Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
őstag
en beujjitottam 2db e70-es dront
2x8ejro ertekben! es meg repul is!
7020-as moci 250-es aksi... fasza lesz!
falamon van hely boven kilogatom
mindig jo itthon vmi ajandekfele vmi rokon kolokgyereknekCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Peaceliker
addikt
válasz Teréz Atya #46301 üzenetére
-Eachine C800T - 4300 kb 5200 helyett
-ONLYOU® ESD 7pcs BGA Precision Tweezer - 1000 kb 1400 helyett
-Eachine Fatbee FB90 - 4800 fene tudja mennyi helyett, sztem itt lesz discontinued
-rs 2205 "vtail" motor (4db) - 2100/db (pontozva) kb 3000/db helyett
-DANIU 34x23cm Heat-resistant Silicone Pad - 1200, állítólag 4300 helyett
-JJRC JJPRO-P175 - 18200 (+3500 marha gyors posta meg a nem akarok fizetni vámot biztosítás) - 26000 helyett
-Realacc Pagoda - 1300, amúgy kb 1500, de amúgy is akartam venni
-FrSky XSR - 3900 kb 4500 helyett
-Charsoon DC-4S 2-4S Li-poly/Li-ion Battery Balance charger - 2900, kb 3500 helyettarrov v3 ról szerencsére lemaradtam
42k ból meg is úsztam, hogy nem akartam venni semmit
(#46310) Teréz Atya
na végre ezt a vázat én is lestem, ha nem úgy alakulnak a dolgok 5 colos gépeim körül ahogy, akkor tuti ezt veszem én is.
és akkor semmi fölös izé (gps) nem lesz rajta? tessék kicsit grammnáciskodni vele, legyen kicsit ellenkezője mint eddig(#46346) PNP
az korrekt, bg n drágább volt, 18k ra biztosítással együtt 3500, elvileg 5-8 munkanapos
"Oh my Goa'uld!"
-
varadigabor
senior tag
válasz Teréz Atya #46310 üzenetére
Am én is ezt a Frogot néztem.
Hétvégén meg tanultam hogy buzzer se kell mert az plusz súly
Diatone jövőre már sztem elavult leszEzt most találtam Foxeer motor, úgy néz ki mint egy broterhobby motor. Elég amper éhes.
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Peaceliker
addikt
válasz varadigabor #46354 üzenetére
Valszeg az is. Floss hiperlite is bh cucc meg még sztem pár másik is. Amúgy "csupán" 1300g hoz marha sok ennyi amper, ez így gagyi. Ismerősömmel írta ma : "Hyperlite 2204 2722 5*4*3 1230g 29A padon"
És ez papíron 20g os motor, de elvileg picit több. Sztem köv célpont egy ilyen apró kis szörny
Ezzel kb 240-250g lenne a gépem és húzna majd 5 kilót... Bele gondolni is szörnyű"Oh my Goa'uld!"
-
cd334
tag
Szerintem erre pont jó lenne molnigee oldala a dronearena.hu
-
Adams15
aktív tag
Ti találtatok esetleg valami hivatalos infot is arról, hogy egy szoftverfrissítés miatt a DJI P3S drónok rth funkciója nem megy? A 24.hu-n volt ez: [link], de nem nagyon találok erről hivatalos infot, honna fogjuk tudni, hogy mikor biztonságos vele repülni?
-
vegyszer
addikt
Kitalálom, mobilról vagy, mert jó pár cím ott van a lap tetején jobbra.
(igaz, ez a repterekre vonatkozik, de lassan változnak a szabályok.)"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Nand708
csendes tag
válasz varadigabor #46362 üzenetére
De akkor ez origi Foxeer?
Én értem, hogy olcsón gyártanak, de a BG-on 2X annyiba kerül... csak van vmi oka.
(Vájjá' má', üres a paypal számlám... haggyá' nekem is) -
Peaceliker
addikt
Ha most meg GB n lesznek durva akciók és elkezditek mutogatni csődbe is megyek, szal csak okosan
"Oh my Goa'uld!"
