Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cskamacska

addikt

válasz Venyera7 #33174 üzenetére

Az otthoni rigeket ezresével fogják dömpingáron kukára cserélni, ha a nagy farmok átállnak sokszoros számítási teljesítményű ASIC-ra, a difficulty elszáll, és az otthoni rendszerek az áramot sem termelik meg. ;]

Igazából mindenki szélsőségekben gondolkodott, a hívők azt remélik, hogy a tulipánhagymájuk meg sem áll a milliós értékig, a vidkártya vásárlók gyors centesedésben érdekeltek, de a reális alternatíva, hogy erre is lesz gazdaságos ASIC és az otthoni bányászat lassan kimúlik, illetve az árfolyam is normalizálódik egy mérsékeltebb szinten, ami megint a méretgazdaságos farmok felé tereli a bányászatot, az kevés jóslásban szerepelt. :)

Tomdriver: másik topikbul

"Én vagyok az az ember, aki januárban készült gépet váltani és hezitált, hogy Pentium G4560 vagy Athlon x4 950 legyen. Végül a Meltdown miatt az AMD felé billent a mérleg nyelve."

ill

"Már akkor szívrohamot kaptam, amikor azt írták, hogy az amúgy 4Ghz-n csodálatosan muzsikáló i5 3570-em 30%-al gyengébben fog teljesíteni"

Maradjunk annyiban, hogy ha Abu teljesen objektívan is írja a cikkeit, a több hétig érkező sorozatos hírek azt a benyomást kelthetik a laikusokban, hogy cikk tartalma komolyabban kezelendő, mint az a valóságban tényleg.
    A fórumban felbukkanó fanok, és fogalmatlanok erre csak rákontráznak(most épp nem találom, de egyik hsz azért kárhoztatta az Intelt, mert feladta a biztonságot a gyorsaságért.. ja, még vagy 95-ben a PPro-val :DDD), az átlag felhasználó meg fogja a fejét hogy mekkora a baj. :U

• Televan74

nagyúr

válasz Venyera7 #33174 üzenetére

Nagy farmok,épp elég lenne ha nem VGA -val bányásznának.Már több jutna a játékosoknak.

Új hozzászólás Aktív témák