Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105335) persil válasza Ellia (#105333) üzenetére


persil
nagyúr

Sokan írjátok ezeket, mint alternatíva. Hát, ha tényleg meghal az ember egy kis újdonságért és még nem próbálta őket, akkor tényleg remek alternatívák, DE. Amennyiben nem haldoklik az ember egy kis hack&slash élményért, akkor nincs igazán más játék.

Oké, aki beleölt sok-sok órát ebbe-abba, az valószínűleg nem fogja csak úgy letenni őket, de be kell vallani, hogy "minőségben" egyszerűen a közelébe nem érnek ezek a diablo-nak. Nézzük meg a ui-t, a hangokat, zenéket, az irányítást, stb... Egyszerűen sehol nincsenek a diablo-hoz képest.
A grim dawn konkrétan olyan, mintha valami 5 fős indie studió csinálta volna pár hét alatt.

És most mindenki tegye félre, hogy belehúzott a diablo 3-ba 2000 órát és megunta. Nyilván "unalmas" és nincs benne semmi újdonság, nem jön tartalom stb. De a többségnek benne van több száz, több ezer óra szórakozása, nyilván más az ember véleménye, mint a megjelenés napján.

Szóval persze "szar a diablo", nem nyújt már semmit blabla, megértek mindenkit, de lássuk be, hogy amiket alternatívaként ajánlanak a játékosok, azok valójában a diablo köpetébe sem léphetnek bele minőségben. Baromira látszik, hogy nincs ott egy blizzard kaliberű csapat.(és a kivált, majd másokkal összeállt 2-3 arc nem fog a top lista elejére hozni semmit)

Szóval, ha már fulladozol egy kis újdonságért és nem volt hozzá szerencséd, akkor nagyon jó a torchlight, vagy a titanquest(főleg utóbbi). Ha rászánod magad és komolyabban belemerülsz, akkor a path of exile is nyújthat sok-sok kellemes órát, végkimerülés esetén a grim dawn sem szörnyű, de vallja be mindenki magának, hogy félmegoldásokról beszélünk.

Bocs, hogy ilyen hosszú lett, de na, a lényeg megvan :D

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.