Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:51

LOGOUT.hu

Topiklakók, és autóik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44277) MPowerPH válasza H.Ezredes (#44274) üzenetére


MPowerPH
félisten

Hiaba vitatkozol ezen, kint eltem Angliaban, es ismerosom par honapja bukott el a kiszedett DPF miatt.... MOT ellenorzesi listan rajta van a DPF es EGR fizikai megletenek/allapotanak ellenorzese. ;)

Nem is mennek at, ha szivargas van. Ha folyik a lengescsillapitobol az olaj, akkor is bukta. Ha folyik a valtobol, motorbol, akkor is bukta. De csak akkor, ha nem excessive. Ez fel van tuntetve.... Repedt fekcsovel sem mesz at, es semmilyen vilagito hibalampat nem fogadnak el, instant bukta. Repedt szelvedo bukta. Hullamos fektarcsa bukta. A DPF es EGR allapotat viszont nem tart sokaig ellenorizni. A diesel botrany ota kotelezo dolog.
Jah, es kint nincs zsebpenzert zoldkartya, mert ha valahogy kiderul, hogy atengedtek az autot, akkor a MOT -st megb@sszak, es tobbet nem csinalhatja ezt a jol tejelo agat a szervizelesnek. MOT -t evente kell csinaltatni, tehat a koztes idopontban barmi megeshet. Siman megeshet, hogy lesz egy olajfolyas az MOT utan 3 honappal, es a javitasa mar nem gazdasagos a tulajnak, igy inkabb eladja, es vesz egy ujabbat, mert megteheti. A nemet szinten. Miert csinaltatna meg, ha elakarja adni?

Azert azok a retek angol vagy nemet autok sem igazak. Szvsz, Mo. a kokorszakban van ehhez a ket orszaghoz kepest. E39 BMW -t nem igen latsz mar, E46 -okkal tele vannak a bontok, az utakon mar alig mozog par, es a 15 evnel idosebb autok sem jellemzoek. Mindenki uj autoval jar. Nem tudod osszehasonlitani az orszagokat, foleg nem Mo.-val ezeket a nyugati regio belieket.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.