- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
efemm
tag
Létezik "in place downgrade"? Vagyis ha feltettem W11-et, vissza tudom-e tenni (később) a W10-et rá úgy, hogy a programok és beállítások megmaradjanak? Próbálta már valaki?
-
sz.j
nagyúr
Mivel inkább vizuális típus vagyok, ezért végül ezen a videón látottak alapján frissítettem 23H2-ről 24H2-re a gépet .., viszont ami meglepett, hogy a társítást követően nem kellett parancssort írni ...
Azért köszönöm a rám fordított idődet
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
Az alább beidézetteket olvastam, de mivel nem értek hozzá keresem a legegyszerűbb és egyben a legbiztonságosabb megoldást, ezért hittem azt, hogy a Telepítési Asszisztens ilyen, de ezek szerint nem ...
"...a Media Creation Toollal elkészített ISO-t becsatoljuk, és rendszergazdai parancssorból indítjuk a telepítőt, a következő paraméterrel:d:\setup.exe /product server
A telepítés közben "Windows Server telepítése" fog látszódni, de ne ijedjünk meg, sima Win11-re fog frissülni.".... -
sz.j
nagyúr
És ez Telepítési Asszisztens az inkompatibilis gépeknél is működik, vagy valamivel trükközi kell vele?
-
Lenry
félisten
vagy megnézed a Windows Update-ben az opcionális frissítések közt ott van-e, vagy ha nincs, akkor innen letöltöd a Telepítési Asszisztenst és azzal felrakod
-
sz.j
nagyúr
Jelenleg 23H2 fut az egyik gépemen, hogy lehet ezt 24H2-re frissíteni?
-
Lenry
félisten
a tpm modulok mind egyformák, így bármelyiket megveheted. az alaplapod kézikönyvében írni fogja, hogy van-e benne TPM-hez foglalat vagy nincs (esélyes, hogy van).
cserébe viszont a 4. generációs i5-öd ígyse-úgyse támogatott, így tökmindegy, hogy van-e TPM modulod, a Win11 telepítéséhez úgyis trükközni kell, akkor meg már kér pénzt költeni erre.
-
Lenry
félisten
frissítettem a 24H2 telepítésének leírásával
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Proci nincs benne a listában, így valószínüleg abban nincs.
Ha veszek egy modult, akkor nem fog reklamálni a CPU miatt? Majd megkérdezem az alaplap topikban, hogy jó-e hozzá a modul.Itt írnak a te módszeredről, illetve ez a módosítás AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU nem Win10-ről Win 11-re frissítésről szól vagy ez miben más?
-
pinnacle
nagyúr
Köszönöm a segítséged! Kézikönyv szerint meg a valóságban is ott van.
Ehhez bármilyen modul jó? Mondjuk majd megkérdezem a tonikjában, mi vált be.
A procit is reklamálja. Az nem lesz továbbra is probléma a TPM modul ellenére? Most látom a legújabb BIOS frissítésnél lett TPM 2.0 támogatás. Gondolom még mindig nem szoftveresen, hanem a modullal.[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz
pinnacle #111 üzenetére
Advancedben kéne az USB alatt egy Trusted Computing menüpontnak lennie, de látom hogy nálad nincs... Ha a BIOS egyébként friss, akkor úgy tűnik tényleg nincs ilyen a processzorodban.
Venni tudsz egy külön modult, a foglalat ott van az alaplapodon
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! De jó lenne.
Hol van ez? Nem találom sehol. .gif végigmegyek a beállításon. Specifikációban Intel® Trusted Execution Technology lenne a TPM? Úgy néz ki ez az, de kellene hozzá a Trusted Platfor Module is.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Köszi Lenry a leírást!
Úgy nem működik, hogy a Win10-en beállítom és frissítek? Ellenőrző program kiszúrta, hiába állítottam át.
Intel E3-1231v3, ASRock Fatal1ty H97 Performance, 2x8GB RAM, UEFI, Secure Boot be van kapcsolva a TPM hiányzik.Win11 fórumon írták, hogy már régi gépen is engedélyezik a telepítést. Ez azt jelenti, hogy TPM nem kell vagy csak azt, hogy 2.0 nem kell, de 1.2 igen?
