Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #83723 üzenetére
Mai menü akkor. Jelenlegi setekkel ellenőrzés. CPUVDD a lap szerint 1.1V, akkor elvileg ez az alapfesz
(sehol nem látom hogy mennyi fesz kell a RyZeneknek, még az AMD sem adja meg). 0.02 offsetet engedélyeztem, 1.12V elvileg. Valahol benthagytam valami regular 1- et, asszem LLC, nem indítottam most újra hogy megnézzem hol van. Gondolom emiatt néhány századdal plusszol, ha úgy látja jónak
Mindegy is, a szenzor státuszon látszik az egész, többen értetek hozzá, meg kéne szakérteni, hogy akkor jó-e így(gép stabil mindenesetre). Persze most erre a speciális esetre értem, tehát fix 4GHz allcore.
Idle - a core ablakban EffectiveClock kijelzést állítottam be, látszik hogy tök nyugiban van a CPU - 33 fok :
Stress - 60 fok :
Szépen kivágja az összes magot 4GHz- re, a hőfok gyorsan emelkedik, venti enyhén hangosodik, 60 fokot elég hamar eléri, de azt tartja. Ramok csak olyan 4-5 fokkal lettek melegebbek.Game (SSamHD SE) - látszik hogy az Aida terhelése gyilkos, game alatt mérsékelt core intenzitás van - 44 fok :
A jelenlegi beállításokat elmentettem a lap User konfig első sorába, 4GHzAllCore néven. Ha szerintetek jó, akkor így is marad.
Következik majd a boost setelés, a második mentési sor arra vár...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest