Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#106253) proci985 válasza Edge (#106252) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

igen, erre jon a rorg.

shadownal a rorgnal egyelore a legkezenfekvobbnek a frostburn tunk. egyreszt ad 20% damot (ez jo de nem annyira erdekes), plusz fagyaszt. namost az utobbi azt jelenti a gyakorlatban, hogy az ellenfelek tamadasai kevesebbet proccolnak. PTRen teszteltem, ez tulelesben nagyon sokat segit. es tippre 110-115 folott ennek meg szerepe lesz, pl a horde + arcane + cold enchanted elementalis tamadasu csapatoknal.

multishot UEnel befer egyszerre a gunes es a cinder. +20% dam es rcr, lehet megint az lesz az erosebb a phys variansnal. mivel a fire UE a legegyszerubb nobrainer quickrifter dh. ez ugye a guardian egyik cuccahoz kelleni fog, szoval jo, ha gyorsan van.

granatos / generator UEnel kicsit nagyobb szabadsag lesz az ekszerekkel, de ezt nem probaltam regota, itt lehet lesz meg meglepi. tempora alapvetoen ez is lassabb a multishotnal GR push kivetelevel.

M6nal befer a garwulf vagy a cinder. Tippre a fire clusternek reneszansza lesz. en annyira nem szeretem az M6ot, mert csoportban (ha nem te vagy a main dps) nem jo, mozgekonysaga UE / shadow viszonylatba rossz, tetejeben rovid rifteket es quick riftet nem annyira szereti a mechanikaja. viszont pushra remek lesz es 6-8 perc koruli rifteken kb idealis lehet.

N6M4nal befer a CoE vagy az elusive. N4M6nal is.

ami meg lehet: van az N6S2 varians, ez egy FoK varianskent meg bejohet.

LoN FOKnal a RORG ugye nem erdekes, de azt szerintem max par mazochista fogja tolni, ha egyaltalan valaki.

---

ugye ehhez hozza kell venni, hogy a shimizu FoKon kivul en toltam mindennel, viszont egyertelmuen a shadow (push) es az UE (quick) a kedvenceim, amire rajon az N6M4 amihez viszont a masik kettovel ellentetben meg nincs teljesen felkovezett karim es csak elozo szezonban jott be.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.