Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Olvasgattam a véleményeteket. Többnyire egyet értek, sok olyan dolog van, amit megcsinálhatnának a fejlesztők még, hogy igazán jó legyen az F1 sorozat.
Első körben mindjárt az engine-t kell kihajítani az ablakon, mert a GRID-hez lehet, hogy jó volt, de az F1-hez már csak nem sikerül igazán jóra összehozni, hiába fejlesztgetik tovább az alapokat. Tehát kellene csinálniuk egy teljesen új engine-t arra kihegyezve, hogy ne csak árkád irányban lehessen jó, hanem némi szimuláció is kerülhessen bele. Persze nehéz megtalálni az ideális egyensúlyt, ez biztos.

A GP4-hez hasonlítással nem értek egyet. Szerintem egy ilyen játéknak nem csak fizikában, de grafikában és aktualitásban is helyt kell állnia. A Geoff Crammond nevével fémjelzett fizika nagyon szerethető és jó volt, viszont grafikailag nem volt épp toppon, illetve a jogok hiánya miatt 3 évvel el volt maradva aktualitásban. Jó, tudom, utóbbin segítenek a mod-ok, de most maradjunk a moddolatlan játéknál.
Tehát az Codi F1 sorozata elvileg többet nyújt, de ez minket vérbeli szimulációt szerető játékosokat nem vigasztal. Megoldás az lenne, ha Geoff srácot felvenné a Codi és elkezdenék a melót gőzerővel. Ez esetben az F1 2016 talán már jó lehetne, addig meg körözgetnénk a GRID klón F1-ekkel.

Mindezek ellenére jó ez a játék, jókat lehet versenyezni benne, és ami a fő, hogy a sokunk által szeretett és aktuális Forma 1 világába ültetve, sőt mindezt nagyon jól megvalósított grafikán. Azt a tézist én nem tudom elfogadni, miszerint a jó grafika nem számít, mert igenis számít. Ha nem így lenne, valszeg GP2-vel autóznánk még mindig, Doom-al fps-eznénk és Dune 2-vel vagy Warcraft 1-el stratégiáznánk és még sorolhatnám.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Óra topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini Blue 128gb
- Samsung AU7022 65 Smart TV 4K Ultra HD LED hibátlan, dobozával
- 8 DARAB (Január 28.) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5410 5420
- HP HyperX Cloud Blue Playstation Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új HYPERX Cloud II metál gaming headset Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest