot300-on röhögve kezeli egy F4 olyan 6-8%-os terheléssel,illetve nagyjából minden normális F4 vezérlő tartalmaz osd-t,robosztus,megbízható darabok.
Nem tudom hogy az alap szabályzókat használod vagy cserélted már,de BlheliS esetére is ugye ott a jazzmaverick,tökéletesen működik.
Ha esetleg megsütöd az integrált vtx-et valami miatt,újfent kuka a szép AIO lap.Lényeg,hogy egy olcsó,megbízható F4 konfiggal véleményem szerint mindenképpen jobban jársz.Az X220 pedig azért úgy emlékszem,bőven van annyira szellős hogy szépen el tudd rendezni benne a dolgokat.
Gps modul úgyis kikerül karra,vagy esetleg hátra egy nyomtatott pagoda/gps mount hibriddel. -
fape
senior tag
válasz
LógaGéza #68980 üzenetére
Egyéni preferencia kérdése. A mindenegyben (AllInOne) egy helyet foglal a stackban, olcsóbb lehet mint mindent külön-külön megvenni. Cserébe ha egyik része tönkre megy akkor cserélheted az egészet, ami tuti drágább mint csak az egyiket cserélni.
Én pl nem nagyon szeretem, de azért mert még az ős régi nighawk 280 proval kezdtem, ahol tényleg minden egyben volt. Egy esc miatt cserélhettem az egész lapot. Cserébe viszont szeretem a low profile gépeket. Szal örök harc hogy mikor miből engedek. Nincs is két egyforma gépem. -
LógaGéza
veterán
válasz
LógaGéza #68787 üzenetére
Felhoznám megint csak az FC csere problémáját, ugyanis ahogy látom a Betaflight újabb verziói nem támogatják a F3-as FC-ket, és nincs benne hely beleforgatni a GPS-t, amit meg szeretnék használni.
Szóval Wizard X220-ba keresek egy újabb FC-t, jó lenne, ha lenne benne OSD gyárilag (még mindig nem rendeltem meg a Minimosd-t).
Érdemes mindenegyben (FC/PDB/OSD/VTX) FC-t választani, mint pl a F7 Dual? -
Teréz Atya
senior tag
válasz
LógaGéza #55876 üzenetére
Meh, nem az, amire gondoltam. Az én lapom is hasonlóan viselkedik, de minden jel arra utal, hogy döglött a gyroja. Blackbox nélkül nincs közvetlen bizonyítékom, de a forró motorok sok zajra engednek következtetni.
F4-nél a BF-es srácok defaults-al ajánlják resetelni a lapot install után, mert az installnál kiválasztható clean install valamiért bezavar. Mindegy, az új CF a 3.0-ás betán alapszik, nem sokat vesztettél. Jó reptetést.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
LógaGéza #55868 üzenetére
Te, van egy elméletem. Írd már be plz a CLI-be:
get gyro_lpf
@varadigabor molnigee-vel egyetemben - nyaljátok meg, itt fájdítjátok a szívem! Egyelőre csak a Babyhawk áll rendelkezésre Pozsonyban, az is elkezdett yaw twitch-elni. Most megküldtem egy rakat kétoldalú ragasztóval, remélem az segít.
Amúgy nem tudjátok hogy hívják azt a szivacsot, amin kétoldalú ragasztó van és olyan 1-2 mm vastag? -
molnigee
aktív tag
válasz
LógaGéza #55220 üzenetére
Rakd át a motor jobb előre mondjuk. Ha ott is ezt csinálja akkor motor. Ha bal első csinálja ugyanúgy akkor esc. Escet ugyanígy tudod tesztelni. Ha nagyobb gázt adsz akkor sem emelkedik fel? Zárd ki a motor hibát, zárd ki az esc hibát.
Az aksi kábelt meg rakd a strap alá, nem félsz hogy elkaszalja? -
LógaGéza
veterán
válasz
LógaGéza #53687 üzenetére
Üdv!
Alap problémám az volt, hogy átépítettem a X220 Wizardom úgy, hogy az alsó lap fölé raktam a karokat, valamint a vevőt beleraktam a toronyba. Akkor volt egy pofáraesős problémám, annak az lett a megoldása, hogy a FC-t rossz irányba fordítottam el. Nem tudom ki adta a tippet, de köszönöm
Reseteltem a Betaflightot, beállítottam mindent, újrakalibráltam az ESCeket. Látszólag minden rendben, de a bal első motor valamiért nem emelkedik, nem tudok felszállni.
Lehet ez beállítás hiba, vagy halott a motor? -
syler123
veterán
válasz
LógaGéza #53690 üzenetére
Amit molnigee is írt, meg kell nézni, hogy előre mutat-e az FC, van rajta egy nyíl, ha el van fordítva 90 fokkal, akkor ezt a forgatást meg kell tenned betaflightban is. Nekem a gép akkor bukfencelt, amikor ilyen történt.
A motorok jó irányba forognak? Természetesen propok nélkül motors fülön csekkold a forgásirányt, egyesével a motoroknál. Nekem pl a 4-es motor ellenkező irányba forgott, annak ellenére hogy a beállítás jó volt.
-
syler123
veterán
válasz
LógaGéza #53687 üzenetére
Az fog is mozogni, még a távod gimbalja is tud ekkora mozgás produkálni, tehát nem megy vissza tökéletesen a nulla állásba. Ha jobbról engeded balra vissza, akkor jobbra fog eltérni, balról visszaengedve balra. Szerintem ez természetes, semmi rendellenes. Valóságban ez nem jelent semmit, acroban meg pláne nem, mert abban a szögben marad a gép, amit beállítasz.
Te magad is láthatod, hogy a Roll és a Pitch nem pont 1500-on van.
-
LógaGéza
veterán
válasz
LógaGéza #47398 üzenetére
Valaki erre?
Ma pont bejutok Nagy Faluba, hátha van valahol olcsóbban, mint gondolnám -
twine
veterán
válasz
LógaGéza #47180 üzenetére
Reméljük akkor lassan megjön az enyém is...ha mégsem, jól jön majd az insuranceBár AIO kamerát még mindig nem rendeltem
a tkm ki van már, hogy majd minden nap felcsapom a banggood-ot, és a vége az, hogy nem tudom eldönteni melyiket szeretném...pedig valszeg kvára mindegy lenne az e10-re, csak könnyű legyen...de hogy 120-140-170 fokos....
Mit ajánlana a nagyérdemű a nappaliban , vagy kis kertben való bohóckodásra az ev 800 szemcsihez? persze az megvan, melyik miért jó, sbességérzet/térlátás...De a gyakorlatban melyiket javasolnátok, és miért?
-
fape
senior tag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
LógaGéza #46849 üzenetére
Ha csak videó kell, akkor VTX03, ha kell audió is, akkor ATX03. A kamerára a kompozit bemeneten csatlakozhat, de neked fog kelleni felforrasztani a megfelelő csatit.
Ebben a cikkemben bővebben írtam a VTX03-ról, de az ATX03 is ugyan ez, csak még van egy mono audio in.@_X10Dead_ - gondolom ez a gyári kamera, ami benne van már az árban. Nem lesz egy Gopro, de sztem lehet megteszi.
@Baku - a világ szeme rajtad, már kérdezgetik a FB falamon h próbálta-e már valaki. Ha lesz kedved írni egy vendégcikket, nyugodtan keress meg!
-
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
LógaGéza #46656 üzenetére
Walkera 2D gimballal sokan nyomultak tavaly a nagyobb Symakkal. De hát, hmm, mit is mondjak. Az X21 GPS-el meg minden kutyafülével annyiba jön ki mint az X8C + brushless átalakító szett. És az kb. ugyanolyan "butadrón" marad mint pl. az MJX Bugs 6.
Én brushedben már csak kis porbafingókat tartom relevánsnak meg a tanuló gépeket. Minden másra ott a
Mastercardbrushless. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
LógaGéza #46176 üzenetére
Az nem töltő hanem akku checker.
Ha iSDT akkor SC-608 vagy Q6 plus. Plusz kell egy táp, ami akár lehet egy öreg laptop vagy PC táp is. Ebben nem válogatós a kicsike.
Egy okostöltő nem kidobott pénz. Én azzal töltöm az akkus szerszámaim. Egy óra alatt végez a gyári töltő 12 órája helyett.Meg ólomakkut is lehet vele tölteni, tehát motor / autóakksit is, etc.
Szemüveg - én Quanum Cyclops V2 / EV800 / EV800D alá nem adnám, de én már bevallottan átléptem egy lélektani határt.
Vevőre nemtom milyen antenna kell, csak arra emléxem h valamelyik fórumtárs panaszkodott h szar az X6B, kipróbált jópár antennahosszt, aztán az egyik jó lett. Nade melyik?Van, akinek gyárilag jó.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
LógaGéza #46167 üzenetére
Nincs mit!
Az a töltő érdekes kérdés, mivel cca 1 akkut tudsz majd vele tölteni, mert a hajad kihullik mire végezne 2-3 akkuval. 1,5A töltőáram ugyebár. Viszont nem tud storage módot, így magadnak kell majd 3,8V-ra meríteni vagy tölteni az akkut. Egy B6-al vagy iSDT-vel kevesebb a macera.
A táv és vevő ok. Ha kicsi lenne a range a vevőn antennát kell cserélni.
A VR006 3 colos kijelzője nekem kicsi lenne. Én 5 col alá nem adnám.
Ugyanolyan Giant Power akkum van másfél éve, azzal kezdtem az érdemi FPV-zést. Ami abúzust, esést az kibírt, ejjha! -
Jackal2
senior tag
válasz
LógaGéza #42545 üzenetére
Azt lehet, hogy megveszed a Fuutont, egy Flysky távot, egy vevőt, meg 4-5 akkumulátort. Az FPV szemüveg lehet drága, de itt 10-150,000 között bármennyit el lehet költeni.
És mielőtt repülsz vele, egy 50 órányit szimulátorozol, illetve amikor kimész, viszel magaddal valakit, aki segít.
De még így is necces. Amit Terézatya írt, azzal kb. egyet értek, csak ne az Eachine Tiny QX80-at vedd, mert az egy fosrakás
-
Zotyafpv
csendes tag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
LógaGéza #42550 üzenetére
A syma X5C lényegében a leglajhárabb kopter, még a játékgépek közül is. Egy U807 és egy 1S kefés racernek nem gond a 20 - 25km/h szél. Egy 2S kefés racernek meg cca 40km/h a határ.
De pl. az Emax Babyhawk csak 85mm, aztán mégiscsak lehet vele csapatni.Persze, elhiszem, hogy nagy géppel akarsz kezdeni, de fpv-zni, brushless gépben, acro-ban? Ez három külön lépés. Ha egyben akarod, akkor vegyél még egy gépet cserének és jó nagy nyitott helyen gyakorolj, távol mindenkitől.
De az én véleményem már leírtam itt:
Megfontolandó atyai tanácsok kezdő racer pilótáknak -
maximilian4
addikt
válasz
LógaGéza #42545 üzenetére
Adsz neki egy gázt és ki repül a világűrbe. Én azt mondom ez egy profi technikai sport. Mire elérsz olyan stick kezelési szintre az nagyon nagyon sok óra, és ezen órák alatt 100%-hogy lesz olyan mikor nem fog összejönni minden (finoman fogalmazva), így valószínűleg a géphez is hozzá kell nyúlni. Tehát egy biztos: ha használod, nem fogod megunni.
Egyébként a lépcsőzetesség éppen azért nem hülyeség hogy első alkalommal ne zúzd szét a gépet. Egy alap racerben is amatőr szemmel olyan bivaly erő van. Ráadásul ezt kezelni is kell. Tapasztalat nélkül meg elég mélyvíz.
Illetve nem feltétlenül kell bugsot venni, hanem pl egy 90-130-as racert, amivel azért könnyebb elkezdeni, tanulni. Utána a töltő, táv is maradhat, csak új gépet kell venni.
-
Jackal2
senior tag
válasz
LógaGéza #42526 üzenetére
Szia, a két gép homlokegyenest ellenkezője egymásnak. Az MJX Bugs egy játék, 2 cella, RTF kivitel, nem kell hozzá semmi, megveszed repül, de mondjuk kezdőként az is necces lehet.
A Fuuton egy PNP modell, kell hozzá akku, táv, vevő és fel is kell programozni, de 2 mp alatt van százon, erős és nagyon könnyű. NEM ajánlott kezdőknek és nyugodtan vehetsz hozzá 20-30 szett propot is egy egyből.
Egy Syma X5c után ha választani kéne akkor inkább az MJX Bugs, vagy egy kisebb 2-3 cellás mini gép, az kevésbé veszélyes.
-
zsiz
őstag
válasz
LógaGéza #3370 üzenetére
emailre nekem is lassan válaszoltak, én cseszegetném őket live chaten is, ott egyből visszaírtak. (bár lehet, hogy most nem elérhető.) de ne hagyd annyiban, mégis csak egy cx20... persze, lehet hogy csak annyit mondanak hogy írj email-t. meg sztem jóesetben is valami kupont ajánlanak fel.. de hátha mégis megkapod
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LógaGéza #2109 üzenetére
Ezt a 360 fokos fordulatot hogy kell kivitelezni egy drónnal? Még kart se fogtam egyszer sem így azért kérdezem majd hogy kezdjem. Pár videóból próbáltam kiszúrni, de nem jöttem rá pontosan. A gázkart hirtelen csontra veszed és ezzel egyszerre csinálsz pl egy balra mozgást, majd visszaveszed a gázt illetve az irányt is egyenesbe rakod?
-
kazmerr
aktív tag
válasz
LógaGéza #1936 üzenetére
Syma-val csak óvatosan... Épp hogy elbír egy GoPro-t. Normális használatra még ez is mobius vagy runcam...
Most rakok össze egyet Yi-vel és rezgéscsökkentő felfogatással, elméletileg ma meglesz az utolsó komponens, a lába... Utána tudok tapasztalattal szolgálni, ha valakit érdekel.
Addig is súlyok:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GbREpvVDIxEpPWs9mR9RoQNTUc5_pkiE1RPmUqWs0EE/edit?usp=sharingEsetleg ha gondoljátok, akkor egészítsétek ki.
szerk: gyűlölöm hogy nem forgatja be automatikusan a linkeket
-
robotkutya
tag
válasz
LógaGéza #1929 üzenetére
Hello, köszi a tippet és az együttérzést!
Szimpatikus a Cheerson CX-20, az olcsóbbak közül a Hubsan mellett a JJRC H8C-öt találtam.
A Cheerson a tudásához képest valóban jó áron van, de kell venni hozzá kamerát is, meg egy gimbal sem ártana.Amit linkeltél transzmitter nélküli Hubsan, azért tűnik olcsóbbnak, mert az a0.3MP-es verzió, amit elhagytam az 2MP-es volt, pont mint az első linken, amit találtál. Még egyszer köszi!
-
laccy88
senior tag
-
maj-viktor
őstag
válasz
LógaGéza #1596 üzenetére
AZ "eredeti" rotate your owl megvan!?
https://www.youtube.com/watch?v=9hBpF_Zj4OA
ennek "paródiája":
https://www.youtube.com/watch?v=9Xsu9HxN_eUvagy a "Jaguar" válaszvideója!?
https://www.youtube.com/watch?v=FAGOcyvBap0 -
Minstrel
senior tag
válasz
LógaGéza #1571 üzenetére
Amúgy ha nincs semmid (töltő, táv, akku) akkor 80-100.000Ft körül tudnál összehozni egy jó 350-es vagy 450-es quadot ami már rezgésmentesen viszi a gopro-t. Ha nincs semmid akkor lehet jobb lenne valamilyen repülésre kész gépet venned, Cheerson CX20 vagy pl. Walkera x350 vagy Phantom akár használtan, mondjuk ezek már inkább 100.000 felett lennének.
Headless mód érdekes lenne videózáshoz, el kell felejteni headless módot nagy gépeknél, pár óra gyakorlás és megvannak az irányok.
-
jozsi252
veterán
válasz
LógaGéza #1526 üzenetére
Hogyha nem gyárilag balanszolt propot veszel, akkor nagyon hasznos egy ilyen cucc. Márpedig egy Syma szintű kopternél még álmodni se lehet ilyenről hogy balanszolva jön a prop.
2 dolog van amiért érdemes ilyet venni
- minimalizálni a gép rezgését
- jello csökkentése/megszüntetése -
jozsi252
veterán
válasz
LógaGéza #1524 üzenetére
Az is lehetséges hogy a motor nem azonos teljesítménnyel működik mint a többi.
Balanszolni - katt
Pár dolcsi összvissz, de nagyon megéri egy ilyet venni. Mert pl a gép rezgését is minimálisra lehet csökkenteni. Vagy akár kis celluxot ragasztasz egyik oldalra, és úgy tartod balanszba a propellert, vagy dörzspapírral csiszolsz ki a műanyagból.
-
törölt tag
válasz
LógaGéza #1423 üzenetére
Nekem elsőre jó volt, utána pár esés-ütközés után ( nem betonnal ) elkezdett jobbra húzni.
Ma megcsináltam ezt az újrakalibrálást és működött, de két pottyanás után már előre húzott ismét.
Amint ujra kalibráltam ismét jó lett. Szerintem igényli a teljesen vizszintes helyet kalibrálásnál. -
rollaz
tag
válasz
LógaGéza #1167 üzenetére
Megértem, hogy a saját érdekedben megpróbálod kitekerni annak az értelmét amit írtam, de ettől még nem lesz igazad.
A műszaki hiba egy minden műszaki termékre előforduló hibalehetőség. Legyen az fogorvosi fúró, Audi A8 vagy bármilyen UAV.További kellemes értetlenkedést/trollkodást.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
LógaGéza #1167 üzenetére
De a hardveren van főleg a hangsúly! Alapban ha ilyen felhasználásról beszélünk akkor nem is lehet quadban gondolkodni.
A komolyabb filmes drónok is hexacopterek vagy még inkább több hajtóművel rendelkeznek(nem tudom mi azoknak már a neve) ahol ha meghibásodik egy motor akkor sincs baj.
Mellette számít a repülési idő és a megtehető távolság.
Ahhoz ,hogy egy normális és biztonságos teljesítményt elérj és egy normális kamera is legyen akkor már rajta az nem 100.000.-es tétel.Gerygreyhou:
Azért kell pár dolog hozzá pl ,hogy te is előzetesen beleegyezz:
A befogadónak előzetesen bele kell egyeznie, hogy számára elektronikus számlát bocsáthassanak ki, kivéve, ha jogszabály ettől eltérően rendelkezik.
-az elektronikus aláírás készítéséhez tanúsítványt kell beszereznünk,
-az időbélyegzés szolgáltatásra kell előfizetnünk,
-szükségünk van egy aláírás-létrehozó alkalmazásra, amely segítségével elkészíthetjük a szabványos, mások által is értelmezhető, időbélyeggel ellátott elektronikus aláírástEzzel azért elég kevesen foglalkoznak még ,meg szerintem is fölösleges.Nagy cégek biztos ahol tízezres tételekben állítanak ki számlát.
De nem ez a topic lényege!
-
jozsi252
veterán
válasz
LógaGéza #922 üzenetére
Igen így van bővíthető. Már ha a plusz dolgokat/kiegészítőket értjük amiket hozzá lehet csatlakoztatni.
Ilyen pl. a Zenmuse GCU egység, vagy a BTU, iOSD Mini. De ha 1-nél többet akarsz csatlakoztatni, akkor kell hozzá Can Hub egység, ami Naza-M V2 PMU egységgel van összeköttetésbe.
Sokan úgy csinálják hogy FPV-re külön kamera van, mert annak nagyon kicsi a válaszideje, már ha jót veszel
illetve éjszaka szebb a képe Ilyen pl a Pixim kamera. Ha meg van iOSD Mini egységed, akkor pedig látod a telemetriát a videószemüvegen, esetleg a távra erősített monitoron.
Videofelvételre meg ugye ott a GoPro pl. vagy más akciókamera.Ezek a Syma JJRC gépek, illetve hasonló árkategóriájú quadok csupán arra vannak hogy az irányokat megtanulja az ember, illetve a le felszállásokat. Sajnos másra nem lehet őket használni, főképp videózásra nem. Szóval nem kell csodálkozni hogyha műanyag fogaskerekek egy idő után megadják magukat. De említhetném a szénkefés motorokat is, ami már jó elavult technológia.
Aki ilyet tervez, inkább várjon a vásárlással és úgy rakasson össze egy olyan gépet amibe pl. már Brushless ( kefe nélküli ) motor van. Igen előjön az hogy árba kb. tripla annyiba jön ki. De annak pedig nincs értelme hogy x felszállás után megadják magukat a motorok, vagy lezuhan, vagy még sorolhatnám az olcsóbb gépek hibajelenségeit.
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
LógaGéza #907 üzenetére
DSLR elbírása az egy nagyon más kategória, mint a gopro. Ezt fontos az elején eldönteni.
FPV (élőkép) mindenképp külön kamerát igényel, mert a GoPro és társai nem egészen valósidejűek, irányításkor zavaró lehet a fél-egy másodperces lag.
Programozott útvonal végigrepülése megoldható, én is épp egy olyan gépet építek, ami ezt tudja. Én azt mondom, hogy GoPro-val, gimballal (stabilizátor) és FPV-vel olyan brutó 250-300 000 Ft-ból már igen jó gépet lehet összeállítani, kamera nélkül úgy 100-120 az alja, a felső határ pedig a csillagos ég
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest