Hirdetés
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Úgy gondoltam, ha steady ír a egy kicsit a horgászfelszereléséről(ezzel nem őt akarom "lehurrogni" vagy bántani), akkor én miért nem, főleg, hogy játékról van szó.Csak azért írtam, mert már annyian megkerestek fórumon és steamen keresztül, amit nem is vettem zaklatásnak.Azért írtam(hátha olvassák a fórumot), ne keressenek, nem leszek.
Túl komoly gond nincs(csak ennyi, hogy le vagyok fogyva csakm nincs erőm játszani sem, pedig nem vok anorexiás
) már 2 éve nem bírok kilépni belőle, és egyébként + bajok társultak hozzá, amit már itthon nem bírok kikezelni, valószínű kórházi befekvés/kivizsgálás lesz belőle.Tudom, hogy ez nagyon OFF, de nem tudom pepusos-os miért reagált így.Vagy csak mint neten, néha nem jön át a Smájlikkal való komunikáció.
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 17 - alap
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Építő/felújító topik
- Fogyjunk le!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) már 2 éve nem bírok kilépni belőle, és egyébként + bajok társultak hozzá, amit már itthon nem bírok kikezelni, valószínű kórházi befekvés/kivizsgálás lesz belőle.