Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- kreténtehén: Első lengyel túra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Hobo (

) kollégával és lelkes csapatával mentem tegnap este egy Valencia versenyt, gondolom az lesz nektek a következő futam. Ahhoz képest, hogy talán egy éve nem vezettem itt, 2012-ben szinte egyáltalán nem mentem, willikétől csak 8 tizedet kaptam az időmérőm, a futamon meg a 3. körben összeszedett 6 mp-et tartottam végig. Amikor meg hibázott, utol akartam érni, de muszáj volt az 4es kanyar után nyomni egy Y fordulót, mert keresztbe álltam
annyira igyekeztem utána
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

annyira igyekeztem utána