Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
[Halo 3 Benchmark - ComputerBase teszt]
Gondolom ez az csak lemaradt a link
-
Crytek
nagyúr
[Death Stranding: PC graphics performance benchmark review ] Avagy a game ami okoswc ülökén is elfut akár 4k ban is
-
Crytek
nagyúr
Jó kártyákhoz gyors memória dukál

[SK Hynix Unveils DDR5 Memory Details, Production to Start This Year]
-
Crytek
nagyúr
válasz
GodGamer5
üzenetére
"Új játékok, hardverek és frissített/megújult apik jönnek, amiről most még nem is igazán tudhatunk."
Így látatlanban is és a hozzáértés teljes hiányában kijelenthető kb semmi nem fog változni pc fronton. Konzolokon biztos segít majd pl az ssd memoriaként való használata meg minden ,de hogy pc-n ugyanúgy okádék lesz az optimalizáció ahogy eddig az tuti.
-
Crytek
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
UE4-el nem mindenki tud bánni,csövesek kezében hulladék lesz a végtermék.
-
Crytek
nagyúr
NVIDIA GeForce MX350 and MX330 mobile graphics cards tested
210k körül jó volna, felette nem sok értelme van, mert ott már a jobb 1050es gépek vannak ennyiért
-
Crytek
nagyúr
Az az 1 óra free pont elég lesz hogy van-e értelme erőltetni mobil nettel..látatlanban is nem otthon wifivel max de akkor meg ott a gép. Amíg a késleltetés nem megoldott kb halott ez a tech sajnos. Azt meg nem tudom meg lehet e oldani hogy szinte olyan legyen mintha pc-n tolnád..
-
Crytek
nagyúr
Zahoxin proci alaplapba integrálva [link]
Az az árazás
-
Crytek
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
"Általában grafikára meg fizikára lövik el a keretet.." Fizikára?? Miben van "fizika" ami értelmes? kb semmiben úgyhogy ezt kihúzhatjuk.
Fizika amire rámondja az ember ,hogy elmegy egyedül a techdemokban van, mert ott abban a képernyőnyi helyszínen van értelme mutogatni..
-
Crytek
nagyúr
A fejlesztőket erről megkérdezném mi melósabb nekik , 2 FIX HWü kozolra fejleszteni ahol kb minden bitet fel tudnak használni vs hogy trilliárd féle konfigra készíteni ,hogy menjen a game úgy ahogy...
A Crytek megmutatta a Crysis-al lehet only pc-s durvaságot csinálni meg előre mutatni.. mondom mi lett az ára...kb hallott lett a cég az is csoda hogy még léteznek. De most a Star Citizen önszopatásuk miatt laza -500 milla vár rájuk ahogy a dolog kinéz...
Szóval én a helyükbe fél évente ömleszteném a techdemo fps-eket amit legalább a kemény mag vesz pc-re mert pénz az fog kelleni nekik
-
Crytek
nagyúr
AMD latopok világ életükbe drágábbak voltak mint a konkurencia ami erősebb volt.. Szóval most hogy jobb még szép hogy jobban elengedik az árukat..pedig sokan azt várták/mondták , hogy na majd most ez megfordul..aha én meg elkezdek teljes áron játékokat vásárolni
AMD-nek semmi oka ennyire előre bejelenteni a zen3-at most azt nyomták ami nemsokára jön és el kell adni. Ez is érthető.
Annak én is örültem volna ha mondanak valamit egy új csúcs VGA-ról ,de nem kaptunk ilyen infot sajnos.Intelről nem tudok nyilatkozni,mert egy számukra még járatlan úton akarják megvetni a lábukat így csodát nem várok.
-
Crytek
nagyúr
válasz
keIdor
üzenetére
Nincs mire csökkennie sajnos.Hidd el amint lesz egy 2080ti +/- pár % közeli AMD egyből vágnak rajta... De ,valóban akkor már itt lesz a 3080 is és jobb választás lesz az
Szerintem még 1 fejlesztés eszközölök a gépemen mielőtt végleg konzol fogolyá válok.
Sajnos én nem vagyok nagy bizniszmen így a pc nekem mióta létezik totál veszteséges és hiába keresek jól kidobott pénz akkor is
Konzolon meg 6-8 év alatt bukok kb 60 ezret na bumm.. -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
GodGamer5
üzenetére
Pedig minden adott volna..
