Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Kerítésléc fail.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratam23
aktív tag
válasz
kovi831
üzenetére
GoCompete - A liga - Maláj futamom.
Időmérő + Verseny is. A videóban látható a setupom is, amit esőre kreáltam az nem az igazi, de látszik az eredeti száraz pályára való is, azt tudom ajánlani mindenkinek versenyre.

A minőség nem túl jó, de nincs egy erőművem ezért boldog vagyok h végre sikerült az Action (Mirillis) progit belőnöm, ezt is csak ajánlani tudom, akinek esetleg eddig gondjai voltak videórögzítéssel próbálja meg!
-
sith7
félisten
válasz
kovi831
üzenetére
Sajnos egészségügyi állapotom nem teszi lehetővé,
mi a gond ? 
Ugye nem komoly ?Látom Sith7, már nagyon jól nyomod, mire visszatérek én leszek a legutolsó a sok kihagyás miatt.
Az, hogy a gépet kiismertem, és legyőztem, semmit nem ér, az emberi ellenfelekkel szemben
... nálam még tuti jobb vagy 
pepusos
Valami gond van ?
-
hermanyi
addikt
válasz
kovi831
üzenetére
msi afterburnerel rögzítem magyarositás pedig itt
-
hermanyi
addikt
válasz
kovi831
üzenetére
Hiába állítod egyformára az csak az autók teljesítményére vonatkozik . Minden autót másképp kell vezetni , egyik alulkormányzott a másik túlkormányzott a harmadikon meg alig van fék ugyanazzal a setupal .
Tudok róla Steady beszéltem vele ,nekem is volt ilyen és akármit szenvedtem nem volt jó a felhő miatt ha kikapcsoltam a felhőt akkor sem míg újra nem tettem a játékot felhő nélkül azóta sikeresen már 34 es szintig feltornáztam magam pedig nem is akartam .
-
opeter70
senior tag
válasz
kovi831
üzenetére
kovi831: Milyen kormányod van?
Úgy tűnik, hogy csak a Logitech Formula Force GP kormányokkal van ilyen mentési probléma.
Egyébként nekem nemcsak hogy eltűnik a beállítás, hanem egyáltalán nem is alkalmazza.
Tehát bármit állítok, minden marad alaphelyzetben.Közben találtam egy ilyet:
F1 2012 patch #11:
"Fixed two issues when using the Logitech Wingman Formula Force GP Wheel."Tehát remélhetőleg a 11-es patch-ben javították.
Kipróbálom majd. -
werszomjas
addikt
válasz
kovi831
üzenetére
http://www.gocompete.hu/setupok/f1-2012-setupok/pc.html?start=16
Azt hiszem a megtekintéshez regisztráció szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

mi a gond ? 
... nálam még tuti jobb vagy 

... hát igen ... vagy egyik , vagy a másik felén nézel, akarva - akaratlanul, még ha észre sem veszed ...