- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Úgy gondoltam, ha steady ír a egy kicsit a horgászfelszereléséről(ezzel nem őt akarom "lehurrogni" vagy bántani), akkor én miért nem, főleg, hogy játékról van szó.Csak azért írtam, mert már annyian megkerestek fórumon és steamen keresztül, amit nem is vettem zaklatásnak.Azért írtam(hátha olvassák a fórumot), ne keressenek, nem leszek.
Túl komoly gond nincs(csak ennyi, hogy le vagyok fogyva csakm nincs erőm játszani sem, pedig nem vok anorexiás
) már 2 éve nem bírok kilépni belőle, és egyébként + bajok társultak hozzá, amit már itthon nem bírok kikezelni, valószínű kórházi befekvés/kivizsgálás lesz belőle.
Tudom, hogy ez nagyon OFF, de nem tudom pepusos-os miért reagált így.Vagy csak mint neten, néha nem jön át a Smájlikkal való komunikáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Deeepdaaark
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Diablo IV
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest