Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• willike71

tag

válasz tkesy #3784 üzenetére

Tulajdonképp egyet értek veled, csupán arra akartam kilyukadni, hogy mivel monopol helyzetben van a Codi az F1-el, összetehetjük a kezünket, mert viszonylag élvezhető a játék. Persze lehetne sokkal jobb is, lehetne komolyabb munka a háttérben, de valamiért nem így van. :N

Valószínüleg nem kevés munka és pénz árán jutott a jogokhoz, és 2010-ben végre betapasztottak egy hatalmas űrt amit a sony zsebében porosodó jog hozott össze. Ha így nézzük még mindig jobb egy ilyen játékkal játszani, mint a semmivel. Én optimista vagyok, és remélem, hogy a háttérben csak dolgoznak valami igen ütős új engine-en, ami talán megelégedést hoz nekünk, mert lássuk be a Codemasters már alkotott jó dolgokat anno (Colin 2 vagy TOCA 2). :K

Apropó... A GRID 2-höz fejlesztettek új motort, vagy a már agyon módosított EGO ennek is az alapja? Tudja ezt valaki? :F

Azért azt nekem, mint optimista embernek is be kell látnom, hogy picit ráültek erre az F1 The Game sikerre és mintha csak a pénzt akarnák bekaszálni belőle, de nem törődnek a hosszú távú dolgokkal. Ugyanis ha 2009-2010-ben ráállnak erre a fejős-malacra és komoly engine-t kezdenek fejleszteni alá, megfelelő emberek összehozásával (ami ugye sok pénzbe került volna), akkor kb. mostanra, a 2012-nél vagy legfeljebb a 2013-nál már egy nagyon profi dolgot lehetett volna összedobni. :F :W

Tegnap véletlenül belefutottam a GTA 5 egyik-másik gameplay (GTA 5 gameplay) videójába és el is keseredtem. Ott hogy tudnak ilyen profi grafika mellett ennyire jó autó fizikát fejleszteni, ráadásul egy olyan játékba, ami alapból ugye nem is autós szimuláció... Nem értem a Codi miért nem képes legalább hasonlóra... :(

Új hozzászólás Aktív témák