Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:51

LOGOUT.hu

Topiklakók, és autóik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32241) MPowerPH válasza ADAM1337 (#32240) üzenetére


MPowerPH
félisten

Most jovok a kereskedesbol. Nagy a dilemma. :U

Valaszolva a kerdesedre, ez majdnem feher belsos, nem tudom a szinkodjat pontosan. Nincs kiulve, de nagyon piszkos. Mondta is a faszi, hogy rettentoen koszolodik, folyamatosan pucolni kell, ha tisztan akarod latni. A biztonsagi ov a leggazabb, az egy reszen majdnem fekete. Kicsit elut a fehertol.
A road tax erre kevesebb mint fele annyi lenne, mint a mostani automra, £130 vs £290. Az insurance pedig kb. £120 -al tobb. Most fizettem £680-at, erre kb. £800 lenne.

Az auto lightosan 'torott volt', de mar az elso, vezetooldali legzsak eldurrant. A ket elso lampa, es az elso lokharito kompletten lett cserelve, mas nem serult. Itt jon az elso problemam. A kormany nem az eredeti, hanem facelift elotti, gondolom arra cserelni olcsobb volt. Pedig tuti faceliftes, mert a muszeregyseg mar feldigitalis. A ket elso fenyszoro gyanus. Ezekben mar ledes index van alapbol, nem? Ebben meg az index egos, es az angel is a regi fajta, tehat alulrol 1-1 ego vilagitja meg, igaz feheren, igy a fenye sem az az igazan eros. Gondolom amikor csereltek, akkor ez volt a legolcsobb alternativa. Azt nem tudom, hogy egyaltalan kanyarkovetos e.

Es akkor a tovabbi eszrevetelek. Az extrazottsaga erdekes. Van HUD, meg komfortules, meg 4x ulesfutes is, meg sportautomata valto, tolatokamera, keyless go. Szerintem a surround kamera nem kerult bele. Ami erdekes, hogy a csomagtarto nem elektromos(pedig eddig amit neztem, mindegyik az volt), az oldalso tukrok nem elektromosan behajthatoak(nincs ott a gomb). A felnik+gumik kukasak, szetvannak padkazva. Oke, felnit meg gumit egyebkent is vennek ra a kov. nyaron, addig kibirnak. A fenyezes rendben van, bar ez a sotetkek is pont akkora shit, mint a fekete. 2db karcot talaltam rajta, es egy polir raferne. Aki az elozot csinalta, amator volt, mert hologrammos a fenyezes.
A szervizkonyvben 1db pecset van, az stimmel is ehhez a km-hez egyebkent.

Itt van VIN, H.Ezredes mit latsz? :) (en atneztem, de Neked tobbet mond) Jo lenne tudni, hogy van e pl. aktiv kormany, meg az egyeb fontosabb extrakat. Es hogy a led az benne volt e, vagy tenyleg olcsobbra lett cserelve. Es ugy alapbol egy velemenyt az autorol. :B

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.