Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Minek használsz Office-t?
-
Bennem azért a Copilot és a Recall integrálása felvet kérdéseket. Az AI esetében azt, hogy nekem ez teljesen olyannak tűnik, mint az Explorer-ügy, a Recall meg állítólag lokálba ment, de egy jelszóról egy képmentés pont ugyanúgy nem jó.
-
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Pont rahibaztal: ott ilyet nem csinal a Microsoft...
-
Amúgy milyen ötletes hogy a Clipchamp a 14GB-s mkv képernyőfelvételből csinál egy 42GB-s mp4-t. Úgy hogy 1 órával rövidebb. Miért nem lehet kimeneti formátumot választani?
Az már csak hab a tortán hogy random nem hajlandó a fájlt importálni. -
Azt kevéssé értem, hogy a kapitalizmus fogalmát miért kell teljesen feleslegegesen bekeverni a képbe!?
Gyakorlatilag csak É-K mentes a kapitalizmus valamely formájától. Kínában leginkább állam kapitalizmus van. Az oroszoknál az oligarchiák kapitalizmusa.
-
miqlas
őstag
Az Adobe is ezt csinálja a PS-al már 2–3 éve ... most az Indesign a 2025-ös verzióval szintúgy elkezdi a kényszerítõzést ...
-
-
-
csibe1
addikt
Ez mindegyik Word-re vonatkozik vagy csak a legújabb verzióra?
Amúgy meg szopogassanak szöget

-
-
-
válasz
ergoGnomik
üzenetére
Miután úgyis MS fiókhoz kötött, mit vártunk?
Gondolom túl sok volt a KKV reklamáció elveszett helyben tárolt adatokról, így több legyet is lehet.Amúgy hogy miért csinálja? Mert megteheti. Userek kis része rinyál csak a többi szemétségért is, azoknak is az a baja, hogy hol van a Start menü.
@bambano : Nálam meg nincs Onedrive...
Word se... -
Nekem van a tűzfalhoz admin jogom, nekik meg nincs.
q.e.d.
kösz, hogy szóltál, plusz egy tűzfal szabály. -
Minnél gyorsabban a lehető legnagyobb profit.
Ha forró a talaj akkor meg lelépnek.
A 2 legnagyobb környezeti katasztrófa is a kapitalizmus miatt volt, és egy ember által. Thomas Midgley Jr. -
ergoGnomik
aktív tag
Amióta kitalálták és a cégekre erőszakolják a shareholder value koncepciót, azóta ez így működik. Ami pedig szerintem az ostobaságnak és kapzsiságnak egy igen görény kombinációja. A tulajdonosok és befektetők pedig saját erejükből sosem fognak annyi képességgel rendelkezni, ami segíthetne felismerniük, hogy hosszú távon ez senkinek sem lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mennyi ilyen komment van tényleg, de a beépített adatszivattyú az nem érdekes. Mondjuk szerintem nem rossz dolog ez, ha ténylegesen a fejlesztésre használják az adatokat, de hát volt már olyan, hogy nem arra használták.

Gondolom túl sok volt a KKV reklamáció elveszett helyben tárolt adatokról, így több legyet is lehet.