Ha abból indulok ki hogy sok cuccban csak egy ezer éves példát mondok Red Factionokben milyen rombolhatóság van és megy 8trillió fps-el ugy hogy kb alig használ cpu magot meg a grafika se kottyan meg kb semminek. Bőven mehetne bele kis realitás is is ahol a törmelék ott marad a végtelenségig ugyanis ma már nem 2 magos procik vannak bőven megbirkózna vele
Ezt sosem értettem a game iparban hogy a grafikát a végsőkig tekerik, de a fizikát nem holott egy "crysis szintű graf" ami már 12 éves is elég volna ha lenne rendes fizika. Sokkal többet dobna a hangulaton mint a csúcsszuper grafika. -
Crytek
nagyúr
válasz
Piszmaty76
üzenetére
Ilyen gumi fizika nekem nem kell akkor inkább ne is legyen. Ez rosszabb mintha nem lenne
-
Crytek
nagyúr
Unity az egykutya UE-el futás / grafika terén. Az is tud ocsmány lenni és olyan szarul futni, hogy nem létezik rá szó.
CryEngine-t viszont sajnálom. Crymod oldalon nézem ,hogy sima mezei emberek mit ki nem tudnak belőle hozni ,de nagyobb cégek sajnos nem igen akarják használni..(Jó tudom van pár de egyik se "Crysis" szintű. Ez a Crytek a Far Cry idejében cseszte el. Már akkor rá kellett volna jobban gyúrniak a licenszelhető engine-re akkor ma nem itt tartanának ahol. -
Crytek
nagyúr
Én sem értek hozzá ,hogy egy engine-nél mit is jelent hogy optimalizálni..
De látom ,hogy amikor rossz kezekbe kerül akármelyik engine akkor vagy nem tudnak vele szép dolgokat létrehozni mikor az engine az a "csúcsok csúcs" vagy pedig ha ki is hoznak belőle szépek akkor úgy fut mint egy trágyadomb.
Tudom nem tripla AAA studió de pl most toltom az I.G.S (indie game studio) játékait amikr UE4-esek és megdöbbentő, hogy hogyan kezelik... Olyan szarul fut nem is szép és cserébe olyna sötét a game hogy kb nem is látni semmit. Ez csak azért érdekes mert YT-on néztem walktrough videókat és a gyereknek full világos és egyáltalán nem akad meg fut neki szarul még videorögzítés közben sem..számomra érthetetlen ,ez ,hogy lehetséges ,amikor a steam topikja is a technila mess dolgokkal van tele.
De vannak nagy pénzes projektek is amik szintén moslékok Pubg, Ark survival pl...pedig ők nem 5 ft-ból dolgoznak... -
Crytek
nagyúr
válasz
GodGamer5
üzenetére
Mert semmi baja az engine-nek ezertrillió ellenpélda van noname filléres indiektől is, akik érdekes módon tudnak belőle értelmes sebességet kihozni.
Ez a Rune 2 szerintem olyan ,hogy nagyon jól tudták, hogy így is úgy is "csőd" lesz és megszűnik a stúdió ezért adjunk ki valamit ami hozhat valamit a konyhára. (Mondjuk ezt a játékot az se mentette volna meg ha egy tech csoda lett volna..) Talán ez az a kategória amire az emberek azt mondják ingyen se. Csodálkozom is ,hogy nem adták el a lelküket az epicnek mert akkor onnan legalább jött volna biztos zseton. Bár lehet azok ott tudtak róla ,hogy egy hulladék lesz és inkább nem kértek ilyen exkluzívból. -
Crytek
nagyúr
Tudom tudom nem linkelheti senki és már a nevét se szabad kimondani ... De az ominozús VGA teszt oldal tesztelte a Sniper Ghost Warrior Contracts-ot..
AMD-nél mi az a megrekedés? Driverhiba? Ki mit hallott erről a játékról és az amd karik viszonyáról?
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Ha már szarul futó Red Dead 2..Azt lehet tudni egyébként, hogy a konzolos red dead 2 grafika a pcn milyen beállításnak felel meg?
-
Crytek
nagyúr
GTA 5 után ilyen moslékul futni a Red Dead 2nek.... Dolgozhattak volna még vele pár hónapot.. Netszerte megy a sírás hogy egy trágya ahogy fut
-
Crytek
nagyúr
Egyelőre én más perfomance tesztet nem találtam csak a "tudjuk" melyik oldalon van aminek a nevét se szabad már kimondani...
Cod MW 2019 gay tracing perfomance
4K-ban itt se nagyon tobzódnak az fps értékek

-
Crytek
nagyúr
válasz
keIdor
üzenetére
Fizikát akrasz? Felejtsd el.. PC-re már itt vannak a 16 mag 32-szálas szörnyek azt sehol semmi fizika..
Pedig eljátszva a gondolattal pl egy UE4-es Stranglehold game mekkorát ütne hangulatilag amibe alapból szét tudsz löni mindent és minden ott maradna a képernyőn ahova széjjel lőttem ,lebontottam,belelőttem. Nekem ebben az esetben nem kéne Half Life 2 nél szebb grafika menjen minden power a "real" fizikára...
De ez nyilvánvalóan azért nem fog SOHA megvalósulni mert teszem azt megcsinálják de mivel brutál a fizika mindenki lőne mindent mintha muszáj lenne és akkor meg jönne a fika hogy de gagyi mert xy nem robban fel mivel kell a scriptelt fősztorihoz... Meg egy ilyen fizika lemodellezése több év lenne nem érné meg. Szóval maradt a grafika gizdulás azt tudják még csavarni bőven. -
Crytek
nagyúr
válasz
keIdor
üzenetére
Csak pont hogy a procival kevésre mész 4k alatt... sokszor kb i3 = i9-el fps alapján És ha "csak" 5700 lesz benne az édes kevés 4k-ra főleg
Bár a fenti "mindenféle limitációs" dolgok miatt végül is bármi lehet. Én nagyon várom már a scarletet. Adom el a One X-et és így az új konzol csak kb 120-130k lesz...
-
Crytek
nagyúr
válasz
keIdor
üzenetére
Valamiben most is megvan 1-2 címben ami SAJÁT belső fejlesztés.. Kötve hiszem hogy MINDEN game fogja tudni főleg a mostani multiplatformokból kiindulva ahol sokszor a stabil 30fps is nehezére esik még a One X-nek is. Én örülnék a legjobban ha így lenne ahogy írtad. De ha pc-n se sikerül a 380ezres VGA-val nem hiszem hogy konzolon fog egy igpvel /apuval /nevezzék akárhogy

-
Crytek
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Általánosságban. 380 ezerért nem vagyok kiváncsi a 30-40fpsre pl a Ghost Recon Bugtrough... stb
-
Crytek
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Ez a Grid is elég gyors 4K-ba... Vicces.. No nem baj legalább tudjuk hogy a 2080Tinél 2x erősebb VGA már ér is majd valamit 4K-ba..Várjuk
-
Crytek
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Tippem: Mert jó még ez a régi engine hozzáállás..
Abban biztos lehetsz, hogy 2020 végén már elég sok cég az új enginejével készíti majd a játékait.
Itt meg legalább megvan az új 4K bajnok ami a legkisebb fpsben rejlik
-
Crytek
nagyúr
Ismét egy 4K sebesség bajnok játék...
https://www.techpowerup.com/review/borderlands-3-benchmark-test-performance-analysis/4.html
-
Crytek
nagyúr
Kiszivárogtak a Radeon RX 3080 specifikációi Akkor ha ez igaz 2080ti verő amd mikor jön 2021-22?
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Valaki nem találkozott még olyan teszttel ahol az új Tomb Raidert tesztelik RTX ficsörökkel ,RTX illetve NEM RTX nvidia karikkal? (Ha ilyen teszt van Battlefiled V-ösbe az is jöhet)
-
Crytek
nagyúr
Battlefield V Benchmark Performance Analysis (techpowerup)
-
Crytek
nagyúr
Call of Cthulhu VGA/CPU teszt
Okos wc ülőkén is elfut ,de legalább cserébe ocsmány.
-
Crytek
nagyúr
GTX 1060 GDDR5X will be slower than GTX 1060 9 Gbps.
NVIDIA's GDDR5X-varnished GTX 1060 Only Ticks at 8.8 Gbps Over 192-bit
-
Crytek
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
CPU tesztet nem talált róla valaki? Érdekelne mit megy egy mezei 4 magos..
-
Crytek
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
100%. Vannak cpi tesztek róla ennek nem kell. Ha minden fel van tolva maxra ez ennyit megy. (Igaz ebbe ott a 4xSSAA is) És milyen érdekes az engine és engine közötti különbség. Pl egy Crysisnál nem éreztem hogy a 22-23fps akadna a Metronál meg ezen a 36 fpses részen nagyon érezhető.. Mivel a kedvenc játékaim egyika majd elő lesz ez véve 5-6 év múlva is, hogy az akkori csúcs gépen mit megy majd

-
Crytek
nagyúr
Eljutottam Metro 2033 Reduxban a bivaly gépigényes helyre... 980ti 22-23fps-ig is becsókolt... Az 1080ti jobban bírta 36 fps volt a minimum.Jóféle engine na
4-5 év múlva csak meglesz itt is a 60 fps valamivel 
Csak néha úgy nyivákol a VGA isten borogass.

-
Crytek
nagyúr
Abu azt mondja trédripper kell a forza alá és jók lesznek a geforceok is forza alatt

-
Crytek
nagyúr
válasz
Yutani
üzenetére
Nem sok öröm van eddig benne azon kívül ,hogy gyors... Az eladónak hatalmas resperct mert hozza viszi őket... Ez a rigből már a második ami ma jár nálam és ennél is olyan coil whine van hogy karcolja a fülem
Még van a srácnak de ha a többi is ilyen lehet marad az igp.... 
-
Crytek
nagyúr
válasz
Yutani
üzenetére
Csak érdekelt ennyi volt az egész
Már az duruzsol a gépembe.. szó szerint.
Télre a fűtés is le van tudva nagyon déndzsör..Pörög is a Metro 2033 Redux koximaxon mennyire csókol be az fps... eddig a legalacsonyabb 41 volt... 980Tivel ment átlag 38-45-öt és volt hogy 2x fps-ig is lement az csatornákba..1080ti-vel itt meg 60-80 között van és néha ugrik le pár részen...elcseszett egy engine ez..sose lesz meg semmivel a stabil 60 fps ebben a játékban csutka maxon

IGP-vel botrány volt de jó most ááhh -
Crytek
nagyúr
Lehet hülye kérdés lesz

Egy VGA-ról megállapítható valahogy hogy a bányákban dolgozott?
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
NVIDIA SLI GeForce RTX 2080 Ti and RTX 2080 with NVLink Review
Mondjuk azt mióta létezik ez a rendszer azóta se értem milyen plussz nehézség lehet megirni úgy egy engine-t hogy képes legyen kihasználni a több kártyát.. Úgy néz ki még a 21. században nem érett meg erre az ipar... Pedig ha minden gameben müködne mondjuk alap 75%-os plusszal lazán tarolhatnának a középkategóriás kártyák az eladás miatt mert mindeki párosával venné őket... De ez két okból se lehetséges mivel a jó áraknak már nagyon réóta vége + mint látható szökőévente ha valahol számít a dupla kártya
-
Crytek
nagyúr
Találtam egy tesztet (lehet van több is aki még talál jöhet..amiben van új élsimítás is..
FFXV
Mondjuk szöges léccel verjenek agyon akkor se látok különbséget videóban max fps-ben amit mutatnak hogy gyorsabb...
FFXV TAA vs DLSS hátha valaki lát valamit...
-
Crytek
nagyúr
Aki talál a tesztrengetegben kihajcsaje proci tesztet kérem linkelje..Bár érzésre 4khoz itt se kell nagy proci kraft.
-
Crytek
nagyúr
Itt az IGN oldal tesztje..nem én találtam ki..
-
Crytek
nagyúr
Valaki nézze már meg és probálja kiszűrni mi a fene a pcgameshardware tesztben az a quantum brake teszt?
Bárki feltud menni yt-ra és sokkal jobb eredmények vannak a valóságban ...mitől ilyen gyenge minden ott?Ez az a teszt 4K.
-
Crytek
nagyúr
Valaki rendelt már esetleg VGA-t vagy valamit a Cyberportról? Lassan 400 euró alá esik az 1070Ti.... Az érdekelne mennyi a szállítás mert a végzettségem kevés nem tudom feldolgozni

-
Crytek
nagyúr
Forza Horizon 4 demo CPU/VGA teszt
Mivan nvidia....Vega 64 már a RTX 2080ti-t fogja verni fhd-be

-
Crytek
nagyúr
válasz
Raymond
üzenetére
Csak részben ....
"only high-eng gpu's of both vendors (1080Ti & Vega 64) tested With 25 CPUs, and then:
gtx1080Ti i7 8700K + - 106 - 123 (gpu performance)
gtx1080Ti i3 + 7100 - 48-64 (Cpu bottleneck, cpu performance)
gtx980 + i7 8700K - 53 - 61 (gpu performance)
1080ti + i3 7100 - 48 - 64 (cpu performance)And gtx 980 7100 + i3 - cpu bottleneck for min. fps, gpu bottleneck for avg. fps to
the GTX 980 =53- 61
i3 = 7100 48 -64Finally, i3 7100 + GTX 980 = 48-61"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Milyen videókártyát?
- Suzuki topik
- Építő/felújító topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Konzolon meg 6-8 év alatt bukok kb 60 ezret na bumm..

És akkor 160 ezres konzoltól várjuk a konstans 4k 60fps-es kánaánt...
Már az duruzsol a gépembe.. szó szerint.