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
ma is tanultam valami újat -
-
surgyi
senior tag
Köszönöm Lenry!
Közben már találtam egy Youtube videót, ahol ezt a drivert adja meg egy másik USB meghajtón. Megcsináltam, s elfogadta.
Ezután meg arra panaszkodik: "Ez a számítógép jelenleg nem felel meg a Windows 11 rendszerkövetelményeink"Na most mi a bánat nem tetszik neki?? Ismét valami Bios csoda beállítás? Asus Prime b450-plus a deszka, és WIndows 11 ready. Ryzen 5 3600X, 16Gb Ram....meg kellene feleljen a hardver pedig.
Mérgemben felraktam a win10-et, egy nyíkja nem volt... csak hát Windows 11 kulcsom van, jó lenne arra áttérni.
-
surgyi
senior tag
Sziasztok!
Összeraktam egy PC-t. Telepíteni szeretném rá a Win 11 Pro-t, telepítő pendriveról. Egy új laptopot sikerült róla feltelepítsek. Itt Boot-ol róla, majd kidobja a következő képernyőt:
Nem tud mit kezdeni az Apacer AS2280Q4U M.2 SSD-vel? Honnan szedjek le neki illesztőprogramot?
Előre is köszönöm a segítséget!! -
tserrof77
őstag
Olvasd el még egyszer a #93-ast. Azóta már ÚJRA feltette, a 4.6-ossal megcsinált 11-et, és azóta jó neki.
Amúgy pont ma raktam egy újszerű T520-ra (2.gein i5/8GB/240SSD) 11-et, simán felment, öröm használni
Az más tészta, hogy ugyan telepítéskor megette az akku alatt levő 7Pro kulcsot, aktiválni ellenben már nem engedte. De erre is van ugye megoldás. (új kulcs)
-
törölt tag
Korábban már felraktam egyszer a 24h2-őt, de sok problémám volt vele. Például, hogy bizonyos frissítéseket egyszerűen nem volt hajlandó felrakni, vagy hogy jelszót kért és erről nem tudtam lebeszélni. Így hát visszaraktam a w10-et. Most megint felraktam, immár a Rufus 4.6-os közreműködésével. A problémák mind megszüntek, jelszót sem kér. Most ez már döfi!
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Több gépre megoldottam ezzel a módszerrel a telepítést, de most van egy 4 gen i5 laptop amire így sem meg fel, (a biosban, azért amit lehet beállítottam, uefi secre boot). Van tudtommal még másik megoldás?
-
zorzy4
addikt
Sziasztok!
Ha egy 3.gen i5 gépen win 11 fut, de a főverzió frissítést nem engedi már, arra mi a megoldás?
-
válasz
csaszizoltan #81 üzenetére
Kellene nekem egy full magyar LLM .gguf kiterjesztéssel, “betanítva”, link elég lesz a letöltéshez, LM studio kompatible legyen. 😂🙏🤜🤛
(Vicc vót, de tényleg jó lenne. 😂😂).
-
csaszizoltan
csendes tag
Mégegyszer köszi! Sokat lendítettél előre.
A HWINFO html dumpja tényleg PTT-ként (és nem TPM-ként) Capable-vel jelöli, így már több forrásból is meggyőződtem arról, hogy "előbb kérdezz, aztán cselekedj" megállja néha a helyét.
Tudok-e valamiben viszontsegíteni (Intel assembly, Python)?
-
Lenry
félisten
válasz
csaszizoltan #79 üzenetére
Külön olyant nem találtam hirtelen, egyébként Inteléknél PTT (Platform Trust Technology) néven fut, a BIOS-ban is így keresd
Egyébként a Microsoft felsorolja a Windows 11 által támogatott processzorok közt a 9100F-et.
-
csaszizoltan
csendes tag
Azta! Nagyon köszönöm. A proci:
Intel Core i3-9100F
, de azt írják mindenhol, hogy 8. generációs proci kell, meg i9 meg i7 vagy i5 (ha van olyasmi), de a html-ként kilistázott hardverprofilban nincs a proci mellé (alá) írva a TPM megléte. Ha tudsz küldeni egy linket a proci ilyetén képességeiről, hogy elhiggyem, hogy most hülyeséget csináltam, azt is nagyon megköszönném -
Lenry
félisten
válasz
csaszizoltan #76 üzenetére
Mindegyis, valószínűleg a processzorod - a ma aktuálisnak mondható összes többihez hasonlóan - tartalmaz beépített TPM modult, a Windows is ezt látja és használja. Az INTC az INTel Corporationt jelöli.
Külön eszköz beszerzésére emiatt semmi szükség nem lett volna.
-
Lenry
félisten
válasz
csaszizoltan #76 üzenetére
Milyen processzorod van?
-
csaszizoltan
csendes tag
Sziasztok!
Nekem most pont az ellenkezőjére lenne szükségem. Azon a gépen, amihez hozzájutottam, van TPM 2.0 plug hely, de nem volt betöltve. Valamilyen módon a gép korábbi, sajnálatos módon már el nem érhető tulajdonosa telepítette a win 11-t számomra is legálisan, a legjobb emlékem szerint a rendszer egy olyan funkciójával, amihez nem kellett ehhez telepítőlemez, de minden inicializálva lett. Azóta hozzájutottam egy TPM 2.0 kis bizbaszhoz, a tpm.msc az állapotot üzemkésznek, a gyártó nevét INTC, verzióját 403.1.0.0 specifikáció verzióját 2.0-nak nevezi, nyilvánvaló, hogy be van csapva valamilyen módon a szoftver, az OS, mert a dugasz nincs benne, az még csak a kezemben van, várakozván arra, hogy felismerhető és a win 11 majd teljes értékűen használható legyen. A modul neve:
GIGABYTE alaplap TPM modul (GC-TPM2.0_S 2.0)
az alaplap
Gigabyte B360 HD3
Kérlek benneteket, hogy segítsetek, hogyan juttathatom az OS tudomására, hogy most már létezik egy TPM modul! -
RandomName
senior tag
Félve kérdezem, mert annyira nem vagyok benne....
Nem egyszerűbb felvenni az Insider-be a fiókot?
Én anno valamikor kaptam az MS-től, egy W7-W8 körül az insider tevékenységért W* licencet, és az akkori Asus X54H-n végül W11-ig jutottam. (W* licenc, az kb annyit jelent, hogy hogy az akkori W verziótól kezdve azon a hw-n amíg fut, addig ingyen frissíthetsz a végleges változatokra, nem tudom mi volt a hivatalos neve, én hívom így.)
Ez ha most veszed fel az Insider vonalat akkor nem lehet, hogy ugyanúgy enged frissíteni? (Persze csak Insider build-re). -
-
-
jeni
félisten
Az értéket hogyan tudom átállítani 1-re?
Sehogy se tudom a beírás után ezután állítani 1-re.
Vagy 0 vagy több értéket tesz oda.
Hiába írom be a laptop billen.BypassTPMCheck
BypassSecureBootCheckmindkettő értéke 1 legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Nos, szóval akkor ezt a proci problémát nem lehet ezek szerint kikerülni..(?).
.
-
-
A1:m3-6Y30. Minden más megfelel az ellenörzési lista feltételeinek.
A2:Az új gép esteén ez fogad:
Eléggé ismert hiba, ahogy utánaolvastam a hibakód alapján, persze simán benne van, hogy semmi köze a hibának ahhoz, amit az MS csóka írt:
Lefordítva:
"
Helló
A 0x800706be hibakód egy Windows hibakód, amely akkor jelenik meg, amikor a rendszerfájlban probléma van. Ezt a hibát más Windows-kompatibilis szoftverek és illesztőprogram-gyártók is jelezhetik. Ez egy általános hiba, amely rosszul konfigurált vagy sérült rendszerfájlra utal.
Számos módszer létezik a probléma megoldására:
Futtassa a Windows Update hibaelhárítót: Nyomja meg a Start gombot, majd kattintson a Beállítások (fogaskerék ikon) > Frissítés és biztonság > Hibaelhárítás > További hibaelhárítók > Üzembe helyezés és futtatás alatt válassza a Windows Update > A hibaelhárító futtatása lehetőséget.
Győződjön meg arról, hogy a Windows Update és a Background Intelligent Transfer szolgáltatások elérhetők és futnak: Kattintson a Start gombra, írja be a services.msc parancsot a Keresés indítása szövegmezőbe, majd kattintson a services.msc elemre a programlistában. Kattintson duplán a Background Intelligent Transfer Service elemre. Ha az indítási állapot listán a Leállítva, kattintson a Start gombra, majd kattintson az OK gombra. Ha az állapot Fut, kattintson a jobb gombbal, majd válassza az Újraindítás lehetőséget. Kattintson duplán a Windows Update elemre. Ha az indítási állapot listán a Leállítva, kattintson a Start gombra, majd kattintson az OK gombra. Ha az állapot Fut, kattintson a jobb gombbal, majd válassza az Újraindítás lehetőséget.
Futtassa az SFC-t és a DISM-et a rendszerhibák és a sérült fájlok ellenőrzéséhez.
Állítsa vissza a Windows Update összetevőit.
Ha a probléma továbbra is fennáll ezeknek a módszereknek a kipróbálása után, érdemes lehet helyben történő frissítést végrehajtani."
Még nem futtattam le, amit írt, megvárom, te mit válaszolsz.. -
Lenry
félisten
A1: mit jelent, hogy a processzor miatt? milyen proci van benne?
A2: "nem akar lefutni" - vagyis elindítottad kézzel és hibát dob vagy nem jelenik meg a frissítések közt? utóbbi esetben vagy megkeresed KB szám alapján és letöltöd, lefuttatod kézzel, vagy vársz, és előbb-utóbb megjelenik.
-
Q1:Szia. Adott egy win-es samu tab, amin a proci miatt (csak és kizárólag) elhasal a w11-re való update. Most w10 van rajta. Ezt hogy tudom megkerülni?
Q2: adott egy régebbi 8500-al szerelt vas, amin w11 pro van, ezen frissül is a nem olyan régiben kiadott nagyobb frissítés. Viszont van egy csont új vasam, ryzen 7600-al, amin meg nem akar lefutni ugyanez az update? Solution?
Előre is köszönöm.
Geller -
Lenry
félisten
válasz
foxshoxable #57 üzenetére
Uefi boot van? Secure boot aktív?
-
foxshoxable
csendes tag
Sziasztok!
Asrock Z390 Steel Legend alaplap, Intel Core i9-9900k és valamiért nem engedi frissíteni a jogtiszta Win10-et. Biosban a Trusted Computing enabled. Esetleg valamit kihagytam?
-
Zamma
őstag
válasz
Krystal_s #55 üzenetére
Igen, FBConan is nagyon komolyat alkotott (ilyen címmel csak érdekes lehet: Can we play Games at 4K on a Low-End PC?), figyelemmel kisérem jó ideje a Team OS-en a ténykedését, bár én még nem raktam fel, de simán felraknám azt is, teljesen megbízható mindkettő.
Sok herélt/tákolt windowsnál általános probléma szokott lenni hogy a windows update nem működik, vagy nyelvi fájlok nem települnek és csak angolul vagy oroszul hajlandóak működni...
Ezeknél ilyen gond biztosan nincs, folyamatosan fejlesztik / optimalizálják ezeket.Akit érdekelnek a fékezett habzású Windowsok ezt a YT csatit ajánlom a figyelmébe.
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
Erről sem hallottam rosszat. Nagyon meggyőző és tényleg gyorsnak tűnik a videók alapján.Windows X-Lite Bár én nem mertem feltenni a régi gépemre.
-
Zamma
őstag
Á, attól elegáns mozdulattal - jobb váll fölött lazán suhintva - nyugodtan válj meg, mert hazudik!
Ezt nézd meg! 1 giga rammal egy fékezett habzású Ghost Spectre (a hangot kapcsold ki, mert az borzalmas) csodákra képes...
És erről nem hallasz olyat hogy szidják. Mondjuk nem is feltétlenül gémereknek készül... -
dugo_
veterán
Szerintem erre gondol, amit Narxis feldobott:
https://archive.org/details/tiny-11-NTDEVItt még vannak élő google drive-os linkek. Mondjuk ismeretlen mókolt win-t letölteni, nem is a dev-től azért sok jót nem jelent az álmoskönyv szerint.
-
Lenry
félisten
válasz
sanya821014 #51 üzenetére
Milyen béta verziók?
-
sanya821014
csendes tag
Hali, már nem letölthetőek a beta verziók, tudsz benne segíteni, honnan szerezzem be, sehol nem találom.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Armagedown #6 üzenetére
Tiny11 [link]
Én a 10-est tettem fel nemrég egy 12 éves laptopra, igaz ott 8GB RAM van de érezhetően fluidabb a rendszer, nem pörög a venti se.
-
tserrof77
őstag
Remek cikk, köszönjük!
Ricsi99: +1
-
Janika(1982)
senior tag
Szuper cikk!
Elmentve,legalább a régi gépeimre is tudom telepíteni.
Aztán meghirdetni-eladni,így mindenki jól jár! -
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
Egy nem kompatibilis 775-ös gépre ma megpróbáltam feltenni a 11-et, Rufus-sal írtam ki Pendrive-ra az iso-t, a telepítés első része szépen lezajlik, de Restart után, az eszközök beállítása után, az
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
hibát kapom egy BSOD képernyőn. Restart... majd ugyanez végtelenítve.
Mit tudok tenni?
-
Oldman2
nagyúr
Köszi!
-
winhate
őstag
válasz
Armagedown #6 üzenetére
XP sp3 nek meg eleg volt.
Win7 32 es 64 nek is keves a 2gb. Szuz rendszer indulas utan is latszik a felkajalt mem mennyiseg.
-
winhate
őstag
válasz
Dr. Romano #14 üzenetére
Az Amiga m 9 sec alatt bootol hdd rol sima fastram kartyaval alap procival.
A mac os 10.4 el megorulok tetu lassu a boot. (Morphos qrva gyors rajta)Pc x86 (xeon 1366) 1 es gep ssd win7 64 nem rossz nem emlexek 1 perc korul van.
Pc x86 (Xeon 1366) 2 es gep hdd win7 64 ejhhh hagyjuk 3 perc a boot ido (fixalas ra szorul) -
winhate
őstag
Köszi a cikket , nagyon hasznos !
-
-
ricsi99
addikt
Lejjeb is írta egy kolléga... "Rufus" varázsszer mindent megold.
Nálam a metódus: Ms honlapjáról leszedem a friss iso-t ,majd rufussal kíír
3 napja telepítettem egy 775-ös gépre... csont nélkül felment... frissítések is jönnek -
Lenry
félisten
1.
legtöbb esetben vagy a Secure Boot van kikapcsolva vagy a TPM (Trusted Platform Module), mindkettőt az UEFI-ben keresd.
van a Microsoftnak programja, ami megmondja, hogy mi nem tetszik a frissítőnek.2.
pl elindítod a Frissítési Segédet, de ha rendbe rakod az egyes pontban taglaltakat, akkor a Windows Update is fel fogja ajánlani egy idő után[ Szerkesztve ]
-
-
Lenne néhány kérdésem.
1.- Tudtommal Intel 8xxx szériás procikkal mennie kellene a W11 update-nek, mert elviekben 8xxx-től ok, de nem az. Nekem se 8700-on, se 8600-on nem megy. Why?
2.- Azt hogy oldom meg, hogy már egy feltelepített, jogtiszta W10-et lefrissítsek W11-re. Tehát nem clean install lenne, hanem egy update, amit pl a notimon gond nélkül abszolvált.
Thx.[ Szerkesztve ]
-
válasz
KillerKollar #31 üzenetére
az hasznos mert figyelmeztet a hibás telepítésre arra hogy előbb alkalmazni kell az MBR2GPT.exe programot a helyretételre és utána már menni fog.
-
KillerKollar
őstag
Nekem egy legacy mode-ban telepített Win 10 van az SSD-men ezért írja inkompatibilisnek a gépemet, ha ezt megcsinnálom akkor a Win 11 is legacy modeban lesz telepítve, járhat ez valami gebasszal? Valaki próbálta már?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Kösz a leírást!
Kicsit nehezen jöttem rá hogy FRISSÍTÉS alatt nem a cikk frissítését érted.
Egyébként én csak a TPM bypass-al értek egyet, a secure boot (ami nevével ellentétben nem a secure bootot követeli meg hanem az uefi bootot) az hasznos mert figyelmeztet a hibás telepítésre arra hogy előbb alkalmazni kell az MBR2GPT.exe programot a helyretételre és utána már menni fog.
2GB ramot tartalmazó gépre meg nem tennék w11-et.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Érdekességként megemlítem, hogy a 22H2-ra frissítés természetesen úgy is működik a hivatalos hardverkövetelményeknek nem megfelelő gépen, hogy a 22H2 telepítőt Rufusszal a szokásos módon (tehát kivéve a TPM stb. ellenőrző feltételt a kiírás kezdetekor) elkészíti az ember egy pendrive-ra és ezen pendrive-ról indítja a W11 frissítést.
-
Köszi szépen az összefoglalót.
A frissítések gond nélkül másznak fel így egyébként? -
Toltotollkin
junior tag
Van ertelme Windows 10rol frissiteni? Regen telepitettem már a mostanit és nem akarnak ujra beallitgatni mindent
-
Márton
nagyúr
válasz
Dr. Romano #14 üzenetére
-
Csak a startmenüt kellett újra berendezni, illetve vicces volt, hogy a Win10 22H2 frissítés jelzés megmaradt a Windows Update-ben
de "x" és már értelmes gép módjára nem dobja ki.
Érdekességnek hozzáteszem, ezt a gépet Win8 megjelenése óta csak frissítem(HDSentinel1, HDSentinel2 telepítési dátummal, ami ugyan 4-5 hónappal későbbi)
-
zoo8800
veterán
Én nem ezzel a módszerrel raktam fel a W11-et, aztán pedig a 22H2-t, de ez kockább, tetszik
-
Dr. Romano
veterán
Szokták mondani lassú gép nincs csak nem rá való szoftver.
Itt egy 10 MHz-s XT PC ami gyorsabban bootol be a saját korabeli rendszerébe (DOS) mint ahogy a mai gépek alvó üzemmódból ébrednek fel W11 alatt
-
F.E.K..
senior tag
Ez annyira, de annyira Microsoft...
Már nem a megoldás, hanem az, hogy látványosan mesterséges az a folyton folyvást emlegetett hardwer követelmény...
-
Köszi a cikket, az adatlapomon látható konfigra kb. 50 perc alatt, de felment Win10 alól indítva a frissítést
-
Mustaros
aktív tag
2Gb memória az eléggé őskor szerintem, így 2022-ben.. arra a gépre inkább 32 bites win7-tet javaslok
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Armagedown #6 üzenetére
Ilyen gépekre inkább egy linux, vagy ha mindenképp modern windows kell, akkor ki kell próbálni a Ghost Spectre Light vagy/inkább Superlight verzióját.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz
Armagedown #6 üzenetére
azért a 2GB RAM erősen szuboptimális volt már a Vistának is 15 éve.
-
Armagedown
őstag
"Cserébe viszont az OS semmivel nem nehezebb, mint a Windows 10, ha az elgurult a gépeden, akkor valójában a Win11-el se lesz gondod."
Kipróbáltam a Windows 10et és a 11et is 2 Gb memóriával, utóbbi használhatatlanul lassú volt ennyivel akkor is, ha nem volt semmi megnyitva.
Több memóriát használ, mint a Windows 10. -
Zolaash
senior tag
Vagy alternatívaként segítségül hívhatod a Rufus-t, ami önmaga megold mindent, ha kiválasztod a legördülő menüből.
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
Éés ha vkinek nincs 8GB ramja: BypassRAMCheck
-
olika78
csendes tag
Nagyon, nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Microsofték meglehetősen szigorúan húzták meg a Win11 rendszerkövetelményeit, ezek közül a TPM és a Secure Boot, amit...
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Petabájtos SSD-ről ábrándozik a SanDisk
- EAFC 25
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BMW topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...