Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fess
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
prof
-
munky
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
A törés modellhez nem nyúltak. Az tetszett a gépi ellenfelekben, hogy eleredő esőben a már vizes pályán ők is csúszkáltak rendesen slick gumival, és lassan is haladtak. Más említésre méltó pozitívumot nem láttam tőlük eddig.
-
fess
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Előlem is pörögtek már,volt hogy segítettem kicsit,de megúsztam bünti nélkül. A vonatozás még mindig megy,hiába vernének rám 2-3 mp-t körönként,ha egyedül a drs zónában mennek el mellettem,de az ott elbukott pozíciót meg már féktávon vissza is szerzem. Lehetnének kicsit agresszívabbak,de akkor nyílván azért szidnám őket

-
GuruZone
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
P15-P16 Di Resta előzni akart, mintha meg is pöckölt volna, és a kör közepén kiment a boxba, pedig sérülst nem láttam az autón. Biztosan taktikát váltottak

Massa mellőlem indult, a 7. kanyarban már szárny nélkül robogott tovább, páholyból néztem a harcot, egész reálisnak tűnt.
Hibázni hibáznak, 1 pörgést láttam és fel-felvillanó sárga zászlót, ami szintén reális, mert sokszor van, hogy kedvenc Mezei farokszopó Dánielem észre sem veszi verseny közben.
Értesítést nem kaptam a kiesésekről, pedig a végén Pic és M Schumacher neve mellett is ott a DNF.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple MacBook
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Synology NAS
- Villanyszerelés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő