- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkhorse
tag
Az OK hogy 10x több draw call van benne mint amivel a korábbi API-k megbírkóznak, de ez miben nyilvánul meg? Több/részletesebb objektum, fizika, bármi, mit kell nézni? Szép meg jó játék volt a wolf de én nem vettem észre semmi olyasmit amit korábban ne láthattunk volna, persze lehet csak elsiklottam felette.
-
TTomax
félisten
Próbálj már meg egyszer gyakorlatias lenni.
Értem én hogy 30X meg 30K,de az egyszerű halandó játékos tapasztalata egészen más.Mit is ad a DX12 manapság a játékosoknak?Mi az amit el lehet nekik adni?Mi az amitől hardvert fognak vásárolni?Mert ez hajtja a piacot,a jelenlegi helyzet csak átmeneti állapot,a bányászláz nem tart örökké.A végén mégiscsak majd a pc gamereknek kellene eladni valamit,csak nem igazán látom hogy mi az ami itt pénzt ér.A játékok nem szebbek,cserébe nem futnak jobban,sehol jobb fizika,vagy AI,közben a gépigények kúsznak felfelé,és még mindig nem néznek ki jobban mint egy 11éves Crysis.Én nem látom a saját szemszögemből hogy ez akkora siker lenne,ami piacot teremt,még akkor sem ha terelik a népet,mert sokan inkább akkor letesznek erről a hobbyról,ugyanis ez nem létszükséglet.Ha valami ki tudja nyírni a pc gaminget az pont ez,a helytelen DX irány és nem bányászok,vagy gyártók kartellezése ami mondjuk ismét megér egy misét.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax #33196 üzenetére
A DX12 és a Vulkan koncepciója pontosan ugyanaz. Hasonlítani azokat a játékokat sosem tudod, amelyeket explicit API-ra írtak. A Wolf 2-nek volt OpenGL portja, de végül nem került bele a véglegesbe, mert még a pre-béta állapotban sem ért el egyetlen kapható hardveren sem 30 fps-t, eközben a legerősebb GPU-k Vulkan alatt 100 fps fölött működtek. Szóval nem volt értelme több erőforrást áldozni az OpenGL-re, mert nem volt realitása, hogy a végleges kódra játszható lesz bármin is. Emiatt inkább kivették ezt a módot. De egyébként nem hiszem, hogy az egészet komolyan gondolták. Eleve 30k draw/frame pont tízszer több, mint amivel az OpenGL hatékonyan képes megbirkózni. A Vulkánnak persze ez gyerekjáték, de ezt az API-t így tervezték, míg az OpenGL-t nem. A Doomban azért működött az OpenGL, mert ott a terhelés csak 1k draw/frame volt.
Bizonyos Vulkan implementációk okozhattak ilyet, de az újabb frissítésekben ezt már javították az érintett gyártók, és a Bethesda is adott ki patch-eket.
-
TTomax
félisten
Az lehet,hogy technikailag nagy dobás a Wolf2,de nem éppen DX12,és egyébként nem tudod mihez hasonlítani ha jól tudom csak Vulkan van.Egyébként pedig nálam játszhatatlan volt,azon egyszerű oknál fogva mert a game engineben a fizika 60fps felett meghülyül.Gyakorlatilag 120fpsnél 2X gyorsabb a játék,még szerencse hogy nem adtam pénzt érte.
-
imi123
őstag
válasz
->Raizen<- #33193 üzenetére
Hát nagyon sajnálom a Vega-t mert egy kiváló kártya.
Nagyon jó a 980 is.Kapott mellé egy PS4 Pro-t.
Aztán majd meglessük a nextgen NV-t. Már ha lesz még idén,és bankot sem kell rabolni ha meg akarom venni -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax #33186 üzenetére
A Wolf 2-t érdemes felhozni példának. Ott az IDtech 6.5-re átírták a leképezőt. A Doomhoz képest 30x több a rajzolás képkockánként, amiről eredetileg azt gondolták, hogy menni fog OpenGL-en is, de aztán a gyakorlat azt mutatta, hogy az OpenGL a Wolf 2 megterhelésével már egyetlen mai hardveren sem tud játszható sebességet produkálni. Tehát ha egy játékot explicit API-ra tervez egy stúdió, akkor már felesleges DX11/OpenGL-ben szállítani, mert nem fog futni a hardvereken. A Wolf 2-nél persze ebből akkora para nem volt, mert szállították Vulkan API-val, és az OpenGL-t kihagyták belőle, annak ellenére, hogy eredetileg tervben volt. Ez jól mutatja, hogy csak úgy tudod az explicit API előnyeit kihasználni, ha elhagyod a legacy API-kat. Ezt eddig csak a Bethesda tette meg.
Egyedül ott látod ma a DX12 hatásait, ha konzolra tervezett jeleneteket hozol át PC-re. Lásd Rise of the Tomb Raider, ahol sokszor látványos előnye van a DX12-nek.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
TTomax #33186 üzenetére
En csak a negativ hatasait latom a dx 12 nek eddig csak 1 cimnel ert valamit az is 1080 al. Az meg a tomb radir. Amit mast probaltam ott nem voltam elorebb teljesitmenyben. A vulcant meg csak a doomban lattam mukodni illetve a wolfi 2 ben de az meg bugtenger volt. Ugy hogy eddig meroben melytorok a low level. /Forza 7 a legalja mindennek most./ Dx11 ben irodott cuccokkal tovabbra sincs problemam
-
Crytek
nagyúr
válasz
huskydog17 #33183 üzenetére
Itt is van DX11vsDX12 sokkal több VGA-val
Érdekes ez a két teszt. A fentiben gyorsul az 180Ti nem is keveset meg a Vegák. Ebben a GameGPU-s meg nem
-
TTomax
félisten
válasz
huskydog17 #33183 üzenetére
Az igen... van ám vegyesvágott... a 1070 lassul a 1080Ti gyorsul.Az 580 meg kb semmi... ahh most látom még felbontásonként is változik.
-
huskydog17
addikt
-
Crytek
nagyúr
válasz
cskamacska #33179 üzenetére
Tegye fel a kezét aki bármit is moccant akár bios frissítéssel ez ellen a sebezhetőség ellen? Kb kutyát nem érdekli a dolog ezt a sajtó kaptam fel ezer évig érdekes senki nem jött rá a dologra.
Gyorsan valami oknál fognak el kell adni az új procikat. -
cskamacska
addikt
válasz
Venyera7 #33174 üzenetére
Az otthoni rigeket ezresével fogják dömpingáron kukára cserélni, ha a nagy farmok átállnak sokszoros számítási teljesítményű ASIC-ra, a difficulty elszáll, és az otthoni rendszerek az áramot sem termelik meg.
Igazából mindenki szélsőségekben gondolkodott, a hívők azt remélik, hogy a tulipánhagymájuk meg sem áll a milliós értékig, a vidkártya vásárlók gyors centesedésben érdekeltek, de a reális alternatíva, hogy erre is lesz gazdaságos ASIC és az otthoni bányászat lassan kimúlik, illetve az árfolyam is normalizálódik egy mérsékeltebb szinten, ami megint a méretgazdaságos farmok felé tereli a bányászatot, az kevés jóslásban szerepelt.
Tomdriver: másik topikbul
"Én vagyok az az ember, aki januárban készült gépet váltani és hezitált, hogy Pentium G4560 vagy Athlon x4 950 legyen. Végül a Meltdown miatt az AMD felé billent a mérleg nyelve."
"Már akkor szívrohamot kaptam, amikor azt írták, hogy az amúgy 4Ghz-n csodálatosan muzsikáló i5 3570-em 30%-al gyengébben fog teljesíteni"
Maradjunk annyiban, hogy ha Abu teljesen objektívan is írja a cikkeit, a több hétig érkező sorozatos hírek azt a benyomást kelthetik a laikusokban, hogy cikk tartalma komolyabban kezelendő, mint az a valóságban tényleg.
A fórumban felbukkanó fanok, és fogalmatlanok erre csak rákontráznak(most épp nem találom, de egyik hsz azért kárhoztatta az Intelt, mert feladta a biztonságot a gyorsaságért.. ja, még vagy 95-ben a PPro-val), az átlag felhasználó meg fogja a fejét hogy mekkora a baj.
-
do3om
addikt
-
Televan74
nagyúr
Azért mikor egy játékban egy 780Ti megelőz egy Fury X -et, ott azért erősen lejt a pálya.
-
Tomdriver
őstag
Veszi az adást és remélem Te is érzed, hogy ez már egy "kicsit" több mint szurkálódás, ezért jeleztem.
Szerintem tartsunk be mindenkivel szemben egy minimum tisztelet - nem tudjuk honnan jött, miért van itt, mihez ért és mihez nem, de ha már beállt egy sorba, hááát... azt is nézzük el neki. -
Tomdriver
őstag
Nem, nem akarok belemenni, csak a kifejezés amit használsz az durva azokra nézve akiket illetsz, vagyis akik kiálltak a cikkíró mellett.
Nem azokról beszélünk akiket állítólag félrevezettek, nem is igazán értem hogy jön ez ide...#33166) VTom: nem kéne ezt fokozni szerintem.
-
Crytek
nagyúr
-
Loha
veterán
válasz
Yutani #33113 üzenetére
Csak úgy csinál mintha nem értené, miközben összemos 2 nagyon különböző dolgot, de remekül működik...
Az Intel kedvezményeket adott és fizetett azért, hogy a DELL és egyéb OEM-ek egyáltalán ne építsenek AMD-re épülő rendszereket.
Az NV ezzel szemben most megtámogatná egyes gyártók játékos márkáit, de csak akkor, ha az alatt a márkanév alatt nem árulnak többé AMD-t, ami teljesen logikus és semmilyen törvényt nem sért.
Gondolj bele milyen vicces lenne, ha az NV elkezdené mondjuk az ASUS Strix VGA-kat promózni a weboldalán, miközben azok jelenleg épülhetnek AMD GPU-ra is.
-
válasz
->Raizen<- #33155 üzenetére
Ebben a játékban van ShitWorks? Mert a Unityben egyébként igen.
-
Z_A_P
addikt
válasz
->Raizen<- #33155 üzenetére
ez már a sokadik játék....
...ahol allo kepen nezve(!), csuszkaval valtoztatva(!!) gyorsan oda-vissza(!!!), elhanyagolhato kulonbseg van a low es a max kozott
(kiveve FPS...) -
->Raizen<-
veterán
válasz
cskamacska #33154 üzenetére
Hát ja plusz ez már a sokadik játék ahol a 970 jól megpakolta az r9 290x fejét.
-
Crytek
nagyúr
-
-
cskamacska
addikt
válasz
Locutus #33145 üzenetére
Újabb résekre bukkantak az AMD PSP-jében
Olyannyira hogy egyből meg is kapta Abu:
Talán a cikk irójának nem csak a hurrdurr bandwagont, lemming traint kéne követnie, hanem illene kis /r/AMD -t olvasnia...
Most már le nem mossa magáról, hogy valójában mocskos Intel ügynök.
-
válasz
Venyera7 #33146 üzenetére
Azért lettek drágábbak a használt kártyák, mert egyrészt kapzsik az emberek, másrészt nincs új kártya abban az árban, hogy lenyomja a használtak árát. Mára az RX 470-eknek 40k körül kéne lenni a használt árnak, az RX 570-ek újonnan 65k kéne legyenek, RX 550-nek pedig újan nem kéne 25k felett lenni.
-
cskamacska
addikt
Ugyanannyi mint eddig. Főleg mobil vonalra tűrhető teljesítményű 3D grafika, és naprakész multimédia támogatás biztosítása lehetőleg se nem drágán(a Ryzen 2200G az egyik legolcsóbb desktop Ryzen variáns, Ryzen 2400G ehhez képest most túlárazott, de nem sokkal drágább mint az 1500X), se nem túlságosan elszállva a TDP kerettel, hogy hűthető is maradjon, és az akkut se fogyassza le azonnal.
Ennek a játékos IGP dolognak egyébként is komoly akadályai vannak. Ha nincs valami tokozott nagyon drága eDRAM, vagy HBM gyorsítótár a proci mellett, akkor csak a lassú 2133-3200MHz-es talán kétcsatornás(2x64 bites) rendszer memóriára támaszkodhat, ami lófütty akár egy RX460 7000 megafutrinkás GDDR5 memóriájához képest is. Ha RX580-at, ne adj Isten Vega 56-ot behúzol a proci mellé, az hirtelen olyan hűtést fog igényelni, hogy egy átlag vékony laptop belterületét teljesen ki is lehet tölteni hőcsöves lamellákkal, hogy le lehessen valahogy hűteni, a 3-4 órás működési időt meg majd egy hátizsákba csempészett akkupakk biztosíthatja. Magának a chipnek a gyártási költsége is egekbe szökne, kihozatali arány a béka segge alatt, mindenféle proci nélküli Vega 64 is milyen prímára sikerült ebből a szempontból, ugye.
6 és 8 (vagy még több) magos procikról meg szó sem esett, ott már haladnánk a tenyérnyi méret felé.
Mármint Kaby Lake G után Abu lázálmainak már van valami alapja, de még mindig messze vagyunk, hogy a vidkártyák kihalásától rettegjünk.
-
Venyera7
senior tag
Azt értem, hogy a bányászok miatt és a memóriagyártók miatt drágák az új kártyák, de ezért miért dárgulnak az 4-6 éves kártyák?
Gtx 970 80k-ért, Gtx 680 40k-ért WTF...
-
Locutus
veterán
Ebből vajon lesz hír itt, és ha igen mennyire kell majd elmaszatolni a jelentőségét?
-
_drk
addikt
válasz
cskamacska #33136 üzenetére
Most akkor ennek van lét jogosultsága?
A szokványos kicsi fejlődések mellett, ez megint nem ér semmit. Vagyis játékra bármilyen másik külső vidkarival jobban jár mindekni. -
FLATRONW
őstag
válasz
->Raizen<- #33140 üzenetére
Akkor ezek szerint megoldódott a Forza 7 gondod?
Mi volt a baja? -
Venyera7
senior tag
válasz
cskamacska #33136 üzenetére
BF4-ben azért eléggé megtáltosodik a 2400G.
-
válasz
->Raizen<- #33137 üzenetére
Ugyan már Darky, csak nem értem miért itt kell ezt, de akkor áruld már el kérlek mi köze van a 4k tévének a topik témájához.
-
cskamacska
addikt
-
válasz
->Raizen<- #33129 üzenetére
Legalább offba tedd a hülyeségeid.
-
Raggie
őstag
válasz
Én sem vagyok egy nagy FPS hajhászó, de azért a 24-30 FPS nekem is kevés kicsit. 970-hez felesleges volt szerintem 4k-s megjelenítőt venned, de te tudod.
-
Hajdi
senior tag
válasz
Vega + Freesync, 2k, Chill ès a kèp, olyan sima mint a baba popsija + alig eszik. Èn nyertem
-
Raggie
őstag
válasz
->Raizen<- #33125 üzenetére
Akkor az aztán tényleg "élmény" lehet...
-
Venyera7
senior tag
válasz
->Raizen<- #33122 üzenetére
Konzolon?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Crytek #33121 üzenetére
És tisztán látszik, hogy az AMD és az NVIDIA mennyire szeretne részesülni ebből a VGA-piaci virágzásból. Fosnak még a gyártási mennyiséget is emelni, mert azt sem tudják megjósolni, hogy ha a bányászláz alábbhagy, akkor mekkora lesz a valós játékosok szintjéről érkező igény a VGA-kra. Ez már önmagában egy nagyon kellemetlen dolog, mert így a gyártást túlságosan növelni nem merik, elvégre a bányászat nem célpiac, de azt sem tudják, hogy csökkenteni kell-e, mert nem kapnak valós piaci visszajelzést.
-
->Raizen<-
veterán
Na megvettem a legolcsóbb fellelhető 4k smart tv-t. 49 colos manta az euronicsból. + 4 év teljes körű garit adtak még hozzá 121ből megállt a történet. 1,5 méterről elég brutál metro reduxot próbáltam 4k-ban egyelőre meg a forza 7-et. Az élmény elég jó.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Yutani #33119 üzenetére
Nem az én jóslatom: [link]
Az, hogy ez tetszik-e vagy sem... Nem mi döntünk ezekről a kérdésekről, hanem az Intel és az AMD. Ha ők ezt látják most reálisnak, akkor ez lesz. Aztán vagy megszokod, vagy megszöksz.
De megjegyzem, hogy azokkal a problémákkal, amelyek fél évtizedes távlatban a gyártástechnológia fejlődését nehezítik, valóban nincs más lehetőség, mint elkezdeni vertikálisan építkezni. Az alapvetően már döntés kérdése, hogy ebben az irányban az AMD és az Intel a tokozás NYÁK-ja felé mennyi PCI Express interfészt vezet ki. Ezt mi még nem tudjuk. Az NVIDIA valószínűleg már sejti vagy talán konkrétan tudja is, hogy nem sokat, szóval lépniük kell valamit az ügyben.
Egyébként attól, hogy a GPU még GPU marad, hogy nem az alaplapon van, hanem fizikailag a processzoron.
-
Ez az irány nem egy eldöntendő kérdés, hanem már el van döntve. Egyébként persze megtarthatnak bizonyos mennyiségű PCI Express csatornát a dedikált GPU-knak, de őszintén szólva minek.
Messze van ez még, sok millió egységet el fog adni az NV, mire bekövetkezik. Ha egyáltalán. Tudod, ez megint egy olyan jóslat (az IGP értelmetlenné fogja tenni dGPU-t, eltűnik a süllyesztőben), ami miatt pellengérre szoktak téged itt állítani.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Petykemano #33115 üzenetére
Az ipari kémkedés azért igen aktív ezen a területen, még ha nem is vallja be senki. Az AMD és az Intel esetében pedig nyílt titok, hogy 3D-s tokozásokat tartják realitásnak következő lépcsőként. Ergo lesz egy CPU a tokozáson, és fizikailag arra kerül a pGPU, illetve a memória, sőt talán még az adattároló is. Ezeknek kellenek a megfelelő buszok a lapkába, amelyek mellett nyilvánvaló, hogy olyan interfészeket fognak kivenni, illetve csonkítani, amelyek a piac kis százalékát érintik, például a sok PCI Express csatornát.
Ez az irány nem egy eldöntendő kérdés, hanem már el van döntve. Egyébként persze megtarthatnak bizonyos mennyiségű PCI Express csatornát a dedikált GPU-knak, de őszintén szólva minek. Ezek a magasan integrált megoldások a mobil piacra mennek majd, ahol úgyis számít a helyigény. Aki dedikált GPU-t akar, majd megveszi a szerverből lehozott lapkákat, azokban természetesen sok Gen Z, CCIX vagy PCI Express csatorna lesz, attól függően, hogy ki melyiket akarja támogatni. Nyilván a Gen Z és a CCIX azért érdekes alternatíva, mert a PCI Express a jelenlegi állapotában nem egy életbiztosítás. Túl korlátozott, illetve lassú is, még az 5.0-s verzió sebessége sem tartja igazán a lépést azzal, ahogy ezek a lapkák belsőleg fejlődnek.Önmagában egyébként az NV nem valószínű, hogy ki lesz zárva teljesen. Az adattárolóknak mindenképpen kell négy PCI Express csatorna. Meg tudják majd csinálni a gyártók, hogy ebből kettőre kötnek SSD-t, és a maradék kettőn bekötik az NV GPU-ját. Az, hogy ennek mennyi értelme van majd eldől, nyilván az NV nem véletlenül próbál jogi kötelezettséget varrni a gyártók nyakába, mert talán ők is sejtik, hogy az a környezet, amit az Intel és az AMD kínál majd a jövőben igen hátrányos a hardverük szempontjából. Ergo az észérvek helyett a jogi lehetőségeket keresik a gyártók megfogására, az hogy ez illegális-e vagy sem, majd eldöntik a hatóságok.
Szerintem az NV igazából csak időt akar nyerni. Nekik valószínűleg nincs bajuk ezzel a teljes platformosodással. Az a gond, hogy a Windows 10 most még nem alkalmas arra, hogy hozzanak egy ARM-os platformot. De a Qualcomm sokat segíthet, ahogy a Microsoftnak az S módja is, így előbb-utóbb eljutunk oda, hogy az új domináns platform az UWP lesz, ami elég jó az ARM-nak is. Mindössze azt az időt kell kibekkelni valahogy, amíg a piac elér erre a szintre. És ezen az időn nem egy-két évet kell érteni, hanem legalább fél évtizedet, addigra pedig már bőven építhet olyan korlátokat az NV elé az Intel és az AMD, amire hardveres válaszuk nincs.
-
válasz
Petykemano #33115 üzenetére
Notiban már elég régóta nincs AMD proci mellett Nvidia VGA, nem úgy tűnik, hogy ez változna.
-
Crytek
nagyúr
Nagyon bízom benne ,hogy magyarul is leírja majd valaki miről megy a beszélgetés
-
Petykemano
veterán
Miért olyan biztos az, hogy az amd és az intel együtt es egyszerre megszüntetik ezt a lehetőséget, miközben a versengő stratégia - a nagyon keresett nvidia márka hátán - nagy volumenű eladással kecsegtet. Az intel ezen persze nyílván most nem sokat nyerhet, mert így is ő ad el szinte mindent. Intelnek akkor lesz érdekes, amikor a gput is saját maga akarja belerakni. Abban a pillanatban az amdn fog múlni, hogy ő is meglépi és saját gput próbálja nyomni és a gpu eladásból profitál, vagy nyitva hagyja a kaput az nvidiának, hátha annak farvizén több cput adhat el. Szerintem ez ma még nem egyértelmű.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Yutani #33113 üzenetére
Mert Kyle arra gondol, hogy az Intel és az AMD örökre meghagy legalább nyolc PCI Express csatornát a dedikált GPU-knak. Az NVIDIA viszont már gondolom tudja, hogy hamarosan négy lesz összesen szabadon felhasználható a mobil fókuszú lapkákban, amiből minimum kettőt elvisz az SSD, szóval sok szerencsét ebbe bekötni egy dedikált GPU-t.
-
-
-FreaK-
veterán
válasz
füles_ #33109 üzenetére
Hát, ez gáz. Már a címről rögtön az Intel esete ugrott be, amivel anno a padlóra küldték az AMD-t. Nagyon nem lenne jó, ha ez megismétlődne
-
füles_
őstag
Úgy látom ezt még nem linkelte senki:
Report Alleges New Nvidia Program Engages In Monopolistic, Anti-Consumer Practices - Forbes -
huskydog17
addikt
-
bertapet11
tag
-
huskydog17
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest