Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
willike71
üzenetére
Az igen ...

Látod erről beszéltem, itt jön ki a skill különbésg, nekem csak Raikönnen volt 2 hét, neked az egész 2 óra, grat

Most a másik érmes cuccal küzdök, a Suzuka arany sehogy nem akar összejönni
... valahogy nem fekszik az a pálya. 
ezt mondom én is ... olyan szépen folyamatosan én nem tudok kanyarodni, mint Ti a linkelt videókon ... azt hittem pedig elég lesz, ha analóg lesz a 2 "ravasz" is, gáz - fék adagolás, de az analóg karral tényleg nem lehet olyan finom mozdulatokat tenni, és nem tudom konfigolni se.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Crimson Desert
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- További aktív témák...
- MiPlaystation 5 1TB lemezes+ 1db kontroller 2026.11.17-ig garanciás
- Dell Alienware AW2725DF Monitor - 2 év 2 hónap garancia - GARANCIÁBAN CSERÉLT (Új)
- Gigabyte GA-H170M-D3H alaplap, i5-6400 CPU, 240 GB M.2 SSD, Windows 11
- Apple MacBook Air M4, 256GB, 24GB RAM!!!!! Szinte új, 2.5 év garancia! Makulátlan állapot!
- Sapphire NITRO+ RX 6950 XT 16GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... valahogy nem fekszik az a pálya.