Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
szilasz007 #47 üzenetére
Én már beneveztem egy 44mm-es, BT-s hetesre. A 6 classic hétvégén megy az apróra.
-
szilasz007
aktív tag
Végre kinn az első értékelhető teszt a sok unboxing, meg marketinget ismételgető szemét videó mellett: https://www.pcmag.com/reviews/samsung-galaxy-watch-7
Azért ez se tudományos, de az, hogy azt írja pontos az óra, és reszponzívabban követi le, mint az alma, ami eddig kb a top volt, bizalomra ad okot.
Remélem még pár hasonlót olvasni fogok és valóságba is hozza majd az óra, amire már várok évek óta.
... és akkor már csak azt a majmot kellene jobb belátásra meggyőzni, ki szerint a forgatható lünetta csak a classic modellé. Pedig a tökéletességet súrolná, ha a bika aksi, jó szenzor és a lünetta találkozna...
Hopp! Már videón is van pár grafikon....
-
Evo50
tag
Sziasztok!
Watch 7 44mm LTE, első tapasztalatok:
+ Bringázáskor (teló nélkül) az útvonal pontos lett.
+ Pulzusmérés jobb mint a W4-en volt.
- Kedvenc számlapom nem telepíthető rá. -
e.vid
senior tag
válasz
szilasz007 #41 üzenetére
+1
Adtak egy CRP kupont... -
válasz
szilasz007 #42 üzenetére
Nem edzek. Max gyalogolni szoktam többet az átlagnál.
-
szilasz007
aktív tag
Jaj de jó. Most jött a levél, hogy készlethiány miatt júli 27.-e után adják fel talán az ultrát. Samsung.hu, Szürke model. Bejelentés napján leadva. Csak kicsit gondolom azt, hogy anyád
Ja és +1. Akkor Mi a faxom a "szállításra előkészítve" státusz. Mit készítettek elő? A levegőt?
-
Rendelésnél nekem is azt írták várható szállításnak, aztán 2 napra rá megváltozott a dátum. Először arra gondoltam, hogy azért, mert rendeltem aznap egy telefont is (S24U), és akkor már egyben kiküldik, de aztán más is írta tegnap, hogy megjött neki az óra, meg még Fold telefon is.
Viszont a rendelt telefont meg 1 munkanappal később hozták ki (péntek helyett tegnap), ahhoz képest, amit előre írtak (hátha ez vigasztal, de tudom nem
).
-
Tybike81
őstag
Amúgy nevetséges, hogy az előrendelőket ismét szopatják. Lassan egy hete rendeltem meg az Ultrát, és 07.19ig elvileg meg se kapom, mert az a várható szállítási idő...
-
klooo
tag
Tegnap megrendeltem a Watch 7-et. Nagyon várom már. Még nem volt Galaxy órám, csak aktivitás mérőm, abból több fajta. Most tönkre ment a Huawei Fit-em, így adta magát, hogy az S23 ultra mellé beszerzek egyet. Van aki rendelt és meg is jött neki? Mik az első tapasztalatok?
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Fiktivlife #32 üzenetére
Köszi
-
Fiktivlife
tag
válasz
BusinessGuy #31 üzenetére
ELOREG8 a kód mindenkinek. Ebből rögtön kiderül hogy kapsz 8000 Ft kedvezményt...
-
BusinessGuy
őstag
Nincs véletlenül valakinek samsungékhoz kuponkódja ami felhasználható? Nem regisztráltam a Samsung rendezvényre igy lemaradtam és eléggé szemezek az órákkal....
Köszi ha akad. -
Fiktivlife
tag
Ha valaki előrendelne telót akkor én vevő lennék mellé egy 44-es watch-ra és egy Buds Pro-ra, Bp-en. Teló + Buds Pro + Watch szettben vásárlásánál -15% a SES-nél !
-
Csocsesz75
őstag
Képfrissítés maradt 30 Hz ?
-
zdanee
őstag
Stagnáció. Vagy nagyon kényelmesek és azt gondolják nincs dolguk, vagy nem tudják innen hova tovább. Régen nem volt kötelező minden évben új modellt kiadni. Csak azért, hogy nagyobb legyen a szám ma sem kellene.
-
bala4
csendes tag
Na most kezd szarakodni a Watch 5-öm, úgyhogy rá kell szánnom magam egy 7-esre. Ha valaki ki tud segíteni bármilyen kuponnal, privát üzenetben szívesen fogadom, és igyekszem valamit felajánlani cserébe!
-
laci1892
őstag
Az örvendetes hogy az ultra, multisport óra meg elég jó a tudásban hozott repertoár is.... De majd' 300.000 pénzért lehet hogy, inkább coros, suunto de lehet leginkább Garmin multisport órát vennék már. Persze ez még mindig egy okosóra inkább, a véleményem meg nagyon szubjektív tudom de.... Sportra szerintem inkább Sport órát. Egy fenix 7x solar solar azért túl azon hogy kedvezőbb áron van, tudásban - ami a sportot illeti - szerintem azért megbízhatóbb. Ráadásul jóval többet ad a háttér alkalmazás a felhasználójának. Ráadásul üzemidőben - már csak a solar miatt is - erősebb.
