Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Úgy gondoltam, ha steady ír a egy kicsit a horgászfelszereléséről(ezzel nem őt akarom "lehurrogni" vagy bántani), akkor én miért nem, főleg, hogy játékról van szó.Csak azért írtam, mert már annyian megkerestek fórumon és steamen keresztül, amit nem is vettem zaklatásnak.Azért írtam(hátha olvassák a fórumot), ne keressenek, nem leszek.
Túl komoly gond nincs(csak ennyi, hogy le vagyok fogyva csakm nincs erőm játszani sem, pedig nem vok anorexiás
) már 2 éve nem bírok kilépni belőle, és egyébként + bajok társultak hozzá, amit már itthon nem bírok kikezelni, valószínű kórházi befekvés/kivizsgálás lesz belőle.Tudom, hogy ez nagyon OFF, de nem tudom pepusos-os miért reagált így.Vagy csak mint neten, néha nem jön át a Smájlikkal való komunikáció.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) már 2 éve nem bírok kilépni belőle, és egyébként + bajok társultak hozzá, amit már itthon nem bírok kikezelni, valószínű kórházi befekvés/kivizsgálás lesz belőle.