Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-17 19:00:18

LOGOUT.hu

AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#99526) arn válasza DarthSun (#99517) üzenetére


arn
félisten

A pluszos procik mar 2000 kozepe, addigra a bx is kezdett kihalni, jott a duron a budget procik koze. Nekem nem remlik, hogy 99re a celeron olyan hude draga lett volna. 98ban meg a ss7 lapok es procik is hasonloan dragak voltak.

Igen ali, es korabeli drvek… nem adom fel :DDD arra vagyok kivancsi milyen volt ez a konfig 99ben, nem 2000+ben. Az apmel pl a gus akadt ossze, az mar megvan, a v3 drvnek meg dx7 kellett… ami tobb mint fura, de jo uton haladok a debugolassal. De agyrem milyen hulye hibakkal kell megkuzdeni.

98as konfigot akarhogy tekertem keptelenseg volt agpvel stabilra megcsinalni, itt a v3 miatt remelhetoleg meglesz, az olyan mint a faek ficsor szempontjabol. Viszont az analog kimenet az egyik legjobb, az osscn semmit se kellett szinte allitani, a geforceon meg kuzdottem mint a malac a jegen, de igy eleg jo lett. Ez a bemeneti kalibracio amugy eleg sokat mankoz a kartyakon, kar hogy ilyesmi nem volt a korabeli monitorokon (gain, phase, stb).

[ Szerkesztve ]

facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.