Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-05 18:11:35

LOGOUT.hu

DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105709) tomazin válasza cof (#105708) üzenetére


tomazin
veterán

500ugyfel semmi. De 2000 is az. En elhiszem,h faj, de optikai halozat nem egy koax, ahol lerakok meg egy cmts-t es kesz(valojaban az se ennyi, de kevesbe fajdalmas). Meg van tervezve,h melyik cimre melyik szalrol melyik szin megy. Ergo a jajj 25cmre van a kabel azt jelenti, hogyha bekotnek azt egy masik cim elol kell elvenni ES ezt mindenhol le is kell normalisan adminisztralni (barmilyen meglepo, de ez sem trivialis es tipikusan az ilyen 20cm a masik utcabol lesznek a cimadatbazisba nagyot belekulazunk es utana meg kenegetjuk tortenetek).
A halozatfejlesztes nem annyiba kerul,h kihuzok egy kis kabelt. Egy zsak tervezes, engedelyeztetes ami eroforras es penz, ezen felul akar uj kabel vegig a kozponttol, aktiv es passziv elemekkel amihez a szerelobrigad nem jo, hanem kulon telepitokkel csinaltatom.
Es akkor azt mondjuk,h termeszetesen bekotjuk ont, csak ezt a laza 50mt kell kifizetni (ezt most hasamra utve mondtam, de nagyon felette van az osszeg amit akar tobben is hajlandoak lennenek kifizetni, igy a valasz annyi,h nem. Minek szamolgasson valaki, ha ugyse lesz kifizetve)

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.