-
vandor01
őstag
válasz Nand708 #46363 üzenetére
en pl vettem occcon tx jellegu kis kamerat 9fontert akcioooban a GB-en
minden faszan mukszik de pl a dugaj rajta forditott polaritasu
valamint 150FOV-ja de ha a gepen kozepre allitom akkor a bal oldalbol
tobb latszik... szoval lehet alapbol 120 volt es a +30-at balodlra hozzatoltaknem zavar mert elforgatom a kamerat 10-15 fokkal jobbra utanna minden kozepre kerul
sum sum oda kell figyelni mert lehetnek ilyen "trefas" problemak
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Jackal2
senior tag
válasz Peaceliker #46364 üzenetére
Egy kis anekdota erről az egészről, ami folyik:
- BG az atyaúristen a kínai webshopok azon fajtájából, amelyek a nyugati civilizáció felé adnak el (értsd: EU, USA, gazdag nem EU államok)
- a GB idén lenyomta őket néhány dologban, telefon, tablet eladás stb. az új szállítási módoknak köszönhetően
- A BG még mindig disznaj RC hobbyban, mert brutálisan széles a választékuk és olcsók és megbízhatóak is, ellenben pl. Alival, meg Eaby-jel ami egy katyvaszA lényeg az, hogy a GB/TT/ egyéb boltok elkezdtek saját márkákat kitalálni, hogy kiszorítsák a Banggoodot (Alfawise, Furibee stb. GB), Goolrc (szerintem TT), de ez nem nagyon sikerült, mert a Banggood ilyenkor kitalált egy gyors akciót és újra tarolt (pl. 20.000 forintos V-tail, meg 18.000 forintos JJRC PRO 200).
Szóval most jelenleg az van, hogy a Banggood nyiomja a dömping taktikát, ami alá bedömpingeltek a többiek és most úgy néz ki hogy ha valami száz a BG-n, akkor BIZTOS hogy 98 USD lesz a Gearbesten....
Ennyi, vagyis megy a harc.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
mobbo
senior tag
válasz Adams15 #46357 üzenetére
szerintem ez a cikk egy hazai fb-os sztoriból született, volt valaki akinek rth-ra egyhelyben állt a drón, de lehet teljesen máshogy történt minden és hover volt beállítva jelvesztésre... rengeteg fa...ságot lehet mostanában olvasni olyanoktól akik nem olvasták el a használatit és/vagy nem tudnak angolul
hivatalos forrásból nem olvastam ilyet
mavicnél volt egy eset a napokban ami összefügghet a fw-rel, ott a home point ugrott el repülés közben 12km-t, de lehet az ipad mini adott rossz gps adatot rosszkor -
mobbo
senior tag
válasz Teréz Atya #46313 üzenetére
Teréz Atya erre nincs kuponod?
-
Teréz Atya
senior tag
Kupon külön nincs, de most vettem észre, hogy az autumn sale-en tudsz igényelni saját különbejáratú 18%-os RC kupont.
Ha nem találnád, felraktam a FB falamra.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
zoli03
őstag
Hány dollár szokott lenni az iSDT Q6 Plus akció nélkül? Most 44 USD, én 50 alatt nem nagyon láttam még.
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz zoli03 #46372 üzenetére
Az iSDT Q6 50, az SC-608 40 körül szokott lenni akcióban. Akció nélkül 60 és 45.
Persze aztán van még akciósabb ár, amikor GB a BG-nek akar odapörkölni és vice versa, de az ritka.Most nézem h két hete annak örültem h a Gearbest 49-ért adja a Q6-ot.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
zoli03
őstag
válasz Teréz Atya #46373 üzenetére
Magyarul, akkor most nagyon megéri, még az akciós árból is levettek több, mint 10%-ot .
-
-
AMDaZERG_1
senior tag
Kezdek megtörni...
Netán, ha rászánom magam a kamera cserére melyikkel járok jobban? Foxeer 1177 v2 vagy Runcam Swift 2?Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Teréz Atya
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #46376 üzenetére
A swiftben az a pláne h van OSD-je, de neked meg benne van az alaplapban, így szerény véleményem szerint mind1.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
mobbo
senior tag
válasz Teréz Atya #46371 üzenetére
-
Teréz Atya
senior tag
No, fasza, Pozsonyan már esik!
-
vegyszer
addikt
Ha még valaki töri a fejét kefementes zsebcincáló építésén, itt egy 14$-os motorszett...
És persze maradt némi apró a zsebében."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
ivanicsm.93
tag
Sziasztok!
Az egyik munkatársammal azt tervezzük, hogy drónnal készítünk videókat (pl. autóról, tájakról).
Segítséget szeretnék kérni, mert sosem vezettem drónt. Régebben volt robbanómotoros modellautó, repülő (játék kategória), tank, helikopter (szintén játék kategória).
Úgy terveztem, hogy első drónnak egy komolyabbat vennék amin meg tudnám tanulni az irányítást, és később videózásra is tudnánk használni.
DJI Phantom 2-t és Phantom 3-at néztem. A digitalko oldalán most akciós a Phantom 2
Ehhez még egy sport kamera kellene és ha jól látom, repülésre/videózásra kész.Phantom 3 Standard-ot emagon láttam ami újracsomagolt és hivatalos karbantartást végeztek rajta. 138 000Ft-ért árulták, de sajnos megvették. Egy másik oldalon találtam még 155 000Ft-ért: [link]
Legszívesebben a Phantom 3-at venném meg, mert van hozzá normális kamera, plusz Phantom 2-t már a DJI oldalán nem lehet kapni. Gondolom alkatrészt is nehezebb lesz találni hozzá a későbbiekben.
Szerintetek érdemes még Phantom 2-t venni, vagy inkább Phantom 3-at?
-
mobbo
senior tag
válasz Adams15 #46385 üzenetére
a magyar csoportban, ezt tegyük hozzá
és ott a közönség összetétele elég, hmm hogy is mondjam
szóval elég vegyeskedvencem amikor nem értik amit kiír repülés közben a drón és képernyőfotókat posztolgatnak be, hogy mi volt az
ja meg minden héten van valaki aki keresi a gimbal stabilizátor gumikat tartó műanyag pöcökből a hiányzó kettőt
egy időben minden feltöltött képre az volt az első kérdés: engedély volt repülni? erről mondjuk már leszoktak... -
mobbo
senior tag
válasz ivanicsm.93 #46386 üzenetére
phantom 2-t nem érdemes már, közlekedési múzeumnak kellene szólni, hogy találtál egy bontatlan darabot
-
FingR86
őstag
JJRC JJPRO - P130 Battler 130mm RC Racing Quadcopter - RTF
5.8G FPV 800TVL Camera with 2.4GHz 6CH FS - I6 Transmitter Naze32 10DOF 66.96$[ Szerkesztve ]
-
mobbo
senior tag
válasz ivanicsm.93 #46390 üzenetére
bizonytalan a downlink mert wifi alapú, kicsi a hatótáv, az advanced és a pro a minimum amit venni érdemes
de sparkot is nézd meg, igaz h 2D a gimbal de lehet vele egész jó felvételeket csinálni, viszont csak 1080p -
Adams15
aktív tag
válasz ivanicsm.93 #46390 üzenetére
A hatotavolsaga kisebb joval a p3s-nek, valamivel a kameraja rosszabb, full hdban 30 fps, az adv es a pro sztem mar 60 fps full hd, nagyobb felbontasnal fejbol nem tudom hirtelen hogy van, de ezt a dji oldalon a specs- nel megtalalod.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz ivanicsm.93 #46386 üzenetére
FB falamon két hete ennyiért linkeltem a vadiúj Phantom 3S-t.
Nem tudom él-e még a kupon. Ha nem, akkor probálok neked kutatni valamit.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
válasz syler123 #46395 üzenetére
A gép nagyon gyenge a súlyához képest. Úgy képzeld el h a Falcon 180 ehhez képest egy rakéta.
Viszont harapós RS1306 mocikkal vagy egy nagyobb vázban nagyobb propikkal már jó lehet.
Tehát alkatrésznek, elbontani ideális.[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz Teréz Atya #46396 üzenetére
Azt úgy sejtettem, de ha eladja az ember a távot, akkor nem sok marad árban a gép, ennyiért kefés motoros gépet lehet kapni. Bár most nagy kedvem nincs még eladással kínlódni, amilyen mákom van az is a nyakamon maradna...
Mondjuk még várok, akciónak egy jó kezdet, lesz itt jobb gép is.[ Szerkesztve ]
-
ivanicsm.93
tag
válasz Teréz Atya #46394 üzenetére
A Facebook oldaladon lévő 499 dollár, ami olcsóbb lenne mint amit én találtam 155 ezerért. Viszont egy ekkora csomagot gondolom vámoltatnának... :/
Adams, mobbo: Köszönöm a válaszokat. DJI Spark már drága lenne. Még ezen a 155 ezren is nagyon gondolkodok.
[ Szerkesztve ]
-
Adams15
aktív tag
válasz ivanicsm.93 #46398 üzenetére
@ivanicsm.93 Ment egy pü
-
Teréz Atya
senior tag
válasz ivanicsm.93 #46398 üzenetére
Jajj, te sem hallottál még az "okos" postáról?
EU Express(DPD) no VAT
Europe Registered
EU Registered (JMS) send battery,liquid(nl post company)
Europe Express (HQ) maybe no VATA hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest