Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:29:55

LOGOUT.hu

Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74244) formax


formax
tag

Sziasztok! Egy kb. 75.000Ft-os műszaki cikket (fényképező objektívet) szeretnék venni az Aliexpress-en. Átnéztem az itteni összefoglalót, a NAV tájékoztatót, de néhány egyszerű, alapvető dolgot nem értek, nem áll össze a kép.
1. Az Alira magánszemélyként vagyok regisztrálva. Hogyan tudok Áfás számlát kérni a cégemre, melyen az Áfa és egyéb fontos adatok szerepelnek? Azt már látom, hogy egy alternatív szállítási címbe be tudom írni a cégnevet és az adószámot, de elég ez így? Korábbi vásárlások számlájának formátuma megfelelőnek tűnik, rajta van minden, az Áfa is szépen ki van bontva. Jól gondolom?
2. Kell-e üzleti vásárlóként (business buyer) regisztrálnom, a vásárláshoz? Ha igen, hogyan? Lehet-e a meglévő fiókomon belül, vagy új regisztráció szükséges? Ha új kell, akkor új emailt kell megadni?
3. Az Áfát tartalmazza az ár. Van-e teendőm a Vám kezelésnél, kell-e előre szólnom nekik? Hogyan? Kb. mennyi lesz a plusz költség az áfás áron felül? (Vám, kezelési költség, stb.) A szállítás ingyenes.

formax

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.