Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Loha #2947 üzenetére

Ja, értem. Tehát az neked nem hátrány (lényegesen nagyobb elavulás), ha az egyik kártyán közepes textúrákkal kell játszani, miközben a másik korábbi versenytársán semmi ilyesmire nincs szükség.

3GB ram mellesleg kevés extrém játék kivételével mindenhova elég, én úgy tapasztaltam, míg a 2GB simán elfogy FHD-ben is jópár címben.
    Arról kár beszélni, hogy a mai, "680-szintű", de már csak középkategóriás kártyák mire képesek. Ezek annak idején csúcskategóriásak voltak, borsos árcédulával, ami miatt az ember jogosan várna el többet.

7970-ből túl volt árazva a Ghz, ne annak az árát nézd, pláne, hogy a sima modellek is szinte kivétel nélkül bírták az órajelét.

(#2949) daneeeeee: "Battlefield 4, Ultra, 4x MSAA 48.6 54.6 44.0 41.0 45.2"
    A BF4 az egyik játék, ami nálam 3GB videóram körül evett, FHD Ultrán, és egy BF4-es ismerős is megerősítette, hogy teljesen feletős rá egy 2GB-os kártya. Ez a teszt alapján a GTX760 is jobb a 280-nál, miközben a valóság az, hogy a 2GB-os OC GTX 770-en sem lehet élvezetesen játszani így, míg egy 7970-en igen. Hangsúlyozom, FHD-ről beszélünk, közel sem 1440P-ről.... Nem is néztem tovább ezt a tesztet ezek után. :N
    Ez egy saját kép, ami egy kisebb pályán készült: [link]

Új hozzászólás Aktív témák