Hirdetés
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
Hja. Itt is mentés hiba van ,nem tudnak megbízható mentést csinálni,nekem itt azt hiszem 5x ment el a mentésem ,vagy már nem tudom ,de sokszor ...
..2x a karrier is odalett a rangokról nem is beszélve online,de állíts mindent vissza minden pályára az autóbeállítást külön TT külön GP
nincs is kedvem még a karriert sem fojtatni,habár el kezdtem ismét 50% melbourne, Caterham-al meg van 3. hely .Igaz, már kb:1hónapja bírja,na meg az is,hogy nem játszom annyit vele.de ennyi.... nem fog megint hülyét csinálni belőlem a felhőtároló. Akkor ott van még ,hogy minek is csináljam a karriert,ha aztán nincs kivel versenyezni online
Igazából az online játékokat szerettem hús vér emberekkel ,nem pedig a program ellen versenyezni. de itt sajnos nincs rá lehetőség ,
jó ha páran összejönnek nem,hogy verekedjünk a helyért,hogy ki fér még be egy szobába
ááááh. változik a világ 
Új hozzászólás Aktív témák

- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR !UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) WQHD 240HZ GAMER Q-LED MONITOR ! AKCIÓ
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
..2x a karrier is odalett a rangokról nem is beszélve online,de állíts mindent vissza minden pályára az autóbeállítást külön TT külön GP
nincs is kedvem még a karriert sem fojtatni,habár el kezdtem ismét 50% melbourne, Caterham-al meg van 3. hely .Igaz, már kb:1hónapja bírja,na meg az is,hogy nem játszom annyit vele.de ennyi.... nem fog megint hülyét csinálni belőlem a felhőtároló. Akkor ott van még ,hogy minek is csináljam a karriert,ha aztán nincs kivel versenyezni online
Igazából az online játékokat szerettem hús vér emberekkel ,nem pedig a program ellen versenyezni. de itt sajnos nincs rá lehetőség ,
jó ha páran összejönnek nem,hogy verekedjünk a helyért,hogy ki fér még be egy szobába
ááááh. változik a világ