Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-17 19:00:18

LOGOUT.hu

AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#88246) ityam válasza ityam (#88221) üzenetére


ityam
senior tag

Sajna egyre inkább úgy gondolom hogy hibás ez a permedia 3 kari.
Ma próbáltam visszatenni az XPs konfigomba de továbbra sem sikerült drivert telepítenem semmilyet. Ahogy befejezi a fileok másolását telepítésnél rögtön fagyás van.
Újra visszatértem win98 konfighoz. Próbáltam újra a cyroxos konfigot majd az athlon XPs konfigot is. Hoztam tesztgéphez második monitort, hogy mindig legyen a permediara is kötve monitor de 98 alól mindig hibás képet adott(több driverrel is):

Végül újra beraktam a G4 es Macomba is második videókártyának, de úgy semmi képet nem adott a mac. Valami más baja is van a MAComnak mert sokszor be se kapcsol. hiába nyomok bekapcsot a ventik sem pörögnek fel. Sőt most volt ilyen hogy az eredeti videókártyája volt benne de úgy sem adott képet. Pedig pár hónapja(3-4) mindenféle problem nélkül bootolta a rajta lévő OSt.
Holnap azért próbálom még, de ma nem sikerült semmi képet kicsikarnom belőle semmivel. Vagy ventik sem pörögnek fel vagy csak indulási hang van de kép nincs.
Tegnap első tesztem a permedia karival a macban volt és akkor még volt rendes boot kép. Fehér kis almával bár pár gyanús fehér vizszintes vonal volt benne és ott halt le. Ma sajna nem sikerült ezt sem reprodukálnom. Írtam az ebayes csávónak hogy sajna hibás a kártya, hogy tudjuk rendezni a dolgot. mire megíta, hogy ez a kártya csak g4 es macban működik és ezért nem megy nekem(korábban azt írtam neki hogy g3 as macom van, de most hogy rákerestem ez g4 es: EMC#1832).
Találtam a dobozáról ennek a kártyáról képet, ahol G3 as macot írták, hogy ahhoz ez az újdonság és azzal is biztos megy és találtam reviewt ahol régebbi Apple Power Macintosh 7500/100 MACban is ment ez a kártya: [link]
Szóval valszeg próbál kamuzni az eladó, hogy csak G4 es MACban megy(és nekem nem ez van). Pehhére pont G4 es macomról küldtem neki fotót :)
Ebay azt mondja ha nem megfelelő a kártya, akkor kérjek refundot:

Paypallal fizettem. Nincs ilyen tapasztalatom. Kérhetek szerintetek refundot nyugodtan? Ilyenkor vissza kell küldenem a kártyát?

szerk: 3dmarkok 98 alatt sem engedték kiválasztani 3d kártyának így sem a permediát, de dxdiag teszt az lement rajta. teli képhibával persze

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.