Fancynek viszont, fancy. De lehet Rosszul látom a dolgot. -
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Elsőre nekem is furcsa volt, de szerintem nagyon jól néz ki a narancssárga szíjjal, ami a kedvenc színem (nem, nincs köze a politikához).
-
Lajmund
őstag
válasz
Parallaxis #21 üzenetére
Jó kèrdés de szerintem felejtős. Engem meg az érdekelne hogy milyen a pulzus mérő. Ugyan olyan kaka mint a többiben?
-
Parallaxis
addikt
Kíváncsi volnék, hogy az Ultra ennyi pénzzért képes-e már külső eszközökhöz (pl. pedálszenzor) kapcsolódni...
-
zzola
titán
Picit elgurultak az árak a Samsungnál. Óra 280e-ért. xD
-
Janaboy
veterán
Akkura kíváncsi leszek a sima 44es és az Ultra esetén is.
-
rattan
tag
Na megnéztem 279e az Ultra.
Ha beszámíttatom az LTE watch 4 44mm-est, 617 ft-ot adnak is érte...
Sokkal inkább egy Watch 5 pro, ha meg sportolni kell ennyiért már Garmion Fenix/Epix is akad. -
SX Wave
aktív tag
- Milyen az Apple Watch Ultra formája?
- Szerintem szögletes.
- Aha.. akkor a miénk is valami ilyesmi lesz.
- És a kijelzőtt szögletesre cseréljük?
- Dehogy... jóvanezígy. -
tixem
addikt
Kabaré kb az összes termék, amit ma bemutattak. Kár volt az úgynevezett fejlesztésükre pénzt áldozni. Bár lehet, hogy nem is költöttek rá semmit, gyakorlatilag nulla fejlődés a tavalyiakhoz képest, órákat meg újfent tönkreverték a lünetta elhagyásával. Szánalom.
-
polo493
tag
3 hónap múlva meg jönnek a leárazok,kuponok akciók szokás szerint könyörögnek hogy vegye valaki meg 1 év az féláron sem lesznek ezek a mostani bejelentések!
megveszel egy 750e telót azt másfél év talán 300e körül el tudod adni -
sittes79
addikt
ceges discount meg ex ora beszamitassal nalunk itt 400 eur az ultra + ingyen szijjal, nem tudom cserlejem e a classic 6ost
-
janeszgol
félisten
Hát mit mondjak, nagy a fejetlenség a cégnél. Van forgatható lünetta, majd nincs, majd van és sokan örülnek neki, majd megint nincs. Tipikus Samsung minőség és gondolkodás. "Ja amúgy használtátok és szerettétek? Nem baj, le van szarva."
Mint a One UI-ban a háromvonalas gesztusvezérlés, amit kivettek.
-
Természetesen saját, szubjektív vélemény: Ajjaj... én még úgy voltam vele, hogy az Apple Watch Ultra sem lett éppen "szemet gyönyörködtető példány" (de persze megvettem, mert a sima után akartam egy strapásabb/jobb üzemidejű/üvegfólia kompatibilis sík kijelzős stb. órát), erre jött a Samu féle ultra. Na, mostmár szinte gyönyörűnek tartom az AWU-mat.
-
Predatorr
őstag
Erősen gyanítom, hogy a 40 és a 44mm-es változat tokja is eltérő. Talán még kicsit lejjebb megy az 5 Pro ára, csak mire vennék, megszabadulok a Samsung bugphone-omtól is.
-
undercover
őstag
Nincsen fekete színben a sima Watch 7? hmm
-
joey04
titán
Nem nagyon jött össze ez a nap a samunak ahogy olvasom a véleményeket
-
Lajmund
őstag
Igy a képeken tényleg buta batár az ultra. Az apple féle kivánatos de ez hát izé
Megfogom nézni élöben de nem érzek most késztetést hogy megvegyem. Kimondottan szebb a gw6c 47mm. A bicos funkcio csábto de megnézném hogy ugyanugy szarul méri e közben a pulzust mint a 6 ami ahogy elkezd izzadni a kezem egyböl eldobja pont akkor amikor a legjobban érdekelne..
-
polo493
tag
jobb lett volna egy watch 6 pro kaptunk egy nagyon nehéz és drága apple koppintást
-
Ez az ultra nagyon bénán néz ki... mindig érdeklődve nézegetem a Samsung óráit, hátha egyszer majd visszaváltanék Garminról, de egyelőre nem fenyeget a veszély...
-
Gábor001
tag
A Sima GW7-ből kiszedték a virtuális lünettát? Én a fizikai pártján állok, de a virtuális még mindig jobb volt, mint a semmi.
Cukormérésről van valami hír? Engadget-en írtak valamennyit róla az Ultra kapcsán.
-
ForRedGlory
félisten
Ez az Ultra sem tudja eldönteni, hogy Apple Watch Ultra vagy Galaxy Watch legyen.
Szerintem bűn ronda, de konek a pap, kinek a papné.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új chipset, új szenzor, megint nincs lünetta, az Ultra viszont valamivel többet tud és elég sportos designt kapott.
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Microsoft Office és Office 365 topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Garmin venu 3
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest