Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
MC HOBO
üzenetére
Ezt még annak tudatában, hogy mikor kellene hallani, még akkor sem hallom, pedig fel is hangosítottam a rendszert és süket sem vagyok. Megkértem a páromat is, hogy hallgassa meg, de akkor ezek szerint ő is legalább annyira süket mint én
Egy halk pittyenést lehet hallani, de az a megjelenő időeredmény hangja. mindegy, ha még így hallanám is, hogy külön fel lett hívva rá a figyelmem, ez versenyen nem lenne támpont. -
Danecay
addikt
Sziasztok!
A DRS aktiválhatóságára belső nézetből, az az egy pixelnyi kormányon lévő LED informál csak? A F1 2011-ben bolt hozzá hang is társítva. E mellé még az is érdekes, hogy a pálya infóban sincsenek feltüntetve a DRS zónák. Csak azért kérdezem ezt, mert annyira fanatikus nem vagyok, hogy fejből tudjam minden pálya DRS zónáját, szabadedzésen és időmérőn pedig optimális esetben megkötés nélkül lehet használni, így el szoktam felejteni figyelni rá, ezért mindig futamon szembesülök azzal, hogy nem tudom milyen időpillanatban kellene vizslatni a kormányon a nem túl figyelemfelkeltő visszajelző LED-et. Tudom persze, hogy van tábla is, de futam közben azt sem túl optimális keresgetni, hogy hol, melyik lehet az.
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Eredeti játékkal történő HAMACHI-s LAN-hoz is kell valamilyen buhera, pl Teknogods loader (bár ha jól tudom a 2012-höz nem készült) vagy LAN Fix? Jó mondjuk annyi huncutság van a dologban, hogy ketten játszanánk egy eredeti játékkal

-
Danecay
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Igen, ezt én is hallottam már, de annál az indításnál amikor elszállt még csak nem is szinkronizált, vagyis én nem tudtam róla.
A savegame mappa tartalmaz minden ilyen adatot amit szinkronizáláskor letölt a játék, mármint ha átmásolom egy másik gépről akkor az nálam működni fog? -
Danecay
addikt
Sziasztok!
Megsérült a játék profilom de nem tudom, hogy miként tudnám szinkronizálni a STEAM felhővel. Van hogy felajánlja a játék indításkor, de csak időnként és most pont nem Próbáltam STEAM-en belül, azt hiszem a Library alól szinkronizálni, ha jól rémlik a bal oldali játék listából lehetett választani, de annyi történt csak, hogy feljött a figyelmeztető ablak, hogy amennyiben szinkronizálom, elvesznek a gépen tárol adatok, stb, stb, és hogy folytatom e a játék indítását. Katt az OK-ra, majd látszólag mindenféle történés nélkül elindult a játék, és kérte, hogy adjam meg a nevem. Később már a STEAM-ben sem láttam a szinkronizálási lehetőséget. Biztos, hogy van a felhőben mentett adat, mert a tesóm leszinkronizálta véletlenül magának és az én profilom lett aktív nála. (igen, ketten használjuk a játékot

Ötlet?
-
Danecay
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Én INNEN vettem kb. 5500 Ft-ért (PayPal árfolyamtól függően 200-300 Ft-al változhat). Nem VPN-es és kb. egy óra alatt megvolt. Egyébként én is a tesómmal közösen használom, igaz úgy, hogy én a STEAM-be OFFLINE módba szoktam bejelentkezni, igaz nem is multizunk.
Blank84-től viszont én kérdezném, hogy ha kikapcsolom a Steam Guardot, akkor egyszerre két vagy több helyről is be lehet jelentkezni ugyan azzal az accounttal?
Új hozzászólás Aktív témák

- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bekékült a Pixel 10a
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motoros topic
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Egy halk pittyenést lehet hallani, de az a megjelenő időeredmény hangja. mindegy, ha még így hallanám is, hogy külön fel lett hívva rá a figyelmem, ez versenyen nem lenne támpont.