- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ja, értem. Tehát az neked nem hátrány (lényegesen nagyobb elavulás), ha az egyik kártyán közepes textúrákkal kell játszani, miközben a másik korábbi versenytársán semmi ilyesmire nincs szükség.
3GB ram mellesleg kevés extrém játék kivételével mindenhova elég, én úgy tapasztaltam, míg a 2GB simán elfogy FHD-ben is jópár címben.
Arról kár beszélni, hogy a mai, "680-szintű", de már csak középkategóriás kártyák mire képesek. Ezek annak idején csúcskategóriásak voltak, borsos árcédulával, ami miatt az ember jogosan várna el többet.7970-ből túl volt árazva a Ghz, ne annak az árát nézd, pláne, hogy a sima modellek is szinte kivétel nélkül bírták az órajelét.
(#2949) daneeeeee: "Battlefield 4, Ultra, 4x MSAA 48.6 54.6 44.0 41.0 45.2"
A BF4 az egyik játék, ami nálam 3GB videóram körül evett, FHD Ultrán, és egy BF4-es ismerős is megerősítette, hogy teljesen feletős rá egy 2GB-os kártya. Ez a teszt alapján a GTX760 is jobb a 280-nál, miközben a valóság az, hogy a 2GB-os OC GTX 770-en sem lehet élvezetesen játszani így, míg egy 7970-en igen. Hangsúlyozom, FHD-ről beszélünk, közel sem 1440P-ről.... Nem is néztem tovább ezt a tesztet ezek után.
Ez egy saját kép, ami egy kisebb pályán készült: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Konteó topic
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mobilinternet
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest