Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget, remélem tud valaki megoldást a problémámra.
Tegnap megérkezett hozzám az elő Jézuska és meglepett egy DFGT-vel, ez életem első kormánya, és egyelőre több nehézségbe is ütközöm. Korábban joy-jal játszottam a játékot, de így egyelőre többet vagyok a sóderágyban, mint a pályán
. A legnagyobb gondom az, hogy hiába van a profilerben 270 fokon a kormány, a játékban 900-on működik és így egyszerűen nem lehet vezetni.Ha valamelyikőtök volna szíves használható alapbeállításokkal szolgálni igazán hálás lennék.

Új hozzászólás Aktív témák

- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A legnagyobb gondom az, hogy hiába van a profilerben 270 fokon a kormány, a játékban 900-on működik és így egyszerűen nem lehet vezetni.