Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Köszi, amint tudom belövöm, sanos meghalt félig
gt 630, x1600(dx9) proval meg nem indul el.
De holnap már remélem nyomathatom, szerencsére garis. Lehet az volt a gond, hogy nekem nincsen lemagyarosítva a játék
és nem értettem mit kell még megnyomnom.Szerk.
Még valami, ha rá érsz:
Netes játéknál, hogyan lehet belőni, hogy minden autónak egyforma legyen a kormányzottsága?
Pl. hiába az equal mód, pl. a ferrari(ha azt kapom ki) iszonyatosan túl kormányzott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ASUS TUF GAMING B660M-E D4 alaplap
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 90%
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Ultimea 7.1 Házimozi Rendszer Azonnal átvehető! -
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
gt 630, x1600(dx9) proval meg nem indul el.